A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Hát, egy Monkey Island vagy egy Day of the Tentacle nálam kb. tucatszor ment végig - ez valahol az a kategória, hogy megnézel-e többször egy kedves filmet vagy elolvasol-e többször egy könyvet.

Van, aki igen, van, aki nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
A többszöri végigjátszás egyes játékoknál értelmezhetetlen, pl. egy point & clcik kalandjáték esetén. Ellenben egy stratégiai játék meg gyak. tetszõleges számú alkalommal végigtolható, lásd Civ széria. A kérdés az, hogy mikor ejted valami miatt a játékot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Hát hogy az anyád picsáját, de csak félig.
tigeroo
miaz hogy a warezolás "kegyes bûncselekmény"?

Lacee86
Igen, de ugye egyik ember végigjátssza 5 óra alatt, és mehet porfogónak, ugyanakkor lehet, h vki megvenné mondjuk 4-5 ezer Ft-ért, és õ is végigjátszaná.
A használt játékok adásvétele eddig is tök jó dolog volt, és ez a szar, h ebbe akartak belerondítani.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
A multi a lényeg. Akartam már újrajátszani olyan játékot, aminek elvileg más befejezése is van, de attól még totál ugyan az az egész. Multiba meg bele lehet csapni ezer órát, hiába csak 8 óra a single rész.
Broafka
gusztustalannak azért nem mondanám. Elvégre a warezolás amolyan "kegyes bûncselekmény". De ezt akkor sem lehet így visszafogni. Szerintem ha olcsóbb lenne (tudom, az ottani fizetésekbõl amerikában nem olyan drága) de vannak olyan játékok amik túl drágák ahhoz, hogy az ember megvegye õket. 2-3 ezerért pl simán megvenném, és sok kicsi sokra megy. Másfelõl amit mindig elrontanak a játékfejlesztõk, hogy nem attól lesz egy játék jó arra, hogy megvegyük, hogy milyen csili-vili és hacacáré, hanem, hogy mennyire újrajátszható: co-op lehetõség, online multi móka, más végkimenetel, választható utak. Egyszóval a többszöri újrajátszás lehetõsége kell, hogy meglegyen egy játékban. Én legalábbis egy ilyen játékért szívesebben adok ki pénzt, mint egy olyanért amit 5 óra alatt végigjátszhatok, utána meg mehet a polcra porfogónak, és kiadtam érte 10 ezer Ft-ot... ugyan már

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lacee86
Ez sztem akkor is gusztustalan, nem véletlen vonták vissza hamar gyorsan. Nyilván nem az unatkozó amerikai katonák miatt, azon én is mosolyogtam. 😄

Broafka
"Ilyen volt például az amerikai hadseregben szolgáló katonák panasza, akik szívesen ütik el a szabadidejüket a támaszpontokon vagy anyahajókon offline videojátékokkal"
khöm, értem én, hogy évekig vannak ott, és sokszor napokig nem történik semmi, de azért nah, harcolni mentek oda, nem hiszem, hogy napra kész legújabb konzolos játékokkal kell ott játszani. Azért nem robbanna ki még egy világháború, ha nem egy Resident Evil 960-t hanem egy Resident Evil 2-t játszanának újra.
Persze ettõl függetlenül nem lehet ezt így visszaszorítani, szerintem számíthattak rá, hogy nagy visszhangja lesz ennek

kellemeset nevettem ezen a cikken
imádom a piaci versenyt

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Értem. 😊 Akkor elnézést és a "hiába rinyálsz úgyis leáldozott" mondatot semmisnek tekintem. 😊
Valóban nem olvasom a topikot, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a PC játék mióta járja már a végét. Már a topik indulása elõtt is valamivel elkezdték temetni. Valamiért a világ mégis dacol ez ellen és nem engedi meghalni ezt a platformot sem egyelõre.

Lehet hogy azért mert konzolokra csak proliknak való játékok jönnek ki 😊
Ha lenne értelmes játék konzolon, lehet hogy vennék.
Narxis
Túl sok a PC-s itt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csak is PC. Tesómnak volt mindenféle konzol, de annyira nem kötött le, párszor játszottam vele.

★★★★★

szabii98
én tudom 😞

I met God. She's black

Systore
Boom roasted!

tigeroo

😄
tigeroo
így már világos, akkor 9gagen ezért volt mostanában ez a sok xbox hater poszt
Dzsini
Igazából egy kisebb közösség beszélgetõtopicja, ami a mai vonulatoknak megfelelõen mostanában teljes erejébõl PC-s 😊

#111359 (a PS azért népszerûbb mostanában, mint a Box, mert az elmúlt pár év jobban sikerült nekik, és az új konzol bemutatásakor a Microsoft pár olyan változtatást jelentett be (állandó netkapcsolat, játékok kölcsönözhetõsége/eladhatósága tekintetében), amivel a neten jó nagy felháborodást keltettek, míg a PS ezt a felháborodást meglovagolva a "minden úgy mûködik, mint eddig" bejelentéssel tarolt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
A piacot uraló Nintendo és a Sega, majd késõbb a Sony mellett labdába sem rúghattak. Az ezredfordulóig kellett várni, hogy a Microsoft is megpróbáljon érvényesülni az Xboxszal. A szoftveróriásnak tíz évébe telt, hogy a játékiparban is tényezõvé válhasson, de ennek a nehézségérõl sokat elmond, hogy több milliárd dollár veszteséget könyvelhettek el, mire sikerrel jártak.

Egy válság, ami nem tûnt fel senkinek
Lacee86
Miért ennyivel népszerûbb amúgy a PS mint a Box? Vagy ez csak a kis szavazóközönség merõ véletlene?

Molnibalage
Ezt sem tudnám általánosan kijelenteni. Inkább azt mondanám, hogy arányaiban kevesebb a minõség. Ami viszon az, az nagyon az.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mirõl szól?

Dzsini
Ha olvasnád a topicot, akkor tudnád, hogy már sok éve nem arról szól - és az új generációt tekintve nem is fog 😊 A topic neve egy hagyomány öröksége, ami az SG elsõ 100 ezer hozzászólás feletti topicjának tiszteleg.

tigeroo
attól még szarabbak a mostani PC-s játékok, szóval van benne valami
videobaby
ps2 és x360. néha még a ps1 is.

Roger6
Szólj nekik, hogy errõl van szavazás, biztos változni fognak az arányok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

67.1% PC 😄 És a PC-s játékoknak leáldozott topik már 10+ éve ontja a rémhíreket 😊

Egyébként ha választani kell akkor XBox360 > PS3
Az XBox One és PS4 között meg korai lenne még eldönteni egyelõre a PS4 áll jobban az biztos.

Amúgy meg PC4ever 😛

Lacee86
Régen és ma. 😊

Pluskast
Na én is pontosan ugyanígy vagyok vele!! Azt az egy játékot kifejezetten fájlalom, hogy nem jelenik meg PC-re 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
PC

Nekem a konzol túl árkád. A számomra érdekes játékok (paradoxos, total war sorozat és egyéb réteg stratégiai játékok) nem jelennek meg a konzolokon, a hentelõs csilli -villi és fps lövöldözõs játékok meg már nem vonzanak. Idegesítenek. Valószínûleg az a korral jár 😊 Azt hiszem én már csak apaként fogok max konzolt venni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ic3 m4n
pécé!!44<#ticking>

Molnibalage
PC.

Egyetlen játéknál éreztem azt, hogy játszanék vele és konzol exluzív, a The Last of Us. Viszont csak ezért nem veszek konzolt. Majd megnézem a longplayt, ahogy a Heavy Rain-nel is tervezetm és tettem pl. a Runaway elsõ részével.

clio1616v
xboxom van, társaságban jó szórakozni vele ideig óráig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

broman191
PC 4 life. A kifutó PS3-ból és Xbox360-ból lehet bevásárolok majd egyet-egyet az exkluzív címek végigjátszásának idejére, amikor már szinte semennyi pénzért szabadulnak meg tõlük. Az újakkal is elõreláthatólag ez lesz a helyzet sok év múlva. Pénz nem számít jelszóval pedig nyilván minden létezõ kacat jöhetne kicsi a rakásra, amelyen legalább egy értelmes játék van... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kifli
pc
Calver
PC, ofc.

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee86
GTA is biztos jó lesz.

tigeroo
az uncharted is gecijó PS-en
bujcsik555
PC. Az igazi férfiak egérrel céloznak nem auto aim rásegítéssel.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Lacee86
Igazán kitalálhatnák már egyébként, h konzolon is lehessen bill/egérrel játszani. 😊

MR ME
PC!
mivel nagyrészt fps-ekkel játszom, amit inkább hagyjunk konzolon így sztem érthetõ....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
Világ életemben PC gamer voltam, ez jön be.. Szeretek behuppani a hiperfasza székembe, rácuppani a monitorra, és halálpontos heccsátot osztani egérrel 😄DD

Ha viszont kijön a ps4 el tudom képzelni, hogy veszek egyet.. Egy hármast mindenképpen szeretnék kölcsön valakitõl egy rövid idõre, mert van néhány exkluzív cím, ami nagyon érdekel.. (heavy rain; last of us; gran turismo..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SzirmosSzisza
Egyik se. Mobil és PC (sajnos mostanában ebben a sorrendben 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

PC-n szoktam játszani, de egyre valószínûbb, hogy egy PS3-ra beruházok az idén.
bardocz
PC, mert erre vannak szimulátorok.
Broafka
Ps mert konzolokról volt szó, és X-boxom sose volt és sose játszottam rajta. Amúgy meg PC, de már megint egy viszonylag normális kérdés egy idióta válasszal. (amúgy akkor már jobb kérdés lett volna, hogy konzol vagy pc?)

Xbox,mert nem ertek a Photoshophoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
PC.

http://goo.gl/gd6Zi5