127612
-
na ezt jól megfogalmaztam! -
mivel elég magas vagyok, én az esernyők az utcán számomra olyankor mint egy nagy ember méretű shuriken amivel kiakarják baszni a szememet
-
Mondjuk a kocsiban leveszed? Azt hiszem nem cabrioval jár... :D -
Ha autó nélkül megyek valahová, akkor nem. Ha eleve esik amikor mennék, akkor autóval megyek. :DD Viszont, a kocsiban tartok egy pár darab egyszer használatos esőkabátot, meg egy esernyőt. :D -
Kapucniban nem csökken a látószöged a kocsiban? -
Kalap nincs? :) -
Egyéb. Általában kocsival megyek ide-oda, a kalaptartón meg mindig van esernyő. -
Freeda Krueger #109891 Nem hordok magammal,csak nagyon ritkán van nálam.Nem szeretem. -
Csak ha már esik, amikor elindulok. Utálom az esernyőket. Az esőkabátot mondjuk jobban. -
nem hordok, utálom, és nem zavar, ha elázok -
Én mindig hordom utcán, szal. nem vagyok casual userecske. -
Hát igen, a négykerekű esernyők - jól látszik egy-egy borúsabb napon a városban, amikor mindenki úgy érzi, hogy 3 csepp esőtől elolvad, mintha cukorból lenne. -
Minek, semmire sem jó, elfoglalja egy kezedet és a szél úgyis kinyírja. Nagyobb viharban tökéletesen használhatatlan. Jobb a kocsi + kabát + sapka/kapucni kombó. -
Nem szeretem az esernyőt, mert csak zavarom vele a környezetem (és ha egy kicsit is fúj a szél, már erősen csökken a hatékonysága).
Széldzsekim van kapucnival, és súlyosabb esetekre egy félliteres palack méretre összecsukható poncsó (biciklire is jó)
-
Mindig van nálam. Hátizsákomban megfér ez a kicsi, kínai verzió. -
Nem hordok, utálom. -
Szavazó roBOT #109882 Emlékszel mi volt a jeled az oviban? ==>> Hordasz magaddal esernyőt? -
Írtam egy kis összefoglalót oda, a témát a lentebbi linken folytassuk. -
Ha már ilyen igények vannak, akkor szerintem az alábbi linken folytassuk az eszmecserét. Aki akarja, tudja követni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1214601490
Én is demokratikus keretek között akarom bevezetni az újdonságokat, de egyelőre ki kellene dolgozni őket, mert ezek nem többek ötleteknél. Miután ez kész, tálalni őket a közösségnek a legelfogathatóbb módon. Ugyanakkor vannak olyan dolgok is, amikben nekünk (adminoknak) kell dönteni, de természetesen figyelembevesszük a közösség akaratát is.
Az achievement rendszer nekem is tetszene, sajnos azonban van pár megkötés. Valószínűsítem hogy nem sokan olvasták el az adatvédelmi részt a topikban, pedig ami oda le van írva az igaz is: a rendszer titkosítja az adatokat és ellehetleníti a felhasználók követését, személyhez kapcsolását. Ez azt jelenti, hogy még megszámolni sem tudom adott user szavazatait. -
ability, nyílt levélben válaszolnék itt az üzenetedre, szerintem nem csak minket érint a dolog, és kíváncsi vagyok mások véleményére jómagam is:
szóval tudja mindenki hogy hőn szeretett topikunk lassan zsugorodik mint egy törpecsillag a kérdések milljónyi kozmoszában, ezért tanakodik mindenki mostanság. érthető hogy Lacee sem bírja egyedül, de örülök neki hogy marad mert szívén viselte a topik életét amikor más senki nem vállalta fel a dolgot, ezért respekt.
szóval
- Jó ötlet lenne-e bezárni a mostani témát, és nyitni egy újat (vol 2)?
ötlet az új topikról! én támogatom hogy nyissunk egy (vol2.) topikot, mert akkor azt a rengeteg fain kérdést újra elő lehetne venni, nem kellene "vótmázni", mert mégegyszer lelehet őket húzni. szóval, a nagy népszerűségnek örvendett kérdéseket szerintem simán elő lehet szedni megint, évek óta működik a topik, még egy rotáció belefér szerintem (főleg mert vannak új emberek is sokan, mondjuk úgy mint egy sorozatnál az epizód összefoglaló/összegző dolgok, az sem a veteránoknak szól hanem hogy minél többen bekapcsolódhassanak a beszélgetésbe)
szóval én voksom teszem egy "A nagy szavazótopik 2 - THIS TIME ITS PERSONAL!" topik mellett
szóval ez újraindíthatná a kérdéseket, plusz valóban több ember láthatná a fórum főoldalon.
- Sok az érdektelen, lerágott csont kérdés, azok is bekerültek már vagy 10x megismételve. (...)
Én úgy gondolom hogy mindenki véleménye érdekes, és kifejezetten örülök annak ha valaki kifejti a vita tárgyát, hisz ettől is okosabbak leszünk, más szemléletét/látásmódját ha miis megismerjük. Nyitottság kérdése az egész.
A kényes témával ügyelni kell, de a topikon belül meglehet biztos oldani (de erre majd visszatérek, csillagozzuk meg ezt a részt)*
- Kellene egy aktív házigazda.
Persze ez egyértelmű, aki affinitást érez a dologra, és jól feltudja konferálni a dolgokat, vezetni tudja napközben esetleg a vitákat - bár, ezt elég nehéz megoldani hogy valaki naponta többször aktív legyen.
-Szavazós eventek kellenek szerintem is, azok nagyon jó dolgok :D
Valamint én még valamilyen rendszerre gondoltam, ami jutalmazza az aktív (és kultúráltan véleményező!, hopp na itt a csillag *) tagokat a topikon belül (lvl up a házban vagy tudomisén)
mint pl. most ez a top kérdésbeküldő csillag dolog. csak most lehetne egy olyan, ami azt számolja hogy hányszor szavaztunk.
pl. aki x szavazatonként kapni plecsniket, vagy lvl 60 szavazómen, vagy valami ilyesmi. Gondolom ez is ösztönzően hatna, hogy minél több ember szavazzon, és aktívabb is lenne a topik.
-
lord nihilus #109878 emlékszek ^_^
kifli -
gettobuxa #109877 napocska :) -
Tsol #109876 dóbókocka, és azt hittem ettől én vagyok a májer :| -
Ostor.
Öö... nem nagyon van hozzáfűznivalóm. -
Fenyőfa
Sokra is vittem vele.... -
Hold.
Hívjatok Twilight Sparkle-nek. -
seprű :( -
Jimmyke #109871 Pipa. Mégsem lettem dohányos :D -
naná -
Az egyikre emlékszem, az egy Monster Truck volt :D -
Freeda Krueger #109868 vödör -
hugopareiros #109867 auto :) -
Internet brofist! :D -
Blum #109865 ehejj,cimbi! :DD -
Kishajó. -
Blum #109863 Igen.
Kishajo (ezert lett ez a logom is) -
óra -
Kódia #109861 Nekem ház volt a jelem. -
dehogynem, akár csukott szemmel is lerajzolnám úgy, hogy a legkisebbek is azonnal felismernék. egyszerű volt. kissé eliptikus körforma hullámvonallal kettéosztva. a nagyobbik részre tüskék rajzolva. kb. ennyi volt :) -
sál és szánkó volt, amire emlékszem - a telet pedig nehezen viselem :)