127612
-
Nem csak a korhatárfüggő kérdésekről van szó. Nem csak arról, hogy nem tud rá érdemben válaszolni. Azért is fontos ez, hogy megértsünk egy másik kérdésre leadott többségi szavazatot. Ilyen pl. a (gyorsz szétnézek) Hova távolítod a szájüregedből a rágót? kérdés is. Szerintem a közép tizenéveseknek nincs akkor igényük arra, hogy tiszta legyen a környzetük. Vagy rögtön a Tudsz főzni? kérdés. Egy 15 éves valószínűleg nem tud főzni. Ez most kettő példa, azt kellene megérteni, hogy ahogy értik az ember, úgy változik a gondolkodása és mindene. Sok olyan kérdés létezik, ahogy magyarázat lehet a kor a kialakult eredményre. Amúgy meg volt itt alkoholos, káros szenvedélyes, és még tovább kérdések. Elhiszem, hogy ez nem érdekes, de jó ha tudjuk a pontos eloszlást. Szerintem. -
Fbn Lx #5676 igazából eddig csak a dugtál-e már szintű kérdések volatk korhatárfüggők.
a jó kérdés olyan, hogy mind1 hány éves az ileltő, van rá válasza. -
Gondold már végig, ez egy fontos kérdés. Hogyan akarjunk úgy kérdezni, hogy az lefedjen mindenkit, amikor azt sem tudjuk, hogy melyik korosztály van többségben. Annál a kérdésnél nagyon el vannak aprózva a válaszlehetőségek, hogy pontosan megtudjuk állapítani az eloszlást. Fontos ám ez, sok olyan kérdés volt eddig, ahol kiderült, hogy többségben vannak a fiatalok, és nem tudtak érdemben szavazni. Jó lenne tisztán látni. Mellesleg nézzek végig 200 adatlapot? Vagy mire gondoltál, mert nekem nem rajzolódott ki a megoldás. -
Hány éves vagy kérdés csak anyiból érdekes,hogy megtudjuk melyik korosztályból menyien szavaznak az sg-n.Amúgy tényleg értelmetlen. -
szerintem jó kérdés :> -
Cat 02 #5672 Ha én lennék aki írta a szavazómotort tök mind1 hányan voksoltak ellene, bent lenne, épp úgy ahogy akárhányan szavaznak mellette, 1 embernek van vétójoga :D -
ba32107 #5671 semmi értelme -
rendben
akkor eddig 6-an ellene
és egyedül te vagy mellette
le vagy szavazva xDDDDDDD -
Cat 02 #5669 Teljesen normális kérdés, értelmesebb mint a hány éves vagy, ami benne van az adatlapban ... -
ideje. -
mind1 nah bye -
Elég gyenge... -
csak megcáfoltam ezt a HSZ-t #5651 -
CUCLI #5664 ez fos |: nemértem mért hisztizel -
Nem én töröltem, most látom először. -
Hát ez elég nagy baromság,már nemazért
-
nagyon vicces gyerek vagy
csak ez nem az a topik
ha nem tetszik nem kell ide jönnöd...
ennyi -
Ha bárki bántónak találja akkor reklamáljon az OMBUCMAN-nál thx... -
Melyik felirat tartaná legjobban távol a betörőket?
1.: kutya nincs, de anyós van!
2.: A kutya ma még nem kefélt!
3.: Kutya: Betörő 15 : 0
4.: Vigyázat, a kutya perverz!
5.: Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te?
6.: Gyerekes kutya: Szereti a kirakósokat, a legutóbbit magának készítette betörőből.
7.: Nem felhasználóbarát környezet. -
kedves,aranyos,nembuta,jólkinéző :) -
Meg is van! leírom -
mind1 a véleményem akkor is az h az aki törli a normális nem sértő kérdéseket az egy kretén! én teljesen korrekt kérdést tettem fel úgy emlékszem és senkire nézve nem volt sértő tolaktodó bántó nm volt politika benne szal bye nekem elég volt a topic!
Sok sikert azért... -
CUCLI #5655 lincseljük meg
-
ability mindent töröl -.- -
Nem is emlékszek ilyenre, lehet nem is én voltam. Írjátok le pontosan, hogy mi volt a kérdés, milyen opciókkal, aztán majd kiderül mennyire volt baromság. :D -
Cat 02 #5652 Bezzeg a bírósat kitörölted -.-' -
Az jó, hogy azt sem tudod mit küldtél be, de azért kretének vagyunk. :D Én amúgy emlékszek pár törölt kérdésre, és azoknak aztán tényleg semmi értelmük nem volt, leginkább valaki magasröptű szórakozásánnak tűnt, mintsem komoly ötletnek.
A példa kevdéért volt egy ilyen: "Ez a kérdés vajon milyen indokkal lesz elutasítva?" Az opciók közül nagyon tetszett a felmenőim szidalmazása. :D -
Sajnálom de nem emlékszem pontosan mivel 2-3 napja tettem fel a kérdést és azóta vlt ez az ... bocs ha eszembe jut leírom! -
Megosztanád velünk a beküldött kérdésed tartalmát? Ha lehet ugyan úgy írd le, ahogy beküldted. -
Ennek a topicnak a készítője egy **** beküldök egy kérdést ami nem sértő nem lélekbe gázoló stb... é törölte! Nagy kretén lehet az az ember aki ezt kezeli! -.-' -
Szőke haj, kék szem, nagy mellek. -
-
+ lehet nemlegesen is szavazni, ami 'pontlevonással' jár, szóval mostantól a közösség is jobban beleszólhat a népszerűség alakulásába. Illetve egyfajta versenyhelyzet alakulhat ki. -
Tesztelve, végleges. Újdonságok: süti alapú szavazat rögzítés a dinamikus IP-vel rendelkezők számára. Letisztult elrendezés, sok adat átkerült az infobar-ra, illetve onnantól mostantól megtekinthető a szavazás leírása is. Később jön majd a várólista, át lesz rendezve az is... -
CUCLI #5643 engem szeret... ne is zaklasd msnen pls :S -
buzik-.- -
Akkor már nem is szeretsz? :( -
CUCLI #5640 cinkes |: -
nekemmeg te
-
Téged foglak elcsábítani szépfiú. ^.^/