127612
  • Szavazó roBOT
    Zombi apokalipszis ==>> Van háziállatod?
  • Narxis
    Velem nem történne ilyen, én felkészült vagyok.

• broman191
  • Fbn Lx
    mi van, ha leszbikussá válnak és megölnek álmodban
  • EnxTheOne
    Elmegyek majd a titkos föladalatti bunkerembe ahol 100 évre elegendö kaja és viz van.
    Csak szép nöket fogadok be a bunkerbe. :D
  • zsoltioregon
    Meg ilyen veszélyes zombis, anarchiás időkben a leghasznosabb dolog a türelem és a kivárás.
    Valami pöcegödörből nyíló földalatti bunkerben ki kell várni, amíg mindennek vége. (zombiinvázió, vírus, atomháború, megszorító intézkedések stb)
  • broman191
    Érdekel filmekben/játékokban hogyha próbálják (ál)realisztikusan komolyan venni a témát, már amennyire lehet...hogyha megfelelő a kivitelezés akkor tudok azonosulni a témával, a valóságban nem vágyom rá, mivel -->

• Broafka
    miért? Veér István egy főbelövés után semlegesítődik, ha meg Veérné nem enged be, akkor ő se nagyon érdekel. Mondom, first of all, autó, aztán irány fegyvert szerezni, aztán jöhet a tökéletes bunker megtalálása. Sima ügy :D
  • tigeroo
    trolled:)

én inkább azon akadok fennt, hogy még mindig fennakadtok a hálóján:D
  • karajjj
    star track?
  • clio1616v
    A vámpíros, zombis, startrack-es filmeket általában nem vagyok hajlandó megnézni.

egész egyszerűen annyira bugyuta már az elképzelés is, hogy nem tudom mit lehet benne kedvelni

nemrég az auchanban láttam valami monster lady babát kislányoknak, biztos hatalmas élmény lehet játszani egy csontsovány zombie barbieval... el tudom képzelni milyen élményeket, értékrendet és vilégképet alakít ki a gyerekekben, ha kiskoruktól fogva ilyenekkel játszanak
  • tigeroo
    annyira nemis szájenfingsün ez a zombi téma
  • Calver
    a terv szép és kedves dolog, csak ha Veér István az bejárati ajtó előtt "kattant be", és Veér Istvánné igazi pofátlan gyorskaja módjára kizárta, akkor kb a lépcsőház első emeletéig tartott a terved
  • Broafka
    én is szeretem az iróniát. Nem véletlen forever alone :)
    nekem nem sok nővel volt (még) dolgom sajnos, de több magabiztosságot kéne magad iránt táplálni :)
  • Dzsini
    Smith? a neve (a kérdőjel is része a vezetéknevének :) ) és igen, ezek a tanulmányok megjelentek tudományos folyóiratokban, hiszen a szimuláció elvi felépítése teljesen használható más célra is - immunológiában, oltási stratégiák kialakításában, fertőzések követésében, stb.
    Az, hogy ő a modellekhez a popkultúrából vette a próbaértékeket, az már egyéni választás.
  • Evoluti0N
    Szeretem a zombis dolgokat. Könyveket, filmeket, játékokat, sorozatokat. A baráti társaságomból többen is kedveljük a zombis témát és sokszor beszélgetünk, arról hogy milyen lenne és miket tennénk, mik lennének az első lépéseink. Persze ha valóban megtörténne, akkor valószínűleg mindannyian egy sarokban összebújva zokognánk :D
  • zsoltioregon
    Jah és ez a Smith vajon pénzt is kapott a tanulmányokért? (Mint a Gömben, Dastin Hoffman, aki az idegenekkel való találkozásról írt tanulmányt)
  • zsoltioregon
    nem vagyok hülye a matematikához, sőt mivel angol tudásom foghíjas lehet csak a modelleket értem meg :D
  • Lacee86
    Max. vígjátékban. :) Nem igazán tudom komolyan venni ezt a témát.
  • Dzsini
    Többféle zombival is számol a tanulmányokban, a klasszikus Romero-féle lassúzombival kezdve. A karanténozást például használhatatlan védekezésnek tartja, a legtöbb esélyt a kemény offenzíva hozhatja ellenük.

A többit olvasd el, a komolyabb matematikai képleteket kikerülve nagyjából értelmezhető átlag halandók számára is :)
  • Fbn Lx
    hm... de akkor az élet meg fogja mutatni, hogy ez mégsem jó taktika, és azért is valamelyik előre elképzelt poció fog teljesülni
    picsába, nem tudom
  • Fbn Lx
    ja hát akkor így sem fog történni a valóságban, mert most képzeltem el, hogy lehet, hogy így lesz
    és sosem történik úgy, ahogy elképzeled
    akkor elképzelek mindent, amiről nem szeretném, hogy megtörténjen
    ez egy jó taktika
  • Fbn Lx
    az élet szereti az iróniát!
    szóval ez nem fog bejönni, a zombihentelés viszont igen, hogy megmutassa a sors, mennyire nem kiszámítható
  • Broafka
    forever alone :D
    az mondjuk nagyobb eséllyel megtörténhet az életedben, az a bizonyos fantázia, mint zombikat mészárolni :)
  • [HUN]FaTaL
    Abszolút hidegen hagy az egész.
  • zsoltioregon
    Ez csak a terjedési mintát adja meg? (levegőben, csepp, harapással stb)
    De hogy milyen egy zombi ((kurva gyors és mindet megöl (a másik zombit is), vagy lassú, csoszogó szar) azt tárgyalják-é ezek a művek?
  • videobaby
    azt úgy meginni nem lenne jó. forralva, lehűtve, szűrve. különben esővíztől halnál meg mielőtt bezombulnál. amilyen tisztaságú víz esik csoda, hogy még arról nem találtak ki zombis filmet, hogy víztől lesznek azok. vagy van már olyan is? :D
  • tigeroo
    mostis ezmegy, mi azért élünk ilyen életszínvonalon mert vannak nálunk szarabbul élők ha belegondolsz
  • Fbn Lx
    egyébként valószínűleg az emberek csoportokat alkotnának, összefognának és úgy védekeznének.
    Eközben ezek a csoportok egymást is gyilkolnák a megmaradt élelemért, gyógyszerért és fegyverért, valamint a csoportok által birtokolt nőkért, akikért csoporton belül is menne egymás leölése. én így képzelem el az emberi természetből kiindulva ezt az eseményt
    az emberek adott esetben nagyobb fenyegetést jelentenének egymásranézve, mint a lassan mozgó, fegyvertelen zombik
  • HTS s3rg1nh00
    legalább egyszer még jól berúgnánk,mielőtt úgyis mindenkiből zombi lesz.
    szerintem :)
  • tigeroo
    esővizet lehet gyűjteni
  • jazzy
    Zombik rohangálnak szabadon mindenfele és bele vannak dögölve a vízbe! :( Mondjuk akkor inni se tudunk, meh
  • bujcsik555
    Fürdeni? Ember, vízrajzilag elég jó az ország fekvése, nem nehéz vizet találni, van pár folyónk, csatornánk, tavunk.
  • chhaya #109945
    Nem nagyon izgat a téma... De ha előfordulna ilyen, akkor az elsők között alakulnék zombivá körülbelül, nincsenek illúzióim az életbenmaradási esélyeimmel kapcsolatban.
  • Fbn Lx
    hányszor elképzeltem már, hogyan kúrnék meg bizonyos nőket, mégsem teszem a valóságban
    sajnos a két dolog nem ugyanaz : (
  • jazzy
    Hát mondjuk engem lehet előbb zavarna, hogy nem tudok fürdeni, mint az, hogy nincs zene és sör.
  • bujcsik555
    Bár ha belegondolok most is ezt teszem, csak nem az úgyismeghalunk okot hozom fel. Hm.... Ezek szerint egy ilyen esemény nem sokban zavarná meg az életem. Bár amint nem lenne áram szenvednék, súlyos zenefüggőségem van. Na meg egy idő után a sör is hiányozna. Más nem jut eszembe ami NAGYON zavarna.
  • videobaby
    van olyan ami bejött, de igazából hülyeségnek tartom. persze, ez sem kevésbé értelmetlen, mint lelkesen drukkolni a világbékének (ami megint csak nem létezik).
    nem igazán tudok azonosulni a dologgal, bár 1-2 film tetszett. vígjáték és egyéb kategóriában is.

• bujcsik555
    Van olyan mű ami bejön, de általában hidegen hagynak a zombis dolgok.

Nem igazán. De ha bekövetkezne valami hasonló, valószínű egészséges fiatal lányok után kutatnék, majd rábeszélném őket hogy egy kis szex nem árthat mielőtt úgyis mind meghalunk.

• Dzsini
    Robert J. Smith? alkalmazott matematikus a zombi-kór terjedésével (is) foglalkozik, és komoly matematikai apparátussal tanulmányokat is írt a témában - milyen esélye van egy filmes / könyves stílusú kitörésnek, különféle fertőzési módok terjedési hatékonyságát, ilyesmiket vizsgál. Ugyanazokat a módszereket alkalmazza, amivel egy valódi vírus vagy betegség terjedését is ki lehet számítani.