127612
-
timantes #1333 tegyétek a következő kérdést -
#1332 sajnálnom kéne egy részeg hajléktalant? (: -
bracsek #1331 akkor 83% hogy nem segítünk :P -
#1330 sokat -
#1329 ha megmondja korrekten,hogy piára kell még esetleg adok is neki ha van nálam,vagy ah nyom valaki olyan szöbveget,hogy családi házra kell,vagy lezuhant a helikoptere,és kell kerozinra apénz(megtörtént!!!),de hogy segítsem ki...ha már pénzt kér ne hazudjon,én is megmondom itthon,hogy piára kell a pénz -
#1328 ha a vonat elé lököd az is egyfajta segítség -
#1327 hm pont most jött oda hozzám 1 részeg csöves kinézetű ipse hogy adjak egy kis aprot, mondtam hogy nem tudok, akkor adjak neki, egy kis cigit, de azt se tudtam. Nem tetszett neki de odébbált.
az egészben a poén: fényképezni mentem ki, telón diákon meg gépen kívül se pénz, se cigi nem volt nálam (am. nem is dohányzom).
am. néha ha olyan a kedvem egy kis pénzt dobok nekik, de sztem itt ez a kérdés nem erről szól. -
F1re #1326 nekunk volt olyan hogy a csöves full korrekten igy mondta hogy létszi adjatok már 1 kis pénzt én csöves vagyok tudum de nagyon szeretnek legalabb bebaszni :D vagy vami iesmi dumat nyomatott :D adtunk neki mondjuk :D -
#1325 Én már adtam nekik pénzt, de szigorúan azzal a feltétellel, hogy piára költi. -
gettobuxa #1324 pl ha a hányásában fuldoklik átrúgod az oldalára h ne fulladjon meg :) -
#1323 hátő, ha pénzt adok neki az segítségnek számít? :o -
Fbn Lx #1322 Kezdjük ott, hogy egy részeg csöves nem is nagyon hagyja, hogy segítsenek neki. Másrészt meg nem is nagyon lehet. Aztán meg mit segítsek neki? Szegénynek már nem sok célja van az életben, amihez hozzá lehetne segíteni. -
#1321 Részeg embernek alapból nem segítek legyen az hajléktalan vagy nem hajléktalan. -
#1320 ezen énis gondolkoztam, de aztán rájöttem h részegnek még cigit se adok, nem hogy pénzt :) -
#1319 igennel szavaztam, mert végülis a pénz is segítség. egyébként nem tudom a "segítség" mire vonatkozott... -
gettobuxa #1318 egy zenés elég egy időre :))
lehetne pl melyik tv csatornát nézed a legtöbbet -
#1317 tod mikor segítek majd. vessen magára -
#1316 akiket én ismerek (főleg akiket személyesen) azok mind szarok -
#1315 akkor jöhetnek a metálzenekarok -
gettobuxa #1314 én egyszerűen undorodom ezektől, és hozzájuk se mernék nyúlni, pedig ha segíteni akarnék tuti hozzá kérne nyúlnom, és akkor lehet lerohadna a kezem hazáig :) -
#1313 még nem segítettem de segítenék -
gettobuxa #1312 nem is mert a punk rock metal nyert -
#1311 nekik az lenne az öröm (nekem is) h utáljuk az ilyen zenéket :D -
#1310 Rohadt sok van és a magyar djk mind szarok 1-2 kivételtől eltekintve -
#1309 ok, tevagy a házigazda, azt teszel be amit akarsz:) -
#1308 jaa..részeg hajléktalan:S ok.énazt hittem hogy csak sima részeg embernek:)) -
#1307 mivel legutóbb a disco nyert így valóban nekik lenne érdemük egy ilyen szavazásra. ettől függetlenül én továbbra is úgy gondolom hogy értelmetlen.
átlag 120-130 szavazó van. namost a múltkori 28%os disco nyereséggel, igencsak leszűkülne a szavazók létszáma... 36-ra kizárva a szavazás öröméből a maradék 90-100 embert :P -
#1306 így van
én se segítettem még részeg hajléktalannak és nem is fogok. -
#1305 fel lehetne sorolni vagy 10et simán, lenne egy olyan hogy egyéb, és bardocz kedvéért lenne egy olyan is hogy utálom az ilyen zenét... -
#1304 és aki rühelli az ilyen fajta zenét azzal mi van? -
#1303 Ezzel az a gond, hogy borzasztó sok van.
A kérdésfeltevésből az derül ki, hogy te Hamvait és Bárányt szereted, de van, aki Ferry Corstent vagy Mobyt, de akkor már kell Tiesto és Sterbinszky is. És még mindig csak a leghíresebbeknek egy kis részét soroltuk fel. -
#1302 lehetne egy olyan kérdés h melyik a kedvenc dj-d (hamvai, bárány, stb. vagy egyiket se szertem...)
? -
#1301 egyetértek! -
#1300 majd. -
#1299 a méretes kérdés meg bese megy?:OOO: P -
timantes #1298 részeg hajléktalan azt sem érdemli meg hogy leköpjem , ha már hajléktalan akkor a megszerzett pénzét ne piára költse a szánalmasa hanem teremtsen belőle magának jobb életet -
#1297 a válaszok nemjok :P
igen,ha tehetem akkor segítek
nem,sose segítenék neki
nem,mert még nem volt rá alkalmam
-
bracsek #1296 Mennyit iszik? -
bracsek #1295 részeg csöves rulz ? hát gyász, ha részeg csövesek leszünk :) -
#1294 van jobb kérdésem ! Segitenél e Doomistán,ha hajléktalan lenne ?