A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát simán nem.
És még ha rasszistának titulálnak akkor se próbálnék ki erõssen pigmentáltat.
u dont have to listen anybody else but me
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mert csak az igennél csinálja:D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
na mindjárt helyrerakja abilty a rendszert ! várjatok türelemmel.
:\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
kb 4-es 5-ösre állok
de sztem nem fog összejönni, és tanulni is kú**ára utálok
nem enged szavazni :|
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
szexuális vágyaim természetesen vannak, mivel elmúltam 12 már :)
a titkos alatt mit kell érteni? nemmondom el a barátnõmnek/barátomnak?
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
amúgy nem én döntöm el.. mindenkit be kõne írni aki írogat ide.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-LordAdam911 XD
-meg még mások :C