127612
-
fonak #115231 Az, hogy nem tetszik, az egy dolog, de egymásra is csúsznak szövegek nálam (Firefoxban) -
tutaj5 #115230 Körülbelül olyan hatással volt rám, mint a windows 8 kezelőfelülete. csak egy kicsit rosszabb. -
Fbn Lx #115229 igazából egy kis simogatást igényelne ez az új rendszer, és egész széppé érhetne
bár nem értem miért divat mostanában ez a taccspadbarát vindóznyolc küllem
meg ami fontos lenen szerintem, új cikkírókat keresni, akik színvonalasabban írnak, mint pl. ötvös tibor -
Fbn Lx #115228 nekem még mindig a 2003as tetszik a legjobban
vetekszik a 2005ös vele mondjuk, talán ott letisztultabb lett
az egy olyan változás volt ami nem baszta az agyamat -
Köszönöm szépen! :-D
-
Ezt ajánlottam volna én is, érdemes olyan időpontokat keresni, ahol magas csík - nagy pötty van - sűrűn vannak a pöttyök, akkor esélyesebb, hogy több minden megvan az oldalból. A lényeg látszik általában :) -
Itt tudod nézegetni (képek nem mindig vannak lementve úgy vettem észre). -
Állítólag hasonlóan ronda. -
Csak a fórumot használom, úgyhogy nem nagyon érdekel a főoldal és a hírek dizájnja. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a fórum milyen lesz. -
Elég kevesen vannak, akik régebben is itt voltak. És attól, hogy páran akkor is hisztiztek, még nem lesz kevésbé okádék a jelenlegi dizájn. -
Tényleg! Van lehetőség megnézni a régebbi megjelenéseket? -
helyesbítek: ránéztem a főoldalra...csúnya. -
Nem tetszik, régen minden jobb volt. Többet kell tekerni, hogy ugyanannyi infót átlássak. -
Fbn Lx #115218 annyira kusza és átláthatatlan, hogy az már fájdalmas az agyamnak
eddig azért szerettem az sg-t, mert letisztult és átlátható.
most ilyen gusztustalan amerikai híroldal-jellege lett
de meg lehet szokni régiként, ha muszáj, viszont biztosan nem csábítana ide új látogatóként
kíváncsi vagyok, hogy a fórum hogy fog kinézni -
nem nagyon érdekel... csak legyen átlátható, és ne változzon sokat.
a lényeg úgyis a fórum motorban van, inkább azt fejlesztenék a megjelenés helyett :P -
Nekem tetszik, bár csak a fórumot használom leginkább. Kicsit még pofozgatni kell, hogy nézzen is ki valahogy, de alapjában véve szerintem jó az irány. -
EnxTheOne #115215 Egyéb.
Első ránézésre egy rakás ....
:D -
Tsol #115214 jóvanmá :D -
Mit kell azon fél órát bámulni?
Megnézed, amit akarsz, elolvasod és go move.
Nektek RSS való bazz. Na az letisztult :D -
-
Tsol #115211 Így fél óra után.... tényleg szar. -
Miért kellene brit tudósoknak lenniük? Amúgy meg, tényleg pénzkidobás, nem kell ezen meglepődni. -
A fórum átlátható, még is sokan elbeszélnek egymás mellett :) -
A cikkek azért most is bulvárosak.
Asz'szondja: "Szakemberek ma kijelentették, hogy az étrend-kiegészítők nem szükséges, hatásuk káros is lehet"
Úgy látom a "brit kutatókat" átkeresztelték "szakemberekre"
-
+1 -
Biztos az alregeim. :D -
Blum #115205 Undorito,igenytelen fos.
Pont azert jottem annak idejen erre a forumra,mert letisztult,egyszeru,atlathato,klasszikus kinezete volt/van. Erre most kitalaljak,hogy a Windows 8-nal is hatalmas sikereket elert tapicskolos foshalmazt raeroszakoljuk a forumozokra is.
Ha ez a Windows8-as,atlathatatlan szartenger bevezetesre kerul a forumra is akkor csesszek meg. -
Tsol #115204 Hát frászt kaptam először, de amúgy nem rossz. :) -
Kicsit furcsa még de majd megszokom :) -
clio1616v #115202 spóroltam neked egy leszarom sablont
ettől függetlenül rajtad kívül ketten még Immovablének érzik magukat :D -
nem érdekel. -
Nem tudjuk. -
Lesznek megpályázható moderátori pozíciók?
-
Undorító ótvar f*s. Nem értem, mi a baj azzal, ha egy honlap átlátható.
-
Immovable vagyok.
Megtisztelő, hogy külön kategória lettem. :D -
Renegade #115196 van benne valami :)
én pl mindíg fészkelődtem váltásnál, de hamar megbarátkoztam vele, viszont ez most valahogy nagyon nem tetszik, olyan kusza, összehajigált érzete van -
Amúgy január közepére írta a főszerkesztő a fórum dizájnváltását is, szerintem ráér akkor. A főoldalt nem látogatják olyan sokan. -
De akkor legyen olyan válasz is, hogy "Régen is minden dizájnváltáskor hisztiztem, most is hisztizek, de egy pár hónap múlva teljes nyugalommal fogom használni." -
(hulla)gyalázás -
Renegade #115192 jöhetne egy aktuális kérdés: hogy tetszik az új sg? :)