A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem amúgy a foci, de szeretem nézni a vízilabdát, esetleg a kosarat is néha. Ûzni sajnos egyiket se nagyon ûzöm, régebben focizgattam, csak úgy a haverokkal.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elõzõ kérdés végeredménye:
Hanyadik kerület a legveszélyesebb Budapesten?
Melyiket találjátok ti a legveszélyesebbnek?
59.3% 54Fogalmam sincs.
33.0% 30VIII.
4.4% 4XIII.
1.1% 1IX.
1.1% 1VII.
1.1% 1V.
0.0% 0XVIII.
0.0% 0XXIII.
0.0% 0XIX.
0.0% 0XVII.
0.0% 0XX.
0.0% 0XVI.
0.0% 0XXII.
0.0% 0XXI.
0.0% 0XII.
0.0% 0IV.
0.0% 0III.
0.0% 0II.
0.0% 0VI.
0.0% 0X.
0.0% 0XIV.
0.0% 0I.
0.0% 0XI.
0.0% 0XV.
Összesen 93 szavazatból 2 tartózkodott.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A VIII. ker meg hidd el, nem csak urban legend. Én jártam oda suliban, laktam is ott 2 évig, most meg már ott dolgozom. Sokat javult, az tény, de még mindig vannak nagyon durva részei. Kálvária tér, Lujza utca... 😉 És ezek még csak nem is belterületek.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dum spiro, spero.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem tudom mi bajotok van a XIII. kerülettel. Tele van már új építésû lakóparkokkal. Szerintem már messze nem olyan rossz.
Ezzel ellentétben, Csepelen, a dzsungelben, éjszaka nem sétálgatnék...
13. dílerek tanyája és a 8. meg a kedves "dolgozó réteg" tanyája.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
u dont have to listen anybody else but me
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Amúgy "Az álmok színháza"-ként is emlegetik az Old Traffordot, ezért szúrtam be. 😊
A MU meg sztem nem vicc, csak most kis hullámvölgyben vannak. Én nem vagyok kimondott MU drukker (hajrá Juve 😊 ), de szimpatikus csapat nekem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a szurkolást is hangszórókról nyomják, mert túl ciki, hogy síri csend van egy világszinten sikeres csapatnál.
Dum spiro, spero.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."