A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ezek alapján az sg-s pasik a legjobbak, 😛
nem csalják a nõjüket, csak hétvégén/alkalmanként isznak, nagy a lomposuk stb.stb 😄
u dont have to listen anybody else but me
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
lányoknak 0, nyílván 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az egészben a poén: fényképezni mentem ki, telón diákon meg gépen kívül se pénz, se cigi nem volt nálam (am. nem is dohányzom).
am. néha ha olyan a kedvem egy kis pénzt dobok nekik, de sztem itt ez a kérdés nem errõl szól.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
http://goo.gl/gd6Zi5
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
lehetne pl melyik tv csatornát nézed a legtöbbet
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
dixitque deus fiat lux
átlag 120-130 szavazó van. namost a múltkori 28%os disco nyereséggel, igencsak leszûkülne a szavazók létszáma... 36-ra kizárva a szavazás örömébõl a maradék 90-100 embert 😛