A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem amúgy kifejezetten gusztustalan október végén már ilyen reklámokkal szembesülni. Ez is csak a teljesen elanyagiasodott, csillogó-villogó, üres karácsonyt fokozza... Én amúgy nov. végétõl reklámoznék csak.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kész voltam. Valahol a kiscsoportos óvódás ahogy elképzeli a világot és az elméleti kommunizmus mezsgyéjén egyensúlyozott. Komolyan felbaszta az agyamat, me az emberi hülyeségtõl mindég elszomorodok...
Amúgy nem sajnálja a súlyos százezreket magnéziumvázra a cangájához (sõt, mit százezreket), de miattam éheznek Etiópiában. Érted?! :D Ilyen geci vagyok, miattam van a világ összes nyomorúsága, me én megszülettem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A heavy cost. I pay it gladly.
mindenki az utolsó hétre hagyja, esetleg egy két munkanélküli vagy shoppingolós plázapina-buzi vásárol be elõbb
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
az ázsiaiaknál megoldották a szaporodást
nálunk meg pont azokat segítik, akik agyatlanul 10-nél is több gyereket leszülnek egymásét nevelik és cserébe még csak dolgozniuk sem kell, legtöbbször több pénzbõl élnek havonta, mint mi, akik ezeknek elõteremtjük a feltételeket, és a munkabérünk több mint 2/3át odaadjuk társadalombiztosítás és egyéb hangzatos címszavakkal
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
#114768: van ilyen Magyarországon is, ami miatt vicces picit, hogy 15. emelet fölött is ki vannak rakva a piros pöttyök az ablakokra, hogy oda kénem rakni a létrát a tûzoltóknak, csak nincs egy olyan se Mo-n ami felérne odáig :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az ember nem tudja befolyásolni a tetteit, nincsen szabad akaratunk - csak egy illúzió, hogy dönthetsz
már ott kezdõdik a szabad akarat nélküliség, hogy nem tudod megválasztani, hogy hova születsz meg - és ez pedig alapvetõen meghatározza milyen életet élsz, milyen ingerek érnek illetve milyen döntéseket fogsz hozni
Ha gondolod, lehet a következõ kérdés "Meg kellene tizedelni a Föld lakosságát?". Csak fogalmazd meg jól, és küldd be.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hogy azután hova vezet az embersiég útja, ki tudja. Ha buknunk kell, hát elbukunk. Max. a majmok uralkodnak majd a bolygón helyettünk. :D DE a megoldás akkor sem az, hogy visszamászunk a fára, hogy magunk legyünk azok a majmok. A tudás kötelez. Soktízezer éves emberi civilizáció KÖTELEZ. Elõre kell haladnunk, fel kell emelkednünk, bármit is jelent ez és bárhová is vezet.
És mindezt nem feltétlen azzal érjük el, hogy túlszaporodjuk a többi fajt...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
No, én ezt nevezem kettõs mércének. Ha más fajok szaporodásást képesek vagyunk kordában tartani (me ésszerû), mi miért vagyunk korruptak és magunkat miért hagyjuk ki a körbõl, he?! Gondolkodni kéne és azt tenni, ami ésszerû és logikus és értelme is van. De neeeem... Az túl bonyolult volna. Csináljunk még embereket, éhezzenek azok is velünk, ne csak mi szenvedjünk... Ójeee! LóóóógikÚÚÚs nemde?!? Ja, egy agyhalottnak biztos.
Nem tudom vágod-e a Stargate saga-t. Az asgardok is leszoktak a baszásról és tervszerû, logikán alapuló, steril klónozásos szaporodással csinálták, amíg egy nap jól rábasztak...
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Aki úgy vállal gyereket, hogy elõre tudja, hogy képtelen eltartani, az FELELÕTLEN ember. Gyakorlatilag potenciális gyilkos.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
A túlnépesedés megélhetési források (és fõleg elosztásuknak) függvénye. Pl, ha te nem zabálnál annyit és pl egy ugandai család annyival többet zabálna, mint amennyivel te kevesebbet máris nem lennének éhséglázadások.
Sõt, amennyi kaját te (és csládod) kidobsz a szemétbe, abból 2-3 ugandai család is kijönne.
És lehet, hogy az az ugandai kiscsávó, aki nem hal éhen találja fel a hiperhajtómûvet, vagy az égigérõ babot, te meg cak itt moderátorkodol...<#help>#help>
pl
Nyilván megfelelõ technológiával és feltételekkel sokcsilliárdnyi embert el tudnõánk helyezni és életben tartani, de mégis MI CÉLBÓL??!?!? Mik vagyunk mi valójában? Az a jó, ha SOKAN vagyunk?!? És mennyi az a sok? Hol a vége? Mire föl? Hiszem, hogy ennél többre vagyunk hivatottak, mint hogy telibeszüljük a tetves univerzumot a sok tetves kölykünkkel! Valahol meg kell húzni a vonalat ésszerû szaporulat és az esztelen (sõt eszetlen) orgia között.
(lásd még: a mezõgazdaságban az emberi munkaerõre azért van szükség, hogy ne mindenki a városokba jöjjön munkanélkülinek)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem halak vagyunk, nincse kopoltyúnk, szal. a szárazföld az nekünk lett teremtve (Isten is megmonta Noénak, hogy csak arra a kis idõre kell a bárka). Mondjuk a túlnépesedés ellen jó ötlet belakni az óceánokat, de én a SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁSBAN hiszek. Két generáció alatt meg lehetne tizedelni, vagy akár századolni az emberi lakosságot békés eszközökkel. Nem lennének éhséglázadások, meg nem szarnánk szét az ökoszisztémát. Vírusnak jók lennénk, de talán ennél több eszünk van, nemde?!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
mivel a mozgások közül, a sétát, biciklizést jobban szeretem így inkább laknék egy gyalogló, vagy kerékpározó városban - ahol heti rendszerességgel rendeznek kerékpározó vagy sétáló programokat
ellenék én ott is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
★★★★★
"The trees move. Do you not see it?"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"The trees move. Do you not see it?"
de azok közül amit ruhában is látok, az arc az egyetlen ami kizáró tényezõ lehet már önmagában, így talán az arc
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kerek popó. Odavagyok értük. Olyan szépek.