127612
-
EnxTheOne #113231 fehér háttér tényleg rossz, egy csomot fogyaszt a monitor.
Elég sok sgs van, és ha mondjuk sötét szinü lenne a háttér egy höerömüvet be lehetne zárni, és nem égetne többszáz tonna szenet, olajat -
Ezek újítások? Az is újítás, hogy saját fórumon belül nem tudom lenyitni a leértékelt kommenteket? Az meg, hogy felül elcsúsztak a menük idegesítőek inkább. Nagyon f@sza fícsörök.
-
Fbn Lx #113229 de ezek a dolgok komolyan újításoknak tekinthetők?
én azt hittem eddig hogy elbasztak valamit -
Újítások:
- Szélesebb lett minden, de a tartalom ugyanakkora, így ez a fehér keret a topicokban borzasztó ronda.
- A fórum menü átkerült jobboldalra, rohadt idegesítő, hatszor annyit kell egerezni. -
A kategóriákat nem "szedték ki", csak az adblockod kicsit túlbuzgó. -
Újítások amiket észrvettem:
Kedveinceim közűl kiszedték a kategóriákat, a fórum...impresszum menűt jobbra tolták
Első nem zavart soha, a második meg rohadt idegesítő tud lenni. -
Voltak változtatások?
Annyit vettem észre, hogy a fórum link középtájról, jobb oldalra került. -
Voltak változtatások? Annyi tűnt fel, hogy nem tudok logót berakni és a régi eltűnt... -
Milyen változások? -
clio1616v #113222 eddig, amíg semmit nem csináltatok vele legalább nem lett rosszabb, elcsúszó menüsorok, akadozó betöltés, egyre ergonómiátlanabb felület -
clio1616v #113221 Nem mondod komolyan; molesztált, amikor kicsi voltál? -
EnxTheOne #113220 Voltak változtatások?
Minden szélesebb lett
-
Nálam is csúszik a menüsor... Vagy ugyanabban a buliban voltunk.
-
ideje leállni a drogokról -
Fbn Lx #113217 nem értem hogy milyen változásokról van szó
én azt vettem észre, hogy el van csúszva az oldal
néha egészen kicsúszik a menüsor a keretből -
hugopareiros #113216 Milyen változtatások? -
karajjj #113215 Nem igazán értem, hogy miért lett szélesebb az oldal, ha a tartalom ugyanakkora. Bár lehet, bennem van a hiba. -
Szavazó roBOT #113214
Következő kérdés: Hogy tetszenek az SG-n történt változtatások?
--- Tetszenek.
--- Ha kijavítják a megannyi hibát, akkor jó lesz.
--- Nem érdekelnek.
--- Ilyen jó még sose volt! De legalább foglalkoznak vele.
--- A régi jobb volt. / Bár hozzá se nyúltak volna.
--- Voltak változtatások?
Előző kérdés: Lennél zsoldos?
A zsoldosok átlag fizetése kb. 20 millió Ft/év. Mi a feladatuk? Háborús övezetbe látnak el katonai feladatott, illetve testőrséget.
[CODE=szar]
// | 30.9% | ###_______ | 17 | Elítélem a háborút, és mindenkit aki hasznot húz belőle.
// | 20.0% | ##________ | 11 | Igen, csak sajnos nincs/nem lesz katonai múltam. És anélkül nem -
Ha csak a halál számít akkor a nagyanyámat. Hiányozni meg persze hiányzik, de az igazat megvallva szegénykének már megváltás volt a halál. Agyilag teljesen le volt épülve minket is (mármint a szűk családot) alig ismert már meg. Mondjuk 90 éves volt szóval legalább szép kort ért meg. -
Macskát :( -
Fatert. Leszarom, nem hiányzik! -
clio1616v #113210 nem csak az, ha elvesztetted a gyerekedet a bevásárlóközpontban az is ér egyet -
Most csak a halál számít? -
Fbn Lx #113208 a cellatársamat, törő bob-ot
éces lett.. :( -
Fogalmam sincs. Közeli rokonom nem hunyt el mióta megszülettem, aki hiányzik a családból az előtte eltávozott. Távoli rokonokat nem ismerem, így arról se tudok ha elhunytak volna. Más nincs.
De pl díszhalaim már meghaltak szegények, meg egy kutyám is.
-
közeli családtagot 2 éve. hiányzik nagyon. -
kamionosjoe #113205 Nagybátyámat, mikor legutóbb bementünk meglátni a diliházba egy férfi két kolbászt lóbálva szaladgált lent az udvaron. Hiányozni fognak ezek a meghitt pillanatok. -
Dédszüleimet, már több mint egy éve. Néha gondolok rájuk és hiányoznak. Ahh Maminak nagyon finom kakaós csigája volt
-
clio1616v #113203 szomszédaimat, de inkább nekik veszteség, hogy ők ottmaradtak; nekem nem hiányoznak -
A közeli családom és a rokoni köröm eléggé kicsi. Utoljára a dédanyám hunyt el még 2000 környékén. Anyai szálon nagyszüleim és rokonok nincsenek. Apai szálon csak nagymamám és az öccse+2lánya(feleség nélkűl), a rokonok meg az évek alatt eltűntek a sok irigység miatt.
A kutyám sajnos kezd már öregedni, egy-két betegsége is van már:/ -
Nem is ez volt :o -
Szavazó roBOT #113200
Következő kérdés: Kidet vesztetted el legutóbb?
A választási lehetőségek szubjektívek. (Például van, akinek a nagyszülője az közeli családtagnak számít, van, akinek meg már távolinak. Mindenki azt válassza, aminek érezte az illetőt.)
Kidet vesztetted el legutóbb?
--- Közeli családtagot
--- Távoli rokont
--- Barátot / Barátnőt
--- Barátot / Havert
--- Lakótársat / Szomszédot / Cellatársat
--- Munkatársat / Iskolatársat / Tanárt / Tanítványt
--- Egyéb ismerőst
Mennyire hiányzik a személy?
--- Már ideje volt elmennie...
--- Nem nagyon foglalkoztat a távozása.
--- Ha eszembe jut, hiányzik.
--- Folyton rá gondolok.
Előző kérdés: Hogyan látod a magyar futball jövőjét?
A kérdés főleg a pénteki mérkőzésen minősíthetetlenül teljesítő magyar "válogatottal" (és szurkolókkal...) válik újra aktuálissá.
// | 44.6% | ####______ | 29 | Vessük be az összes pályát búzával... Több haszna lesz.
// | 23.1% | ##________ | 15 | Addig, amíg nulla teljesítményért milliókat fizetnek, ne is számítsu
// | 20.0% | ##________ | 13 | Nem érdekel.
// | 7.7% | #_________ | 5 | Elkeserítő, hogy évtizedek óta csak vergődünk, de egyszer csak elkezd
// | 4.6% | __________ | 3 | Ez a meccs gyatra volt, de nem látom olyan borúsan a helyzetet.
-
Fbn Lx #113199 nem tudom. megmondjam? -
hambi, de csak ha igényes. Szegediiek lehet ismerik a gringos-os hambit. Na nálam az a mérce :) -
én pedig ebben a sorrendben enném, de madárétkű vagyok :D mindet szeretem. -
Gyros és kebap, a többiért nem igazán vagyok oda. -
kamionosjoe #113195 egyéb
nem tudok választani, mindegyiket szeretem :) -
clio1616v #113194 Úgyvan. -
Még profi szobakerékpárom is van, de okokskodni én is tudok ám. -
Knabb #113192 Valamelyest javítana az ő életminőségükön is.