A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyaloggalopp 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
legyen mondjuk annyi a kritérium, h utóbbi 5 évbõl, 7/10 feletti, ne legyen fekete komédia (mert ezekbõl, akármennyire haldokló mûfaj, el voltunk árasztva jobbnál jobbakkal: Observe and Report, Super, Weirdsville, War, Inc., In Bruges, csak h párat említsek) vagy bármi más, amibe csak belekevernek komédiából elemeket... szóval legyen egy szimpla és egyszerû vígjáték.
...
sok szerencsét. <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
[/cserf][/fülünyúl]
Más idei filmet sem láttam.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
még az X-Art filmek amik jók, ha a minõséget nézzük
★★★★★
különdíjat érdemel viszont az End of Watch, ennél nagyobb fost évek óta nem láttam, szóval legalább ebben kiemelkedõ tudott lenni ez az év filmes szempontból.
"The trees move. Do you not see it?"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A heavy cost. I pay it gladly.
talán az aktuális gyûrû kura epizódot megnézem.
ezeket láttam úgyhogy ja
I met God. She's black
én is akarok nagy faszt és sok pénzt, hogy lengethessem mindkettõt kedvezõ eredménnyel
[/cserf][/fülünyúl]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezekbõl a Bosszúállókra szavaznék, mert szép színes volt, és volt benne sok robbanás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mindkettot angolul neztem,szamomra oriasi filmek voltak iden. A Ted se volt rossz,szarra rohogtem magam rajta,de azert semmikepp se emlitenem egylapon a fenti ket alkotassal.
A Lockout es az Apa Eg oriasi csalodas volt szamomra. <#schmoll2>#schmoll2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
Az éhezõk viadala
Ezek az eséklyesek nálam, A Hobbit -ot még nem láttam.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
amit még mondanak a "filmek, amiket most láttunk" topikban az az end of watch hogy kurvajó, az még felkeltette az érdeklõdésemet, plusz ottvan még a hobbit és pi élete, jövõ héten igyekszem megnézni legalább az egyiket (bár a hobbit élvezi a prioritásomat) 😊
expendables 2 még ami érdekel, a többi nem igazán.
Csak így, hogy írta a lehetõséget, eszembe jutott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dum spiro, spero.
Amúgy amiket még láttam:
-Apa ég: Nekem igen tetszett, tök poénos. 😊 Kicsit buta, de jó.
-Ted: Kicsit beteges alapötlet, amibõl viszont sokkal többet ki lehetett volna hozni. Elég lapos a sztorija, de 1x nézhetõ.
Ami nincs a listán:
-Az elõbb emlegetett Börtönregény: Irtó szar film, sajnáltam az idõt, amit ráfordítottam. Senkinek nem ajánlom.
-Jégkorszak 4.: Még igazából sose láttam végig egyik részt se korábban, ez volt az elsõ. Nagyon tetszenek a figurák, és nagyon látványosan el van készítve. Nyilván nem egy nagy sztori, de nem is ez a célja, szórakoztató, még a felnõtteknek is. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.