127612
-
+1
-
Fbn Lx #109294 szerintem a borussia dortmund fog nyerni
az orosz csapat? -
Én inkább azt mondanám, hogy azok az emberek, akik soha semmi extrát nem értek el az életben (vagy csak nem látják, nem értik, hogy mégis), nem nyertek, voltak a legjobbak között valamiben (túl átlagos, vagy kitaszított), na azokból lesz a fanatikus drukker.
Erős kötődésű (akár alkalmi) drukker azokból, akiket érzelmileg érint meg a dolog.
Például a magyar-románon nem láttam 80-as pulzusú halvérű magyart.
A kettő tehát közel sem ugyanaz. -
Üresen szavaztam mert nem tudok dönteni. A Real-Bayern-Barcelona trióból bármelyik nyerhet. -
clio1616v #109291 egyetértek, csak azok az emberek nézik a sportot, akik tudnak együtt örülni vagy sírni másokkal; egyszóval együttérezni
én nem tudom saját sikeremnek elkönyvelni, hogy csak azért, mert szurkolok egy csapatnak azok nyernek - semmi közöm az ő sikerükhöz nem járulok azáltal hozzá, ha szurkolok nekik
sőt, én attól nem leszek jobb, több hogy egy általam várt esemény bekövetkezik
konklúzió: azok az emberek "szurkolnak", akik önértékelési gondokkal küzdenek - ide tartoznak a parlamenti pártok szimpatizánsai, a vallásos hívő emberek és a most felemlegetett foci drukkerek
ezek mind egy tőlük független sikert szeretnek a magukénak tudni -
azért egy jó meccset lehet nézni.
Én a magyar focival vagyok úgy, hogy elkezdem nézni, de 5 perc alatt egyik csapat sem tud 3nál többet jól passzolni... ekkor kapcsolok el, vagy csinálok valami értelmeset helyette :D -
Sportot "nézni", ez nekem mindig is furi volt.
Imádok pingpong, tenisz, vízilabda, (régebben) focizni ... de hogy órákon át üljek és nézzem a balról jobbra pattogó labdát ... na azt nem.
-
Kb. 7-8 éve már a BL döntőt sem nézem meg. A BL meccsek színvonala is annyira hullámzó, hogy nem pazarlom rá az időt... -
Az nice. -
85emberből 39et nem érdekel a futball.
:) -
Sőt, azt is szeretik kinyilvánítani, hogy őket nem érdekli, hogy másokat nem érdekli...
Sőt, azt is, hogy őket az sem érdekli, hogy másokat nem érdekli, hogy megint másokat nem érdekli...
Sőt... -
EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL! :D -
Fbn Lx #109283 az emberek szeretik hangosan kinyilvánítani azt, hogy valami nem érdekli őket -
Nyomsz egy üreset és továbbállsz. Ez ilyen bonyolult? -
Szó szerint kell értelmezni a kérdést. Attól hogy téged nem érdekel, attól még nyeri valaki, a kérdés pedig erről szól.
Ha az lett volna a kérdés, hogy "Téged érdekel, hogy ki nyeri..."? Akkor lenne helye a nem érdekel válasznak :)
-
miért nincsen "nem érdekel" választási lehetőség? -
Ugyan azt mondjuk. Csak másképp. -
Pont fordítva. Azt hiszik, hogy itt mindenki foci drukker. :) -
Azt hiszik itt mindenki nő vagy buzi. -
Én is leszarom. Nem értem miért nincs ilyen választási lehetőség, hogy nem érdekel a foci? -
Leszarom teljes mértékben, és csak nevetek azokon, akik azt hiszik, hogy a meccsek nincsenek előre lejátszva. -
clio1616v #109274 -
Most mit mutogatsz?
Amúgy azt meg látom... -
nekem mindegy ki nyeri, csak címvédés ne legyen 
szerintem a BM-nek van a legnagyobb esélye.
ja és spanyol vagy német házi döntő se legyen, az uncsi. -
Fbn Lx #109271 JEE FUTBALL GECC -
Blum #109270 Remelem a Dortmund.
Az aranycipot pedig Szucs Lajos fogja kapni,mert o meg nem kapott golt Messitol. Esetleg Air Sandor... -
bár ez így elég negatív hangvételű lett, természetesen nem vagyunk egyformák mindenkinek mást élvez ezt tiszteletben tartom -
én focizni szeretek, de nézni nem igazán . izgalmasabbnak találok egy league of legends közvetítést mint egy bundázott, szándékosan elmaradott korrupt uefás szuperbizgengyű rangadót.
régen szurkoltam az AC Milannak (olyan jó tíz éve), aztán rájöttem hogy engem nem hoz lázba a szurkolás és nemis tudok azonosulni egy több ezer km-re lévő város csapatával.
bár a barca - real marakodást mindig nagyon élvezem ismerőseim körében *popcorn* -

Se a sört se a focit nem szeretem, nemisvagyokférfi -
hugopareiros #109266 ha összeszedik magukat akkor a Madrid, különben a Bayern -
Szerintem olyan, hogy minden nap bemész a moziba megnézni egy filmet és aznap pont sz*rt adnak ezért mondod, hogy ez a film nem érdekel és kisétálsz. -
Ez olyan, mint ha bemennék egy boltba, elkiáltanám magam, h nem veszek ám semmit úgysem, majd kisétálnék. -
Mindent szabad, csak nem értem. -
asszem megtudtuk ki küldte be a kérdést... :D -
a nem érdekel is egy vélemény. csak szabad elmondani. vagy legközelebb legyen odaírva, hogy akit hidegen hagy a dolog csittoljon. -
Mondjuk én nem így jelöltem. Én szeretem a jó focit (igen zúdulhat a kőzápor) és a bemaradt 4 csapatból azt jelöltem be aki szerintem a legesélyesebb. Nincs kedvenc csapatom. A lényeg, (számomra) hogy jó legyen a játék. -
Egyáltalán nem. Én a 4 közül inkább Barca szimpatizáns vagyok, ennek ellenére a Bayernt tartom legesélyesebbnek most a végső győzelemre. -
mer akkor vagy polkorrekt, ha van még pár válasz pl.:
- más csapatnak drukkolok, faxé nem nyerhet az?!
- nem érdekel a foci
- nem érdekel az UEFA
- nem érdekelnek a szavazások
- nem érdekel az érdektelenség -
A nem érdekel meg lesz*rom szintű hozzászólást minek kell beírni? Nem szavaztok, vagy nyomtok egy üreset, és kész. -
És ennek mi köze van a kérdésemhez ?:D
// arra gondoltam, hogy úgyis mindenki azt jelöli be amelyiket szereti / a kedvence