A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Utálom a halat (a sült hekket kivéve, de a legtöbb ember szerint az nem rendes hal 😄). A horgászás meg szerintem dög unalom.

http://goo.gl/gd6Zi5

daeemoon
Régen rendszeresen horgásztam, szerettem, de nem volt különösebb sikerélmény.
Szeretem a halételeket, de azért nem nagyon.

olyan vagy mint a nagyanyám.
ha elmegyünk egy fél napos-12 órás pecára, este mindannyian ugy esünk be az ágyba kb. és ez csak a fél nap, sokszor megyünk több naposra is, nagyon le tud szívni, csónak, evezés esetenként (nem, nem csónakból peca, hanem behuzni a szerkót) stbstb több sport értéke van mint gondolnád.
és amikor a hal fél óráig szenved, és nem képes kijönni, akkor azért elképzelheted milyen karja van a horgásznak.
ui: eddig akit elvittünk pecázni vagy nézni mindenkinek tetszett

zsoltioregon
mostanában pedig ismét szegények eledele lett, akik nem tarthatnak tyúkot, disznót, sõt Tescoba se járnak.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

azért én hamarabb kiegyeznék egy szép nõvel vagy egy luxusvillával, mint a világ legnagyobb halával, dehát ízlés kérdése!
Roger6
Húha. Ez tuti? <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MR ME
régen sokat horgásztam nagyfaterral, de már õsidõk óta nem sajnos, pedig jó móka, szeretem
a halételeket is szeretem, fõleg a halászlét 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sir Quno Jedi
a hal olyan státuszszimbólum, mint a szép nõ, vagy a luxusautó, vagy a luxusvilla

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja a halételek többségét imádom, a jó halászlé orgazmikus
én csak képeket szoktam látni, hogy a fészbukra feltöltik emberek ahogy az ölükben van a viszonylag nagyméretû kopoltyús amit kifogtak és mosolyognak, hoyg milyen jó nekik és milyen jól tolják
ez is ilyen téma, hogy akinek nagyobb hal akad, annak nagyobb a pénisze és menõbbnek számít?
nem vágom ezt a szubkultúrát
sosem érdekelt a horgászás, a tengeri halakat szeretem, nem pocsolyaszagúak. halászlevet viszont akkor sem ennék, ha fizetnének érte.

q[*-*]p

Pluskast
Régen sokat horgásztam, sajnos ma már kevés idõm van rá (meg kedvem). A halat meg inkább fogni szeretem mint enni, egy - két fajtát megeszek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pár vita amiket kiskoromban sokat hallgattam:
Fenekezés - úszós peca - pergetés
giliszta - csonti - kukorica - paprikáskenyér
etetõanyagmárkák
legjobb horgászhelyek
megenni / visszaengedni
fizetni érte / nem fizetni
és a tipikus "kinek nagyobb a botja" aka ki fogott nagyobb halat

no meg az örök klasszikus "az az én helyem, ne dobj oda"..."te idióta miattad akadtunk össze"

PrasCo
Szökõévente kimegyek ugyan horgászni, de pusztán gyakorlatiasan véve a horgászjegyem csupán egy vagon kidobott pénz. 😄
Bár elképzelhetõ, hogy ismét le kéne néznem a partra; lehetséges, hogy jót tenne a fejemnek egy hajnali kelés és megszellõtetés, sok lesz már a benti munka.

A halat pedig imádom.
Lacee86
Attól függ, ki milyen szinten ûzi. 😊 Van kifejezetten sporthorgászat, ott sztem igen. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Roger6
Okés, nem vagyok nagy horgász, de gyanítom, hogy nem a 20 kilós halak kifogása a jellemzõ tevékenység egy horgászaton.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Calver
mikor megláttam a kérdést, pont azon gondoltam h milyen kellemes, semleges, minden szinten vitamentes kérdés ez, ebbõl tuti nem lesz flém/egymásra fújás...
ó, a naivitás <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee86
Azért egy 20 kilós halat kifárasztani, majd kihúzni vhogy a vízbõl, nem hiszem, h olyan könnyû feladat. 😄

Dzsini
A legjobb téma a "mi a legjobb xy" téma 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
ezzaz, megint a "mi a legjobb xy" téma<#wow3>
Roger6
Legjobb sport meg hobbi? Tudom hülye vagyok, de a horgászatnak semmilyen szinten nem látom a sport értékét. A bringázást elõbb tartom a legjobb sport & hobbinak.

QuippeR
én azért maradok a társasjátékoknál.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

bár az igaz hogy a semmibõl egyedül nekiállni nem nagyon lehet, nem hátrány ha van ismerõs akivel el lehet kezdeni.

komolyan én szavaztam csak arra hogy rendszeresen? ha jo a társaság, jó a hely, értesz hozzá akkor nem unalmas amugy.
próbáljátok ki, a legjobb sport meg hobbi ami létezik.

halkaját szeretem, de nem esszük meg amit kifogunk.
harcsapaprikás túróscsuszával mindent überel.

<#nevetes1>

Dzsini
Akkor megveszed a pucolt halat, nem kell a kádban tartani a félájult bolti pontyot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Na ezaz... Halpucolás otthon, egy kis lakásban, grrr. :S

Dzsini
Kis halnál, apró szálkát sûrûn beirdalod, nagy szálkát meg kikerülöd.

ressy14
Párszor kipróbáltam, de nekem unalmas. Manapság néha kinézek a közeli tóra a pecamániás papámhoz, 1-2 órát eldumálgatunk a friss levegõn és etetjük a kacsákat 😊

A halkaják papám révén igen sûrûek az étrendemben, halászlé és rántott hal kéthetente van. Szeressük 😊

Dum spiro, spero.

Nem

Nem szeretem a halat, vagyis mindig attól félek hogy a szálka sérülést okozz, vagy meghalok miatta 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Dzsini
És mi tart vissza a kipróbálástól? Bármelyik közepes piacon van húspult, friss harcsát, ilyesmit hazaviszed, elkészítitek, megeszitek 😊

Lacee86
Kis koromban faterral 1-2x kipróbáltuk, kevés sikerrel. De ezenkívül annyira nem érdekelt sosem.
A halételeket viszont szeretem, igaz viszonylag kevésszer és csak kevés félét fogyasztok. Rántott hal (ez amúgy nálunk a szentesti menü már jó pár éve mindig), paprikás lisztbe forgatott hekktörzs, esetleg halászlé, ill. konzerves olajos hal, fõleg ezeket szoktuk enni. De sokkal több féle halételt szívesen megkóstolnék, pl. harcsapaprikást, lazacot stb.

Molnibalage
Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jazzy
Kb ugyanez faterom erõltette de nem érdekelt, szálka nélküli / kevés szálkás fehér húsú halakat megeszem, de annyira sajnos nem rajongok érte, pedig jó volna mert egészséges.
immovable
Nem.

Szeretem.
Régen sokat voltam (keresztfaterral, faterral), de manapság már egyáltalán nem.

Utálom a hal ételeket.

tigeroo
fater néha "erõltette" gyerekkoromban,de sohasem kötött le.

nemszeretem, rühellem a büdös iszapos halszagot. max tengeri herkentyû vagy halrudacska, hallé (hal nélkül) amit megeszek
Narxis
Én valahogy mozgó autóban, buszban nem szeretek könyvet olvasni, nem tom miért. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacee86
link 😊

Lacee86
Ez jó. 😄

zsoltioregon
Párszor kipróbáltam, de nem tetszett. Kb tucatnyi hasznosabb elfoglaltságot tudok keresni.

Cápauszonylevest, meg mérgezõ szarokat leszámítva jöhet mindenféle halétel a gyomimba.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

SötétBarom
B usz M etro V illamos....

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Gyerekkoromban nagyapámmal egyszer kétszer voltam, azt élveztem, de azóta nem éreztem késztetést, hogy pecázzak.

Halkaja amúgy jöhet minden mennyiségben. Hekktörzs, füstölt lazac, grillezett rákfarok, tintahalkarika, harcsapaprikás, halászlé, fishmac.. 😄D Mindegy. Szeretem az összeset.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Roger6
Többiek horgásznak, én sörözök, ez így jó. Amúgy halételek bármilyen mennyiségben jöhetnek.

Melyik szerinted Magyarország legélhetõbb megyéje (és miért)? ==>> Horgászol?
Lacee86
Ez igaz. 😊 De sztem én utóbbi lennék. :S 😄

Dzsini
Ezt embere, munkahelye, munkája válogatja, ahogy máshol sem, itt sem lehet általánosítani.

Van ismerõs, aki mióta távdolgozik, azóta jobban be tudja osztani az idejét, ki tud mozdulni (jóval többet találkozik emberekkel, mint a munkahelyén, ahol a szobájából napi fél órára tudott kimozdulni, utána pedig húzott haza, hogy a családjával is találkozzon), stb.
Megint mások pedig ha otthon ülnek, akkor kitör belõlük az "ejráérünkarramég" - nekik nem való a távmunka. Miért kellene egyformának lenni az embereknek és a munkahelyeknek?

Lacee86
Sztem a távmunkába bele lehet savanyodni. Vhogy az embernek szüksége van arra sztem, h a munkahelye és a hazai környezete élesen elhatárolódjon, fizikailag is, emberekkel érintkezzen nap mint nap, stb.

zsoltioregon
A BMW-re nem hat a dugó?<#idiota> Skoda Superb helyett inkább, akkor azt veszek 😄

Sir Quno Jedi
Én gyakran dolgozom VPN-rõl, kb. napi rendszerességgel, de ez nem elég. Manapság sok cég nem fogadja el, hogy sosem látja a melósokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3