A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Valami ilyen kivégzéses dokumentumfilmben láttam discoveryn, nem vagyok nagy értõje a témának.
bardocz
"azért azt a gázkamrát kilehetne onnan venni, tekintve hogy... nem különösebben halt meg ilyenben senki... "

Akkor legközelebb tedd hozzá, hogy te a nácikra gondolsz, mert ez az állítás így nem igaz, mint a lentebbi linkeken is látszik.
szabii98
nem

I met God. She's black

A "nagymagyar" valami szitokszó?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

szabii98
akkor én értettem félre valamit, amcsi gázkamráról még csak hírben sem hallottam. elnézést 😄

I met God. She's black

Yoda001
kösz, hogy belinkeltél valamit, több mint a semmi 😊 - de ennyi...

direkt leírtam, szívesen vitatkozok bárkivel, de itt nem fogok - fogunk offolni szerintem, tehát pont ezért nem itt gondoltam 😉
akit tüzetesebben érdekel, annak jó olvasgatást: link
én a munkatáborokban értett gázkamrákra értettem, tehát igen, utólag lehet hogy Amerikában öltek meg ilyenekben embereket, de nem erre írtam a dolgot...
az pedig hogy van egy gázkamra, mit bizonyít, most õszintén? -> "Kapásból az elsõ pontban van egy link, ahol látható egy kivégzõ gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen."
szóval ha volt, az már MINDENT bizonyít egybõl? 😄 azért nem így megy ez... mellékesen nem kell kivenni, fenét se érdekli ennyire 😊
kicsit olvasgathatnátok a holokamuval kapcsolatban, itt semmi másról nem beszélek, mint a gázkamrákról... hirtelen nekem estetek hogy meséljek.. kíváncsi vagyok, hogy esetleg a hat milliós számot mai napig elhiszitek-e, vagy akár az ötmilliót? sejtem sokan igen, innentõl fogva mirõl beszélünk? mert ugye ezt tanították, és az szent lehet... az nem gond, hogy Auschwitz-ban ma is 1.5 millióról szól a hivatalos tábla... és ez csak egy kis dolog, nagyon sok-sok érvet fellehet hozni mindkét oldalon, én nem is igazán foglalkoznék ezzel, tekintve ha ilyesmi kérdés van mindig újra és újra utánaolvasok, de mindig megdõlnek a dolgok valahol... 😊

http://9gag.com/gag/5135249

jazzy
Ez egyébként is a Holokausztról szól, én az amcsi gázkamrás kivégzésekre gondoltam nem erre.
szabii98
csupán nem 'nagymagyar'

I met God. She's black

Most hallasz róla elõször? :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

szabii98
még csak azt sem tudom, hogy van-e ilyen rádió . ez csak egy érdekes, s valamely szinten igaz cikk

I met God. She's black

ressy14
<#hehe>

Dum spiro, spero.

Calver
ezen most egészségtelenül nagyot röhögtem <#idiota><#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

bardocz
Onnan lehet felismerni, hogy a rádiótornyuk ferde<#idiota>
clio1616v
jóhogynem Szûz Mária 4-es számú türelmizóna

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Szent Korona Rádió 😄DDDDDDDDDDDDDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Arra a fa ajtóra én sem állítom, hogy gázkamra, mert úgy szelel, mint egy szúnyogháló, nehezen mûködne. Ellenben ami felül van kép, ami elvileg egy USA-ban lévõ börtön kivégzõ gázkamrája, már hitelesebb. Plusz arról lehet találni neten infot, pl wikipedia. "The first person to be executed in the United States by lethal gas was Gee Jon, on February 8, 1924. " Vagy itt ez. Itt meg szintén egy cikk, nevekkel.
Szóval azt állítani a gázkamra szó láttán, hogy nem léteztek, eléggé zsebnáciságra vall.
szabii98
különben sem állítottam hogy az nem gázkamra. mindenki azt hisz amit akar, aki ott volt már nem él, kész ennyi. Nemtudjuk milyen szörnyûségek történhettek még, lehet semmi, lehet a gázkamrák sem voltak. Ami volt, elmúlt.

I met God. She's black

szabii98
link utáni bejegyzés.

I met God. She's black

bardocz
Kapásból az elsõ pontban van egy link, ahol látható egy kivégzõ gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen.
Calver
ha mindenáron ki akarjátok nyírni a kétlábút, akkor válasszunk valami olyat, ami olcsó - nem kell söpredékre feleslegesen pazarolni a pénzt. legyen mondjuk akkor akasztás.

bár célszerûbb lenne átképezni õket extrém veszélyes munkák végzésére, hogy lehetõleg ne az emberiség "nemesebb" szelete pusztuljon bele ilyenekbe, és az életükért cserébe ilyenekben dolgoztatni õket, hogy még valami hasznuk is legyen - gazdasági szempontból nem igazán éri meg megsütni egy kétlábút, akinek a felnövekedése nagy mennyiségû pénzt vitt el.

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jazzy
Mi az, hogy nem különösebben halt meg ilyenben senki?
Hozom a kukoricat,addig varjatok! <#zavart1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
mesélhetsz 😄

Dum spiro, spero.

Yoda001
elsõsorban: Ugyanaz, mint ami kioltotta a másik ember életét.

egyébként pedig, ha kedvesek szeretnénk lenni: Golyó általi halál.
esetlegesen, Egyéb lassú halál

azért azt a gázkamrát kilehetne onnan venni, tekintve hogy... nem különösebben halt meg ilyenben senki... errõl szívesen elvitatkozok bárkivel, de ne egybõl lepontozás legyen kérem! 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Micsoda kovetkeztetes 😄

#101272: Hosszu ideig szenvedett,aztan elobb-utobb megadta magat a paciens.

aki támogatja a halálbüntetést az impotens
egyáltalán ki ez a sok fasz aki ilyen közvetett módon akarja kiélni gyilkolászós ösztöneit
banok
Egyik sem. Elítélem a halálbüntetést.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

milyen az, hogy "bejön" egy kivégzési forma?! 😄 de beteg kérdés
videobaby
volt olyan, aki ezt túlélte? undorító. az is beteg, aki kitalálta, az is, aki alkalmazta.

ressy14
ezek szerint ez csak kínzás, nem pedig kivégzési forma.

Dum spiro, spero.

Lacee86
És a börtönök fenntartását meg a rezsit, õröket stb. meg lottó nyereménybõl?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Akasztás, mert akit már halálbüntetésre ítélnének...szerintem nem érdemel még annyit sem,hogy egy kötél áránál többet költsünk a halálára.

Lacee86
Ez igaz. Más kérdés, h a gyilkost meg ugye nekünk kell "eltartani" úgymond. Nem fekete-fehérek ezek a dolgok, elég összetett téma.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ressy14
napi adagot tekintve nem, de mondjuk 40 évvel számolva több milliós nagyságú az összeg. Azt meg inkább az áldozat/ok hozzátartozói kapják meg.

Dum spiro, spero.

videobaby
az meg mi?

Kínai harang.

videobaby
akárki legyen is az illetõ, ha nem véletlenül történt a dolog, akkor ugyanúgy haljon meg, mint ahogy az, akit bántott. ha nem gyilkolt, de mégis halálra lenne ítélve, akkor pedig inkább méreginjekció. ha jól tudom, elõtte kábítót kap, így nem érez semmit. elég az a félelem, ami a kivégzés elõtt hat rá. nem kell mégtöbb baj szerencsétlennek.

NEOreg3
egyszerre kell alkalmazni az összeset

biztos ami biztos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kap egy adag menzás kaját minden nap, amit nagy tételben gyártanak, nehogy azt mond hogy az olyan túl drága.

★★★★★

Ic3 m4n
Akasztás, lefejezés mert olcsóbb mint a golyó pl.
egyéb lassú halál a megfelelõ személyeknek.

ressy14
és eteted élete végéig?

Dum spiro, spero.

szabii98
Teljesen mindegy, gyilkost öljünk mert gyilkolt? Ezáltal mi is gyilkosokká válunk. Ráadásul ha 1x megölünk egy sorozat gyilkost, attól õneki csak jobb lesz, nem szenved a börtönben élete végéig hanem meghal... ha sorozat gyilkos akkor szenvedjen...

I met God. She's black

VRSDM
Altatás.

u dont have to listen anybody else but me

jazzy
Amennyiben a tartózkodom az egyik sem, akkor az.
clio1616v
nem vonz az ember fizikai kínzása, fájdalomokozás