127612
  • QuippeR
    az emberben amúgy is erőteljes a neoténia, ami egyébként összefüggésben hozható a háziasítással is. nem tudom, jó következtetés-e, hogy sikeresen háziasítottuk önmagunkat.
  • Lacee86
    Azt is tegyük hozzá, h régen a gyerekek sokkal előbb lettek felnőttek, mert rá voltak kényszerülve. Bevált volt, h egy 20-as évei elején járó férfi már min. kétgyerekes családapa, egy 20 éves lánynak meg már nagyon gyakran gyereke volt. Ma az ennyi idős emberek nagy része teljesen alkalmatlan lenne a gyerekvállalásra. Szerintem már genetikailag bennünk van, h később érünk, és nem a testi érettségről beszélek.
  • Sir Quno Jedi
    Skarlát betű, eniván?!
  • Dzsini
    És annál jóval régebben is, csak kevesebb belőle a feljegyzés, főleg pereskedések irataiban lehet találni nyomát annak, hogy pár száz évvel ezelőtt is szerettek egymással csak úgy is szexelni az emberek, egyházi parancsolatok ide vagy oda.
  • QuippeR
    nem láttam a filmet, csak a linkelt cikket olvastam, de abból semmi olyasmi nem jött le, amire utalsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nézzétek meg a Szerelempatakot, hogy őseinknek mi volt a régen a módi.
  • tigeroo
    régen sem volt ez másképp, csak a szülők nem fognak leállni erről mesélni a gyerekeiknek :)
  • Dzsini
    Ja, ha megesett a leányzó, abból balhé volt - ezért még jobban vigyáztak / volt minden néhány faluban egy füvesasszony, angyalcsináló, ilyesmi, aki megoldotta csendben az ilyen helyzeteket.

(és az extremitásokból általánosítani kiváló lehetőség az "ezért tart itt a világ" alátámasztásához, de ahhoz nem árt ismerni az összehasonlítási alapot is)
  • Lacee86
    Azt meg nekem ne mondja senki, h az normális, h 15-16 évesek orrba szájba kefélnek úgy, h a szüleik még asszisztálnak is hozzá…
  • Lacee86
    Hát, főleg faluhelyen elég nagy volt a szigor… Kivételek persze mindig voltak.
  • Dzsini
    De abban nem mi éltünk benne, és régen mindig minden jobb volt (kivéve a nosztalgiát) :)
  • tigeroo
    ez régen is így volt csak akkor még nem volt fészbúk hogy világgá kürtöljék, de attól még nagyszüleink ugyanúgy mentek a szalmakupacba vagy a margitszigeti parkba pásztorórára...

az hogy manapság a fiataloknak nincs stabil jövőképük és igyekeznek minél tovább kitolni a gyerekkort és még sokszor 30 év körül is értetlenek, attól még a régebbi korokban is teljesen normális volt serdülőkortól kezdve szexelni.
  • Lacee86
    A legtöbb esetben úgysem az lesz vkinek élete párja, akivel először szexelt... Ebben szerepet játszik persze, h gyakorlatilag már ott tartunk, h gyerekek kefélnek egymással, mert ez a trendi.
  • HTS s3rg1nh00
    tudod egyszer egy szórakozóhelyen beszélgetett 2 ember a pultnál a témakörben,az egyik kb.azon a véleményen volt amin te (a koszos lyukról),erre odament a pultos és annyit mondott(sry a vulgaritásért,de így adja vissza igazán):
    "válogatós f@sznak kutyában a helye!"
  • Pluskast
    1 óra? Akkor sosem voltál még igazán szerelmes és nem kívántál még nőt meg úgy Isten igazából.
  • tigeroo
    nekem ebből az jön le hogy önző vagy, az egész hozzászólásod tele van azzalhogy "én, én, én". van egy haverom aki csak szűz csajokkal akar dugni mert nem bírja elviselni hogy más már "megrontotta" őket. őis mindig hasonló erkölcsi szöveggel papolt, aztán csak rádöbbent hogy ő állít túl nagy mércét a nők felé...

szerintem egy kapcsolat arról szól hogy két ember jól érzi egymást, és emellett terveznek egymással valamiféle jövőt, segítik egymást és számíthatnak egymásra. ennyi az egész, nem kell ezt túlspilázni
  • tigeroo
    nekem erről a préda szövegről azok a férfiak jutnak eszembe, akik azthiszik hogy egy motorral a seggük alatt vonzóbbak lesznek a nőknek és lefeküdnek velük:D aztán meg ugyan ezek sírnak hogy minden nő csak a pénzre megy mert nem akarnak kurelni velük
  • Sir Quno Jedi
    Tipikus hímsoviniszta jelszavak: "korábbi koszos lyukba kukit nem rakunk elv".

Mindemellett senki nem beszélt "egyéjszakás" kalandokról. DE minden kaland egy éjszakával kezdődik. Arról nem beszélve, hogy attól mert első randi, egyszer sem biztos, hogy nem ismered a másikat akár alaposan is. (ez az amit a legtöbb butazoid nem képes felfogni)
  • immovable
    Nem vagy buzi, csak nő.
  • hugopareiros
    Engem speciel nem érdekelnek, hogy a többiek mit csinálnak amíg rám nincs hatással. Nyomassák az egy éjszakás kalandokat nyugodtan, egészségükre.

Viszont az én értékrendembe ez nem fér bele. Most lehet lebuzizni, de számomra az együttléthez kellenek érzelmek. Sosem az volt a jó a szeretkezésekben, hogy jó a kukimnak, hanem hogy (most figyeljetek) egyé váltunk arra az 1 órára minden tekintetben.

Ha nem éreztem már ezt 1 kapcsolatban, annak véget is vetettem.
    Olyan emberrel aki iránt nem táplálok pozitív és mélyebb érzéseket, ezt nem tudom átélni.
    Amiért számomra kiesnek a kalapból azok az emberek, akik első éjszaka durr bele az elsődlegesen ez, mert olyan nőt keresek akinek ugyanilyen módon fontos az együttlét. (Másodsorban a korábbi koszos lyukba kukit nem rakunk elv.)

Lehet itt magyarázni az 50 éves tapasztalt emberek mondásait, hogy "amelyik nő le akar veled feküdni, azzal feküdj is le", de ez maximum az állati ösztön kielégítésére jó. Ami számomra nem elég.

Illetve ha ez az ösztön elfogadott és jó, illetve művelni is kell, akkor a többi ösztönünket miért nem?
    Általános sírás és picsogás követi azon emberek tetteit, akik másokat elnyomva jobb életkörülményt / munkát / akármit értek el.
    Pedig ez eléggé bele van ivódva az emberbe, hogy minél magasabbra törjön.

ui: Mondandómnak nem az utolsó bekezdése a lényeges, az már csak ilyen b*szkódás.
  • Molnibalage
    Amen atyám.
  • Calver
  • Sir Quno Jedi
    A könnyű préda meg csak ovisoknál állná meg a helyét, ugyanis felnőtt emberek elsőre is el tudják dönteni, hogy akarnak valamit egymástól, avagy sem. Egy nőnek épp úgy joga van a szexhez, vagy szórakozni, mint egy férfinak. És ha ahhoz szottyan kedve, senki sem ítélheti el érte, ha felszed egy pasit. Még jól is elsülhet. Mondom, nem a középkorban vagyunk és ha te hajlandó vagy lefeküdni vele, akkor nem TE vagy a "könnyű préda" vajon?! Hmmm...

Ha két felnőtt ember józanul úgy dönt, hogy most együtt töltenek egy görbe estét, abban semmi rossz sincs. Nem az ördög műve.
  • Sir Quno Jedi
    Mit is kéne rajta kifejteni? A tipikus sztereotípia esetével állunk szemben, nincs ellene érv, mert felesleges is. Nem minden nő "kurva", aki lefexik veled első randin és fordítva is igaz, mert aki nem és látszólag játssza a megközelíthetetlen szüzikét, lehet azzal fogsz a legtöbbet szívni az életben, de csőstűl. Az emberek különbözőek és abszolúte nem lehet így őket bekategorizálni. Ennyire nem fekete-fehér a dolog.

Van aki elsőre összefeküdt azzal, aki neki szimpatikus volt és utána együtt maradtak sok-sok évig és van aki évekig kerülgeti a másikat, aztán rábasznak és huss, már szét is mentek, mielőtt összejöttek volna. Nem a középkorban élünk eleve.
  • immovable
    LOL
  • tigeroo
    szerintem is hülyeség
  • Motoroj
    Nem kell értened, külön világ vagyunk.

Ha a kuki neki a legfontosabb, akkor abból részemről nem lesz bonyolult történet, ha meg komoly embert keres, akkor azt úgy sem mindjárt az első randi alapján lehet megállapítani, bár mostanában eléggé jellemző a felületesség.

Sir Quno Jedi: Ha azt mondanám, hogy szerintem meg a te véleményed hamuba sült faszság, akkor ugye kvittek lennénk?
    (Azért nem mondom hogy az, mert gyakorlatilag semmilyen szinten nem fejtetted ki, így véleményezni sem nagyon lehet.)
  • clio1616v
    egy tapasztalt 50 év fölötti férfi, egyszer azt mondta nekem, hogy az összes nő aki dugni akar veled, azt meg kell dugni
  • clio1616v
    igen az első randin lefekszek vele, ha olyan lesz a körülmény, de nem rajtam múlik ő fogja akarni

nincs róluk véleményem, elvégre is a randinak ez a célja: a szex, a cél a változatosság kialakítása így a fejlődés és az egyre hatékonyabb genom kialakulása, minél változatosabb génállomány az emberi fajnak

igen, történt többször is

a közösülés mindig jó élmény
  • predator1982
    Akkor mire lefekszel valakivel addigra a csajnak komplett bizonyítványa lesz?:-D
  • Molnibalage
    Igen.
    Nem ítélem el.
    Igen, egyszer.
    Kellemes volt, határozottan kellemes.
  • Sir Quno Jedi
    Én sem, színfaszság.
  • chhaya #116400
    - Első randin biztosan nem.
    - Nem ítélem el, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi fér bele az értékrendjébe.
    - Nem fordult elő, nem is tervezem.
  • Molnibalage
    Ezt a könnyű préda dumát sosem értettem...
  • Motoroj
    Engem sem érdekelne olyan, nem sokra tartom a könnyű prédát, meg nálam ez amúgy is pontlevonást ér.
  • MR ME
    :DDDDD
    +1
  • Blum
    :DDD
  • Fbn Lx
    én lefeküdnék vele, ha kitárná a pináját, és megkérne rá. de így amúgy nem.
    elítélem azokat akik megteszik, mert ők szexelnek, én pedig nem, és irigy vagyok. szóval kurva anyátok
  • VRSDM
    nem.
    nem ítélem el.
    igen.
    rossz. mert másnap reggeltől egy unalmas nő volt.
  • Blum
    Nem.
    Nem itelem el/leszarom ki mit es hogyan csinal.
    Nem.