127612
-
Fbn Lx #109416 amúgy két otthon van, egyik helyen nem sok mindent csinálok, másikon meg semmit, de ott nem is várják el -
Fbn Lx #109415 :!D -
Én füvet nem tudok locsolni, egyedül szobanövényeket :( -
ja énis kb. mindent megtudok csinálni hogy "kábé" jónak tűnjön, de vasalni rohadtul nemtudok -
én küldtem be szóval nyaljatok sót
xd -
tudok vasalni csak a végeredmény nem túl meggyőző :D -
xd -
Fbn Lx #109409 minek a rövidítése a Bónuszkérdés után az xd? -
Szavazó roBOT #109408 El szoktad rakni a bizonylatot? ==>> Házimunka -
Úgy. -
rasszista kérdés
-
Sajnos ezt én is hallottam. (Bizonyos népcsoport csinálja, hadd ne mondjam, kik...) Még egy ok arra, h legalább míg hazaér vagy beszáll a kocsijába az ember, megtartsa a blokkot. -
A kisebségieket. -
el kell helyben égetni -
hát lobogtassák, akkor gyerünk hívjunk rendőrt, menjünk be, nézzük meg a biztonsági felvételeket, hogy ki is vette meg a sok cuccot -
Ezért veszem el a blokkot, és dobom ki a legközelebbi kukába. -
Van állítólag egy olyan "trükkös lopás", amit csinálnak egyes kisebbségiek, hogy sok mindent veszel (egyedül) egy általuk sűrűn látogatott boltba (alias tesó), és a kasszánál otthagyod a blokkot, akkor arra lecsapnak, majd mikor kiérsz a parkoló végébe a kocsidhoz körbevesznek, meg a méteres blokkot lobogtatva ordibálják, hogy elloptad a bevásárlásukat (ja, mintha ilyen esett volna már meg valaha is a történelemben)
A blokk náluk, ők 20-an (20 tanú), te egyedül.
Bár sose láttam ilyet, azóta hogy hallottam a blokkot (ha el nem is teszem megőrzésre, de) a vásárolt dolgok közé teszem.
-
Akkor nálad van hónap vége meg eleje? :DDD -
kamionosjoe #109398 Csak ha Magyarországon vásárolok valamit, mert mindig át akarnak verni. Na meg a nagyobb értékeknél, amihez garancia van. -
igen, és meg is őrzöm egy ideig őket. most éppen félig teli van az íróasztal egyik fiókja velük... -
clio1616v #109396 nem kell figyelnem a kiadásaimat, mindig annyit költök amennyi pénzem van -
Ja, van vagy fél táskával. -
mondta hogy vágja hogy nem loptam, de ez a dolga, megcsekkolta, ennyi. -
Csak ha magyobb értékű vagy garanciás, és esélyes, hogy vissza kell majd vinni cserére. A boltiakra kb. rápillantok és dobom is el. -
igen, ha boltos blokk amíg haza nem érek, egyéb bizonylatot adott hónapban. -
Én ezt soha nem csinálnám :DDD Mondjuk amióta dolgozom, azóta fogalmam sincs, hogy mennyit keresek pontosan egy hónapban. Viszont ha összeírnám a kiadásaimat, max sírnék magzatpózban az asztal alatt :DDD -
Blum #109390 Igen, mindig meg is őrzöm bizonyos ideig őket.
Honap vegen osszeszoktam szamolni a kiadasokat. -
hugopareiros #109389 ha garanciához kell akkor igen
viszont mindig elveszem és utánaszámolok, hogy jól adott e vissza
illetve hogy jól ütött / húzott e le dolgokat
Egyszer 2 majonézt kellett kifizetnem az 1 helyett.
Hazamentem és eltűnődtem, hogy miért nem 1700-at fizettem az 1200 helyett, és rájöttem hogy az idiótája két majonézt húzott le az egy helyett, mert valamit szarakodott vele blabla...
Azóta helyben ellenőrzök :) -
Egyszer én úgy elhajtottam egy ilyen akadékoskodó szekut az anyjába, hogy csak úgy zörgött. Otthagyom a pénzem, aztán nekem áll, mintha valami suttyó tolvaj lennék?! BEBASZNA. -
karajjj #109387 ott kicsit más a mentalitás, ha veszel valami műszakicikket és pár nap múlva visszaviszed, visszaveszik szó nélkül, még csak azt sem kell mondani, hogy nem tetszik -
hát ott lehet hogy ez működik, de kíváncsi vagyok hogy itthon hányan csinálták ezt? Mondjuk a műanyag tányérnál még megértem, de kajánál kicsit fura a dolog, mert belekóstolok mindenbe, aztán visszaviszem. Eszek is, és még a pénzem is megmarad (persze ez amolyan magyar, keressük a kiskapukat dolog) -
úgy jogosan hogy emiatt vártam fél órát, és csak saját hibám miatt, szal azóta elrakom:D -
Mindig elteszem a blokkot legalább az üzletből kijövetelig, pont az ilyen esetek miatt. Sőt, ha tudom, h vettem vmit vhol, és azzal egy másik üzletbe bemegyek, ahol ugyanolyan dolgokat szintén lehet kapni, akkor mindenképp megtartom. -
Fbn Lx #109383 csigának tökéletes -
Csak nagyobb értékű műszaki cuccoknál. Többit leszarom. -
Jogosan?! -
Ja tényleg, azt el is felejtettem :DDD -
Berakom zsebbe, aztán hetente ürítem. Ha valami elektronikai cucc akkor természetesen el. -
voltmár olyan hogy kassza után a teszkoban egyből kidobtam a pénztár közelében egy kukába, aztán a kijáratnál csipogott az a szar mert 1 üveget nem húzott át azon a mágnes vackon a pénztáros, fél órába telt kb míg kihalászták biztonsági felvételről hogy vásároltuk - és jogosan basztak le hogy legközelebb tartsuk meg a blokkot
szóval a blokkot megtartom míg az üzletben tartózkodom, garancia esetén tartom meg csak, nameg a vonatjegyeimet gyűjtöm egy dobozkába (már pár éve gyűjtöm elég sok van már), majd egyszer összeszámolom és kiakadok hogy mennyit költöttem mávra
-
Én a kesztyűtartóba szoktam rakni:) Tegnap dobtam ki vagy 10 kiló ilyen számlát :D