A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szeretem a halételeket, de azért nem nagyon.
ha elmegyünk egy fél napos-12 órás pecára, este mindannyian ugy esünk be az ágyba kb. és ez csak a fél nap, sokszor megyünk több naposra is, nagyon le tud szívni, csónak, evezés esetenként (nem, nem csónakból peca, hanem behuzni a szerkót) stbstb több sport értéke van mint gondolnád.
és amikor a hal fél óráig szenved, és nem képes kijönni, akkor azért elképzelheted milyen karja van a horgásznak.
ui: eddig akit elvittünk pecázni vagy nézni mindenkinek tetszett
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a halételeket is szeretem, fõleg a halászlét 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez is ilyen téma, hogy akinek nagyobb hal akad, annak nagyobb a pénisze és menõbbnek számít?
nem vágom ezt a szubkultúrát
q[*-*]p
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Fenekezés - úszós peca - pergetés
giliszta - csonti - kukorica - paprikáskenyér
etetõanyagmárkák
legjobb horgászhelyek
megenni / visszaengedni
fizetni érte / nem fizetni
és a tipikus "kinek nagyobb a botja" aka ki fogott nagyobb halat
no meg az örök klasszikus "az az én helyem, ne dobj oda"..."te idióta miattad akadtunk össze"
Bár elképzelhetõ, hogy ismét le kéne néznem a partra; lehetséges, hogy jót tenne a fejemnek egy hajnali kelés és megszellõtetés, sok lesz már a benti munka.
A halat pedig imádom.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ó, a naivitás <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
próbáljátok ki, a legjobb sport meg hobbi ami létezik.
halkaját szeretem, de nem esszük meg amit kifogunk.
harcsapaprikás túróscsuszával mindent überel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A halkaják papám révén igen sûrûek az étrendemben, halászlé és rántott hal kéthetente van. Szeressük 😊
Dum spiro, spero.
Nem szeretem a halat, vagyis mindig attól félek hogy a szálka sérülést okozz, vagy meghalok miatta 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A halételeket viszont szeretem, igaz viszonylag kevésszer és csak kevés félét fogyasztok. Rántott hal (ez amúgy nálunk a szentesti menü már jó pár éve mindig), paprikás lisztbe forgatott hekktörzs, esetleg halászlé, ill. konzerves olajos hal, fõleg ezeket szoktuk enni. De sokkal több féle halételt szívesen megkóstolnék, pl. harcsapaprikást, lazacot stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utálom a hal ételeket.
nemszeretem, rühellem a büdös iszapos halszagot. max tengeri herkentyû vagy halrudacska, hallé (hal nélkül) amit megeszek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Cápauszonylevest, meg mérgezõ szarokat leszámítva jöhet mindenféle halétel a gyomimba.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Halkaja amúgy jöhet minden mennyiségben. Hekktörzs, füstölt lazac, grillezett rákfarok, tintahalkarika, harcsapaprikás, halászlé, fishmac.. 😄D Mindegy. Szeretem az összeset.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van ismerõs, aki mióta távdolgozik, azóta jobban be tudja osztani az idejét, ki tud mozdulni (jóval többet találkozik emberekkel, mint a munkahelyén, ahol a szobájából napi fél órára tudott kimozdulni, utána pedig húzott haza, hogy a családjával is találkozzon), stb.
Megint mások pedig ha otthon ülnek, akkor kitör belõlük az "ejráérünkarramég" - nekik nem való a távmunka. Miért kellene egyformának lenni az embereknek és a munkahelyeknek?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3