A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Következõ kérdés: Szívesen lennél újra gyerek?
A 14 éves kor elõtti idõszakra gondolj.
--- Igen, gyerekként sokkal jobb volt minden.
--- Igen, de csak azért, mert kijavíthatnám a hibáimat, vagy egyszerûen effektíven többet élhetnék.
--- Nem, szar volt a gyerekkorom.
--- Nem, maradnék a mostani életemnél.
--- egyéb
// | 53.0% | #####_____ | 35 | Igen, már kezd nagyon unalmas lenni.
// | 28.8% | ###_______ | 19 | Én nem, de immovable biztosan leszarja.
// | 18.2% | ##________ | 12 | Nem, remélem még több kérdés lesz róla itt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Most akkor melyik?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vagy nem ilyen egyszerû a képlet?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként meg egy rakat pénzt önt a politika egyéb sportágakba is, helyenként elég ügyetlenül, és nyilván nem a stadionépítkezéskhez mérhetõen. A veszprémi férfi kézicsapat mögött sem vegytisztán a piac hozta össze a támogatói kört.
(ti. ilyenkor a szokásosnál is kiszámíthatatlanabbá válnak a tendenciák)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★★★★★
Következõ kérdés: Unod már, hogy a csapból is foci folyik?
--- Nem, remélem még több kérdés lesz róla itt.
--- Én nem, de immovable biztosan leszarja.
--- Igen, már kezd nagyon unalmas lenni.
Magyarország valószínûleg épphogy, de befér majd a 2. kalapba a sorsoláskor.
// | 39.2% | ####______ | 31 | Egyáltalán nem érdekel, mi lesz.
// | 27.8% | ###_______ | 22 | Na és akkor mi van? Még így sem jutunk ki.
// | 15.2% | ##________ | 12 | Valószínûleg kijutunk, de félõ, hogy ott majd égünk, mint a rongy.
// | 15.2% | ##________ | 12 | Így talán van esélyünk kijutni, de ahhoz gyökeres változás kellene s
// | 2.5% | __________ | 2 | Biztosan kijutunk, és tisztesen helytállunk (ha tovább nem is jutunk). E
Ebben az esetben vállalom a szûk látókörömet, soha nem érdekelt a téma ennél jobban, ezért nem is tágítom azt.
Egyébként láthattad: nem fikáztam, csak rácsodálkoztam egy-két dologra.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem is tagadom.
Majd felvilágosítanak a profik. :-)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Tudom, hogy erõnlét kell hozzá. Sport ez is.
De erre valók az edzések.
Gondolom, nem véletlenül nem sakkoznak az edzéseken.
Itt vagyok például én.
Lövésem sincs a fociról.
Csodálkozva olvasom, hogy az edzõ azt nyilatkozza: rossz volt a taktikánk.
Mivan? Milyen taktika?
Én eddig azt hittem, hogy a foci így mûködik: labda+láb+háló=gól
Majom fut, egyedüli taktikának azt gondolnám, hogy GYORSABBAN mint az ellenfél.
Kapus dolga, elkapni a felé érkezõ labdát. Ha sikerül örül a csapat, ha nem örül a másik.
És kezdõdik újból az egész.
Nem gondoltam, hogy ez ennél bonyolultabb lenne.
Majd a hozzáértõk elmagyarázzák.
I met God. She's black
ha nem lenne egy rosszindulatú gyíkember, akkor a magyar foci is színvonalasabb lenne
és emiatt nem fogunk kijutni az eb-re sem, kivéve, ha megválaszta
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás