A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van, aki igen, van, aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A használt játékok adásvétele eddig is tök jó dolog volt, és ez a szar, h ebbe akartak belerondítani.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
khöm, értem én, hogy évekig vannak ott, és sokszor napokig nem történik semmi, de azért nah, harcolni mentek oda, nem hiszem, hogy napra kész legújabb konzolos játékokkal kell ott játszani. Azért nem robbanna ki még egy világháború, ha nem egy Resident Evil 960-t hanem egy Resident Evil 2-t játszanának újra.
Persze ettõl függetlenül nem lehet ezt így visszaszorítani, szerintem számíthattak rá, hogy nagy visszhangja lesz ennek
imádom a piaci versenyt
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Valóban nem olvasom a topikot, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a PC játék mióta járja már a végét. Már a topik indulása elõtt is valamivel elkezdték temetni. Valamiért a világ mégis dacol ez ellen és nem engedi meghalni ezt a platformot sem egyelõre.
Ha lenne értelmes játék konzolon, lehet hogy vennék.
★★★★★
#111359 (a PS azért népszerûbb mostanában, mint a Box, mert az elmúlt pár év jobban sikerült nekik, és az új konzol bemutatásakor a Microsoft pár olyan változtatást jelentett be (állandó netkapcsolat, játékok kölcsönözhetõsége/eladhatósága tekintetében), amivel a neten jó nagy felháborodást keltettek, míg a PS ezt a felháborodást meglovagolva a "minden úgy mûködik, mint eddig" bejelentéssel tarolt)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy válság, ami nem tûnt fel senkinek
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként ha választani kell akkor XBox360 > PS3
Az XBox One és PS4 között meg korai lenne még eldönteni egyelõre a PS4 áll jobban az biztos.
Amúgy meg PC4ever 😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem a konzol túl árkád. A számomra érdekes játékok (paradoxos, total war sorozat és egyéb réteg stratégiai játékok) nem jelennek meg a konzolokon, a hentelõs csilli -villi és fps lövöldözõs játékok meg már nem vonzanak. Idegesítenek. Valószínûleg az a korral jár 😊 Azt hiszem én már csak apaként fogok max konzolt venni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyetlen játéknál éreztem azt, hogy játszanék vele és konzol exluzív, a The Last of Us. Viszont csak ezért nem veszek konzolt. Majd megnézem a longplayt, ahogy a Heavy Rain-nel is tervezetm és tettem pl. a Runaway elsõ részével.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
mivel nagyrészt fps-ekkel játszom, amit inkább hagyjunk konzolon így sztem érthetõ....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha viszont kijön a ps4 el tudom képzelni, hogy veszek egyet.. Egy hármast mindenképpen szeretnék kölcsön valakitõl egy rövid idõre, mert van néhány exkluzív cím, ami nagyon érdekel.. (heavy rain; last of us; gran turismo..)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep