127612
-
#595 [b][center]VITATKOZÁSOKAT PM-BEN.
NEM KELL FLÉMELNI!!! -
#591 [b]Kellemetlenségekért elnézésetek kérem, de valamit tenni kell az ügy érdekében. (ügy=topik normális futtatása, szavazatok hiteles értéke) -
#588 neked mér jó elrontani más munkáját?:O tényleg ilyen f*sz vagy?:O -
#587 -.- -
#586 A 93 AZ A MEZSZÁMOM,MIVEL FOCIZOK! 17,AZAZ TIZENHÉT ÉVES VAGYOK KECYEK! -
bracsek #585 Ez csak addig akadályoz meg, amíg dög vagyok pl az is kitöltheti, aki szavaz, max csinálok én is egy szavazást, és háttérben ide is szavaz :) vagy rosszabb esetben a kacsákat fejtegetem én és azzal küldetem a szavazatokat, de ma olyan dög vagyok megírni, meglepett az esemény, de meg nem hatott. És az a hsz bántja a szemem, hogy akaratom ellenére reklámot kaptam. -
#584 8 deckó tömény még egy idült alkesznek is húzós, nem hogy egy 93as születésünek -
#583 Nem tudok szavazni! Azt irja hogy irjam be a fekete karaktereket és beirom, de azt irja hogy Rossz kódot adtál meg. Mi a fenének kellett ez a kódos szar? -
Fbn Lx #582 én csak azt akarom látni,mikor lesz tehetetlen ez a szerencsétlen, és szopja a kétezer ip-jét.
sok szerencsét :) -
#581 Igen, kaptok egy CAPTCHA rendszert. Mindjárt kész vagyok vele, de addig is benyomtam egy kis szünetet, hogy bracsek ne rontsa tovább a szavazást. Köszönjétek neki majd a kellemetlenséget...
(Fel nem foghatom, hogy miért bánja a szemét az a 10 pixel magasságú sor a topik bannerében. Remélem tudod bracsek, hogy ettől még nem szűnünk meg létezni, és remélem azt is tudod, hogy nem VRSDM-mel szúrsz ki, hanem közel 200 emberrel akinek tetszik ez a topik.) -
#580 meg annyira mind1 ki mennyit tud inni , a hangulat a fontos ... ;) :) -
#579 nekem mér irja ki azt h kis szünet? :O vagy most mindenkinél ez van :| -
#578 nyugodt légy csillagharcos:)
csak megjegyzem, hogy én nem bírok sokat inni, vagyis tuti 2x annyit bírnál inni, sőt 3x...
csak én nem azért írtam azt, nah mind1:) -
#577 aha. py. -
bracsek #576 Elkurtátok nem kicsit nagyon, szembefolyt. -
#575 "fogadjunk 2x annyit bírok mint te..."
na az ilyen kijelentéseket mennyire utálom :\ -
#574 eccer menjünk majd el együtt inni,fogadjunk 2x annyit bírok mint te...
na de peace -
#573 kamilla, ennyi piát lehetetlen egy este alatt meginni, főleg úgy hogy a fejedben ott van, hogy másnap meccs... -
#572 de szentem az nem alkesz aki nyáron minden nap bevág egy sört,de aki minden pálinkát,vagy vodkát,vagy vmi töményet,az szentem már alkesz...szvsz -
#571 nem jók a kategóriák szvsz.
egyébként meg párnaponta -
#570 Kilóg a lóláb :D
-
#569 -
#568 az alkoholfogyasztás, hogy tavaly nyáron egy péntek este lehúztam 4 db sört,fél liter finnlandiát,és 3 dl brandyt?
[utána másnap meccse volt délután] -
#567 ítyvan!
:C -
#566 1 sör nem sör, 2 sör fél sör, 4 sör 1 sör, de mivel 1 sör nem sör.... :P -
#565 -
#564 jajam, de az kaka.
[nem a sör meg a pözsgő-e, hanyem h kevís-e:CCC] -
#563 nem -
#562 UH, hátőizé XDDDDDDDDD
(igen) -
#561 sztem igen -
Fbn Lx #560 Az, ha megiszok 1 sört, vagy 1 pohár pezsgőt, már alkoholfogyasztásnak számít? -
#559 XD -
#558 az a baj, hogy túl kemény vagy -
#557 én vén tróger vagyok de csak 7végente iszom 2-3 sört max
akkor most ciki vagyok? -
#556 (vagy ne is jöjjenek rontani a színvonalat ezsgézni) -
#555 szvsz azok ne szavazzanak.
probléma megoldva :CCCCC -
#554 Nem fogyasztok alkoholt több mint a naponta? na ne. Most vagy kamuztok, vagy sok a 10-12 éves a ki szavaz -
#553 "nem fogyasztok alkoholt"
UGYANMÁÁÁÁÁÁÁÁR -
#552 Ez szvsz kamu. Sok álszent. -
#551 tegnap a hírekben láttam, hogy magyarok isznak a legtöbbet