A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor legközelebb tedd hozzá, hogy te a nácikra gondolsz, mert ez az állítás így nem igaz, mint a lentebbi linkeken is látszik.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
I met God. She's black
direkt leírtam, szívesen vitatkozok bárkivel, de itt nem fogok - fogunk offolni szerintem, tehát pont ezért nem itt gondoltam 😉
akit tüzetesebben érdekel, annak jó olvasgatást: link
én a munkatáborokban értett gázkamrákra értettem, tehát igen, utólag lehet hogy Amerikában öltek meg ilyenekben embereket, de nem erre írtam a dolgot...
az pedig hogy van egy gázkamra, mit bizonyít, most õszintén? -> "Kapásból az elsõ pontban van egy link, ahol látható egy kivégzõ gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen."
szóval ha volt, az már MINDENT bizonyít egybõl? 😄 azért nem így megy ez... mellékesen nem kell kivenni, fenét se érdekli ennyire 😊
kicsit olvasgathatnátok a holokamuval kapcsolatban, itt semmi másról nem beszélek, mint a gázkamrákról... hirtelen nekem estetek hogy meséljek.. kíváncsi vagyok, hogy esetleg a hat milliós számot mai napig elhiszitek-e, vagy akár az ötmilliót? sejtem sokan igen, innentõl fogva mirõl beszélünk? mert ugye ezt tanították, és az szent lehet... az nem gond, hogy Auschwitz-ban ma is 1.5 millióról szól a hivatalos tábla... és ez csak egy kis dolog, nagyon sok-sok érvet fellehet hozni mindkét oldalon, én nem is igazán foglalkoznék ezzel, tekintve ha ilyesmi kérdés van mindig újra és újra utánaolvasok, de mindig megdõlnek a dolgok valahol... 😊
http://9gag.com/gag/5135249
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
I met God. She's black
"The trees move. Do you not see it?"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szóval azt állítani a gázkamra szó láttán, hogy nem léteztek, eléggé zsebnáciságra vall.
I met God. She's black
I met God. She's black
bár célszerûbb lenne átképezni õket extrém veszélyes munkák végzésére, hogy lehetõleg ne az emberiség "nemesebb" szelete pusztuljon bele ilyenekbe, és az életükért cserébe ilyenekben dolgoztatni õket, hogy még valami hasznuk is legyen - gazdasági szempontból nem igazán éri meg megsütni egy kétlábút, akinek a felnövekedése nagy mennyiségû pénzt vitt el.
"The trees move. Do you not see it?"

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egyébként pedig, ha kedvesek szeretnénk lenni: Golyó általi halál.
esetlegesen, Egyéb lassú halál
azért azt a gázkamrát kilehetne onnan venni, tekintve hogy... nem különösebben halt meg ilyenben senki... errõl szívesen elvitatkozok bárkivel, de ne egybõl lepontozás legyen kérem! 😄
http://9gag.com/gag/5135249
#101272: Hosszu ideig szenvedett,aztan elobb-utobb megadta magat a paciens.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dum spiro, spero.
biztos ami biztos
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
★★★★★
egyéb lassú halál a megfelelõ személyeknek.
I met God. She's black