A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Csak azokban az országokban nem ekkora vásárlóereje van a fizetéseknek, hanem sokszorosa... Nagyon is fontos az energiatudatosság, energiatakarékosság kérdése, de ha pl. elromlik a mosógépem, NEM fogok 120 ezreset venni, még ha az tényleg AA++ hiperszuper masina is, mert nincs rá pénzem. Így megveszem a 70 ezreset, lehet, h még azt is csak hitelre, és nyögöm 1 évig...
Szóval sajnos az energiatakarékosság eszköz része jobbára csak a tehetõsek kiváltsága. Energiatudatossággal persze ettõl még lehet takarékoskodni a kevésbé okos gépekkel is, ez viszont már emberi gondolkodás, hozzáállás kérdése.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

immovable
Üdv Abszurdisztánban. 😊
joshua
Géppel, mert megtehetjük, és mert egyszerûbb. Persze kevés dolgot kézzel, de ha tele van a gép (nem nagy) akkor miért ne azzal.

pxxl
pont az ilyen hozzáállás miatt borultam ki kicsit az ismerõsünkre. persze az õ dolga, nincs sok közöm hozzá, de nem értem. nem túl jó anyagi körülmények között élve, 3 gyerekkel (3-8 évesig), mit kell venni? nyócvanezeré (hitelre) lapostévét. mert a gyerek elalszik a földön egy matracon, nem kell neki ágy pl. áááá...pff : lapostévé az kell...hátha fellökik abban az 1 szobában ott öten. na mindegy

All hail the double x!

Dzsini
A mai eszközök már hatékonyabbak, mint amilyen egy ember lehet - kevesebb melegvízbõl jobb hatásfokkal tisztítanak.

Lapostévére van, mosogatógépre nincs, pedig mosogatógéppel több pénz és idõ maradna lapostévét nézni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HTS s3rg1nh00
van normál méretû mosogatógép,ami 16 liter vizet használ fel egy sokterítékes mosogatáshoz...szóval lassan meg fogja érni az is
mondjuk itthon még attól maradunk a kézinél,minimális idõ egy nap elmosni pár tányért

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sir Quno Jedi
Hülye indok, egy jó mosógép is drága, MÉGIS megveszik az emberek. Sõt egy jó pirolítikus sütõt, indukciós fõzõlapot stb. is, mert ezek már beépültek a köztudatba nálunk is és a szükséges konyhafelszerelés gyûjtõ alá esnek. Nálunk civilizáltabb országokban a mosogatógép is ide esik.

Van vagy 40 évnyi lemaradásunk, én megértem, de büszkék azért már NE legyünk rá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Igen, csak mennyibe kerül a gép, ez a nem mind1.

Dzsini
Nem túl rég beszélgettünk itt róla, akkor SQJ mutatott mikrosütõ méretû mosogatógépet, ami minimális vízzel és energiával 1-2 személyre is hatékonyan mosogat - ahogy a mosógép is eljutott már odáig, hogy kényelem, hatékonyság és anyagi szempontból már egyre inkább megéri bárki számára, az edénymosogatás mostanában halad ezen a pályán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Kézzel. 1-2 személynek sztem rohadtul nem éri meg a mosogatógép. Több fõnek is csak akkor, ha hirtelen nagyobb mennyiségû koszos edény gyûlik össze.

Következõ kérdés: Kézzel vagy géppel mosogattok a háztartásban?

--- Kézzel
     --- Géppel
     --- változó
     --- nem mosogatunk
     --- egyéb

Elõzõ kérdés: Mi legyen a sírodra írva?
Mindenki meghal egyszer.

// ========= Mi legyen a sírodra írva? =========
// | 42.6% | ####______ | 20 | Csak a név, születési év, halálozási év.
// | 19.1% | ##________ | 9 | Egyéb, kifejtem....
// | 12.8% | #_________ | 6 | Egy szép idézet.
// | 10.6% | #_________ | 5 | Feltámadok!
// | 8.5% | #_________ | 4 | A kedvenc zenémbõl/filmembõl egy részlet.
// | 6.4% | #_________ | 3 | Jeltelen sírba szeretnék feküdni.
// | 0.0% | __________ | 0 | Az egész sír üvegbõl legyen, ahol látható a bebalzsamozott testem.
// | 0.0% | __________ | 0 | Legyen márványba faragva az arcképem.
// |

// ========= Milyen temetést szeretnél? =========
// | 22.0% | ##________ | 11 | Egyéb helyre legyenek elszórva a hamvaim.
// | 22.0% | ##________ | 11 | Egyéb.
// | 18.0% | ##________ | 9 | Polgári temetést koporsóban.
// | 14.0% | #_________ | 7 | Polgári temetést urnában.
// | 10.0% | #_________ | 5 | Vallásos temetést urnában.
// | 6.0% | #_________ | 3 | Indián temetést. (a testet máglyán elégetik).
// | 4.0% | __________ | 2 | Vallásos temetést koporsóban.
// | 4.0% | __________ | 2 | Tengerésztemetést. (bedobják a hamvaidat a vízbe).
// |

Roger6
Mondjuk te mindent leszarsz, az utolsó pár kérdésre ez volt a válaszod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Leszarom.
clio1616v
Arany Norbert
1980 - 29781

élt 28282 évet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
õszi depression

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

videobaby
név, születési- és halálozási év pont elég. hamvasszanak, polgári temetés kell. legalább is most így gondolom. vagy nem gondolom sehogy. mit tudom én jelenleg.

BRAT
Ha van logikai alapja a túlvilágnak, akkor a fagyasztásom egy lánc. Tehát nem mehetnék át a fényen, hanem várnék.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

végre meghalsz, sorra termékenyíted meg a szebbnél szebb angyallányokat és fürdesz a mannában
erre kibaszottul felolvasztanak és vissza kell költöznöd a fagysokkot kapott testedbe egy rakás idegen közé
Systore
erre van aki komolyan válaszolt, beszarás 😄
BRAT
Hibernáltatom magam. 2055 körül remélhetõleg lesz modernebb eljárás a jelenlegi vitrifikációs fagyasztásnál.
A tartályon legyen rajta, ami kell. Név, TAJ szám<#miaz>stb.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

ráadásul veri ízi trole
elég sok hasonló, átlagos képességû embert találni még a neten, aki téves énképébõl kifolyólag valamiféle nép oktatójának érzi magát
Hát, ugye. Segítek, ahol tudok, mert ilyen kibaszott jó arc vagyok. És ráadásul ingyen!

Általános jótanács:
Ha kibaszott nagy hülyét csinálsz magadból, akkor jobban teszed, ha utána kussolsz, legalább amíg elfelejtjük. Csak mert közvetlen utána a magas lóról osztás nem igazán fog ülni.

Az általános iskolás szint meg csak azért van, mert látom, már annak elvégzésével is nehézségeid akadtak, és nem merek bonyolultabbakat mondani neked.

No meg kissé óvodás szint a "de nem, mert te vagy a hülye" jellegû "visszavágás"...

tigeroo
de ez tökjó hogy ilyen klebelsberg kunoi magasságokban szívén viseli a közoktatást

internet, komoly biznisz
te ilyen vitézlõ ostoba internethuszár e vagy.
ha alacsony értelmi szintedbõl kifolyólag komplexusoktól vezérelt bizonyítási vágyad van, keress egy általános iskolás osztályt, nekik netán leesik az álluk az okfejtéseiden pajtás
jézus fasza kiket engednek fel az internetre
BaliBoy
Feltámadok
Egyéb: Jedi temetést <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
sikeres troll sikeres😄
Nem tehetek róla, hogy a kollégának az, hogy valaki MÉG nem halt meg, azonosan egyenlõ azzal, hogy SOHA nem is fog.

Ez retardáltság, akárhonnan is nézzük. És szóvá teszem, hogy tanulhasson belõle, mert ha nem szól neki senki hogy hülye, az is marad örökre.

Dzsini
Pont ez a lényeg, hogy a gyakorlati eredmények azt mutatják, hogy 100 milliárd megszületett emberbõl 93 milliárd halt csak meg. Ha mind meghalt volna, csak a gyíkemberek fórumoznának itt. 😊

(azért nem semmi, hogy egy "érdekes adat" jellegû információból is sikerült személyeskedést összehoznotok, minden résztvevõ veregesse meg a vállát)

ressy14
a sírkövemen az legyen írva, hogy "Ne lopd el a virágot, látlak köcsög!"

Dum spiro, spero.

Molnibalage
Te mikor mentél át clioba...?

Tudományos megközelítéssel élve meg baromság amit mondasz, mert a gyakorlati eredmények szerint minden megszületett ember meghalt eddig. Az eltûnt emberekrõl nincs adat, de mivel soha senki nem jegyzett fel vagy találkozott több ezer éves halhatatlan emberrel...

Mondhatnánk azt is, hogy tudományos és statisztikai szempontól a szezont kevered a fazonnal, mert rossz a mintavételezés és az feltételrendszered...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bujcsik555
Egyéb: "Ez az ember nem küldte tovább 20 körlevelét és meghalt!"

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

szabii98
az legyen ráírva, hogy itt úgy se jössz át!

I met God. She's black

wow logic maestro kérlek magyarázd el
Szerintem ha ennyire halványlila fingod nincs a logikáról, inkább ne akarj okoskodni.

kizárólag ezen adat alapján csak arra következtethetünk, hogy az embereknek átlagosan a 93%-a hal meg
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

egyéb , egyéb

nem gondolkoztam még ilyenen....
"The hourglass urns cannot be an exact time, due to the consistency of the cremains."

Aha, tényleg nem alkalmas rá. Csak dísz-homokóra, nem mûködik rendesen. Viszont új értelmet ad az "XY forog a sírjában" szólásnak.

Dzsini

Szerintem arra nem alkalmas a megmaradó szárazanyag...

Pluskast
Név születési év/halálozási év. A temetés meg legyen vallásos és égessenek el nem akarom, hogy az utódaim kifizessék a koporsómat meg az egész hajcihõt. Ha lehet akkor szórják szét a hamvaimat. 2 generáció után már amúgy sem fog emlékezni senki sem, hogy hol van a "dédnagyapa" sírja. Szóval tök felesleges. Viszont a temetésem alatt menjen Masquani intermezzo-ja.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Az, hogy te nem tudsz valamirõl, az nem jelenti azt, hogy biztosan nem úgy van 😊

Lacee86
De a most élõ emberek a maradék 93 milliárd legnagyobb részérõl nem tudják biztosan, h meghaltak. 😄 😄

Dzsini
Statisztikai alapon az eddig született emberek 93 százaléka halott* (az eddigi 100 milliárdból jelenleg kb. 7 milliárd él), tehát elég komoly esély van rá, ez a minta már szignifikáns.

* : persze vitatható, hogy mikortól lehet embernek (Homo Sapiens) számítani az embert, de nagyjából százötvenezer év emberiségére egy jó közelítés az 5000 generáció, olyan i.e. 10000 környékéig nem volt 5 millió fölött a Föld lakossága, 0 környékén 150-250 millió, 1800-ban 1 milliárd.

predator1982
mi ez a sok halállal/hullákkal kapcsolatos kérdés???

pred

tigeroo
engem ne temessenek, hamvasszanak el és szórjanak szét a Kraszna vizébe, közben dübörögjön a memphis may fire - alive in the lights
tigeroo
mi örökké élünk majd

lel k?