A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Aha és gondolom még a 3 milliárd férfitársam se... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát, figyelj... õk minden sokkal finomabban fejeznek ki. Nem veszed észre a jeleket :DD
Sir Quno Jedi
Szerintem nem ugyanazon a bolygón élünk. Én ugyan ülhetek akár éveket is bármék szórakozóhelyen a pultnál és valahogy nem szólítanak le a szõkék, hogy de leszopnálak itt helyben kisapám! :D Pedig ha nõként ülnék ott (és még csak nem is szép nõként term.), akkor ugyanez pepitában sûrûn elõfordulhat...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

azért rámásznak õk is az emberre, csak lényegesen ritkábban, tulajdonképpen ehhez 2szer annyit kell társaságba mászkálni mint egy nõnek, vagy kifejezetten jó pasinak lenni
Sir Quno Jedi
Emmá csak így van kérem, nincs egyenjogúság, mindég nekünk kellett teperni az elmúlt 100.000 évben, nekik meg elég felkínálkozniuk (se). Rohatt egy világ van. :DDDDD

Ha valódi egyenjogúság lenne, akkor õk is ránkmásznának maguktól stb. Node ezt várhatjuk-e... Ki vagyunk mink használva! :D

:(
de ennek a miértje érdekel
most egy full átlagos lány 100 embert leszólít az utcán akar e baszni, csak az nem megy el vele akinek nõje van és hûséges vagy akinek annyira furcsa és idegen lesz a helyzet, hogy valami trükköt sejt
ellenben egy átlagos srác? a szép nõk azért küldenék el mert bármikor fognak jobbat, a csúnyák meg büszkeségbõl. mert ha egy nõ csúnya akkor legalább általában még büszke is.
kifli
:D
SötétBarom
Roppant egyszerû a válasz. Ha egy nõ bemegy valahová, és baszni szeretne, akkor fog. Ha te ugyan ezzel a céllal mész valahova, a siker kétséges. :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

az se rossz, én mostanság is edzek rendesen, hátha sikerül a 10es skálán szereznem vagy két pluszpontot
olyan testem lesz, hogy mindennap lekésem a villamost. ribancok fognak a faszomba csimpaszkodni és nem tudok majd lépni tõlük
érdekes viszont, hogy ahány lányt megkérdez az ember, mindnél a kockás has a legfontosabb izomzat
nem a váll, nem a mell, nem egy olyan izom, ami kifejezetten erõt és így dominanciát szimbolizál, hanem egy kockás has, ami szinte semmilyen evolúciós elõnyt nem szolgáltat, egy vékony gyereknek is lehet, és mégis, a kockákat a legnehezebb kifejleszteni az összes közül, és a legkisebb gyakorlati hasznuk van
miért
ezt én is így tudom, de mióta feltalálták a kotont a nõkbõl úgy elszállt ez az ösztön hogy ihaj
ha nehezebben mennek bele, akkor miért van az, hogy az átlag nõt férjezés elõtt nagyjából 20an basszák meg, amibõl masszív 10-15 csak pajti, vagy egyéjszakás
ez azért átlag, mert valakit csak ketten, valakit negyvenen. nagyjából ugyanannyit látok mindkét kategóriából
ez valahogy nekem nem áll össze

egyébként igen, a nõnek ösztönös feladata lenne, hogy egy adott férfit befogjon, hogy aztán támogassa amikor terhes és segítse a gyereknevelésben amikor a gyerek pici és meg kell védeni
de, mindemellett a nõnek az is ösztöne, hogy a jelenlegi párjánál genetikailag elõnyösebb pasi termékenyítse meg
tehát a nõ számára evolúciósan ideális helyzet, ha talál egy mamlaszt, aki felneveli vele azt a gyereket, aki genetikailag elõnyösebb pasitól származik
tehát a nõ játssza meg ezt a játékot, aminek igazi vesztese a férfi lehet
tigeroo
amúgy én kajak azon gondolkozom hogy kiteszek egy kockahast és megyek csippendélnek

akkor aztán részeg nõk szopkodnák a faszomat és még fizetnének is érte (természetesen luchador maszkban <#idiota>).
Willenbrock
Szerintem ez azért van mert a nõknek nem annyira a külsõ a kiemelten fontos szempont és általában nehezebben mennek bele könnyed kalandokba mint a férfiak.Valahol azt olvastam hogy ennek evolúciós oka van mert a férfi odébállhat de a nõ meg ottmaradhat egyedül a gyerekkel.

egyébként azt nem értem, hogy a nõknél miért nem olyan népszerû a férfiakért való fizetés
õk nem akarnak faszt eléggé?
ezt kétlem
inkább mi valamit rosszul csinálunk srácok
az kellene, hogy a nõk istenesen rohanjanak a fasz után, meghívjanak mindenhová, bekerítsenek és fizessenek
az már sikeres biznisz!
Willenbrock
Nem de gondolkodtam már rajta,néhány dolog mindíg visszatartott.
1 Elég ciki lenne ha már csak így sikerülne csajt szerezni,erõsen zavarban lennék ettõl.
2 Sokba kerülne nekem.
3 A betegségek
Ami mellette szól az az hogy választhatnék pont olyan csajt amilyen tetszik és nem kéne felesleges köröket futni az esemény elõtt.

igen, többször is
már három barátnõm volt
tigeroo
hajrá clio, én neked szurkolok /popcorn
(bár ezis kezd uncsi lenni hogy ti mindig így reagáltok rá...)

ó most jut eszembe hazudtam, egyszer voltam egy kurvával, de olyan részeg voltam, hogy aztán nem tudtam vele mit kezdeni<#idiota>

★★★★★

Nem, és nem is fogok, nincs hozzá gusztusom...

★★★★★

Molnibalage
Hát, a közeli barátaim sokmindennek mondtak már, de feszültnek szerintem még soha...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
neked van egy koncepciód rólam, nekem meg rólad

az eddigi írásaid alapján egy komoly, merev, logikus, feszült embernek tartalak(ez nagyon is illik a munkádhoz, de az érzelmeidet nehezen vagy sehogy nem fejezed ki)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Nem értem, hogy a mérnöki munkának mi köze a szexhez. Az életvitelemrõl meg úgy mennyit tudsz? Hozod a formád ember...

Egyébként mintha te is mérnök lennél. (Bár, hogy ezt hogyan sikerült összehoznod, az számomra rejtély...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
nem kell ezt túlspilázni, az embernek vannak SZÜKSÉGLETEI amit igyekszik kielégíteni. mindenkinél mások a standardok, ha a kajáért fizetsz akkor a sexért miért ne lehetne?
clio1616v
jó; de neked a munkád és a merev életviteled összeegyeztethetõ egy érzelemmentes szeretkezéssel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen; errõl van szó, egész egyszerûen nem engedhetem meg az önbecsülésemnek, hogy "olyan" nõvel legyek; egy megalázott, kiszolgáltatott, emberbe nem akarok újabbat "belerúgni", érzelemmentes élete nem lehet vonzó, nem akarok részese lenni egy olyan folyamatnak, amit egyszerûen a kurva önpusztításának lehet nevezni

Molnibalage
Egyébként nem, de tagadhatatlan, hogy gondoltam már rá.

Lacee86
Háát, azért ezt megkérdõjelezném. :D De én sem szexelnék ribanccal, az biztos, annál önmagamat is többre tartom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
rossz lenne látni, hogy azért van velem, mert utána kap pénzt tõlem
igénytelen ember fizet nõnek

az okos nõnek ha szüksége van pénzre, azt nem szexxel szerzi meg - buta nõvel meg nem vagyok hajlandó szexelni, mert a buta nõ szexelni sem tud rendesen

Lacee86
:)) Érdekes megfogalmazás. Igazából õ alacsonyítja le magát.

clio1616v
nem

clio1616v
soha nem alacsonyítanék le egy embert ennyire, hogy fizessek neki a szexért

tigeroo
nem, nemis akarok

vagyishát... volt már olyan párkapcsolatom ami inkább volt közvetett módon az
(aztán amikor mondta hogy tegyem ki a farmerokat meg parfümöket x ezer értékben neki akkor beindult a pókösztönöm is)
tigeroo
erre dobok 1 lájkot :D
SötétBarom
Majd ha már elég pénzem van ahhoz, hogy fossak rá, akkor 4 kurvát fogok egyszerre szopatni, és közben egy aranykupából vedelek majd Moët-t :DD Emellett ez fog szólni közben.

"sounds like a plan"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi

Molnibalage
Nem feltétlen. Az "profik" azok vigyáznak magukra. Az agyilag zakkant nõk meg, nos...

immovable
Még nem, de ha erre szorulnék simán. Kit érdekel miért csinálja, kiszolgál mert megfizetem. Ennyi.
Sir Quno Jedi
Ha lefexel vaalkivel, akkor mindenkivel lefexel, akivel õ annak elõtte lefeküdt, ez a gyakorlat. Egy menõbb prostinak lehet, hogy aznap több "partnere" volt, mint a lánynak a szomszédból egész életében összesen... Így gondolom a rizikófaktor azért más kategóriába esik (kérdezzük a biztosítós kollegákat?! :D).

Sir Quno Jedi
Naja, de ahhoz személyesen ismerni kell elõtte, hogy meggyõzõdjél róla, hogy strici nélkül dolgozik és magától, kényszer nélkül, hogy kicsit kiegészítse a tandíját...

RatBaG
festés, mázolás, tapétázás... 3 hétig szopattak a mesterek.

Per Aspera Ad Inferi.

Molnibalage
Egy jól kinézõ fiatal csinos csaj csak akkor nem talál pasit, ha nem akar, egyéjszakásra meg aztán fõleg...

pxxl
és ki mondta, hogy az a diák ne menjen el táncikálni, vetkõzni stb? a lehetõség adott neki is. nem csak a férfiak vannak kiéhezve

All hail the double x!

Molnibalage
Ilyenkor azért el lehet gondolkozni, hogy amit a csaj egy órás menetért kap, azért a hasonló sorsú ellentétes nemû diák meg egy hetet dolgozik a TESCO-ban. Csak úgy gondolatébresztõnek...

A világ már csak ilyen. Ezen lehet szörnyûlködni, de tudtommal itthon a kínálat messze a kereslet felett van...

Pluskast
Ez is lehetséges.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lacee86
Sajnos sok olyan értelmes, okos egyetemista lány keresi így az albérletre, tandíjra stb. valót, akirõl a környezete abszolút nem is gondolná.

Pluskast
Betegséget szerintem anélkül is össze szedhetsz ha nem kurvázol. Ez attól függ, hogy milyen gyakran váltogatod a partneredet, bár akkor sem biztos mert elég ha valamelyik fél félre lép és az illetõ akivel lefeküdt nemi beteg, onnantól meg kész a baj. A másik meg ha felmész a nettre egy rakás olyan oldalt találsz ahol lányok tömkelege hirdet. Gondolod, hogy ezek mindegyike kényszerítve van? Nem hinném. Inkább az lehet, hogy lusták elmenni dolgozni, és 1 nap megkeres annyit amennyit egy tesco pénztárosi fizetéssel egy év alatt sem keres meg. Ehhez persze kell gyomor....

Lacee86
Nem közvetlen azért fizettél, még ha arra is ment ki a játék. :) Bár az ilyen csaj egy k*rva, úgyh ha úgy vesszük, akár igen is lehet. Nézõpont kérdése. :D

Pluskast
Ez attól függ. Ha elviszek egy csajt, moziba meg vacsorázni ás utána megdugom akkor most fizettem a szexért vagy nem?:)

broman191
Hell no, I ain't payin' for pussy! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

NEOreg3
nem és nem érdekel túlzottan

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sir Quno Jedi
Nem, még nem. Alapvetõen nem zavar, ha érdekbõl van valaki velem, mert ha én is tudom elõre, akkor nem gond.

A gond inkább az, hogy nem tudok meggyõzõdni arról, hogy nem kényszerbõl teszi-e. Tudomisén, valamiféle módon kényszerítik erre. Ha pusztán nyereségvágyból teszi, mert lusta melózni, inkább szop, az nem zavar, de az már igen, ha megverik mikor nem visz haza eleget, elveszik az útlevelét stb. Rengeteg nõt elrabolnak, eladnak és kényszerítik a prostitúcióra, ez nem helyes. Aki önként vállalja, azt kéne csak alkalmazni és megfelelõ körülményeket biztosítani a munkájához. Ez éppúgy a prostituált érdeke, mint az ügyfeleké.

A másik probléma, hogy amíg nem legalizálják normálisan a prostitúciót és nem lesz tiszta, átlátható, szabályozott üzlet, addig ez mindig a bûnözõi csoportokhoz kötõdik és azokkal jobb ha az ember semmiféle, még áttételes kapcsolatban sincs. Nem szeretnék plusz kellemetlenségeket magamnak.

A harmadik probléma pediglen a betegségek. A legnagyobb jóindulattal és felkészültséggel is BÁRMIT össze lehet szedni, annyit meg nem ér meg egy kósza numera szvsz.