A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
átlag 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

😄😄

Doomista
hát jobb mint a semmi 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kulabácsi
a mûbránerük méretét írják be

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

na úgylátom az enyém az átlagosnál hosszabb 😄DDDDD
Lullaby
pff, na és a nõk? 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tugyiti
0-10 szavaztammmm nekem a golyóim nõttek meg azzal dugok !!444444444
NEOreg3
na senkinek sem 0-10 cm közötti? azért szavazunk már becsületesen emberek<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

VRSDM
látszik a komolytalanságotok, "eleve a kérdés feltevõje, de ezen essünk túl, én is írtam már ki marha kérdést" de az hogy 16emberbõl egynek, 25centinél hosszabb 😛 na kétlem,

ezek alapján az sg-s pasik a legjobbak, 😛
nem csalják a nõjüket, csak hétvégén/alkalmanként isznak, nagy a lomposuk stb.stb 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
hülye a kérdés hogy " és ha még nem mértem " duma ... :]

Goruck
*szerk: lányoknak minuszba kell megadni! 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
sosem lehet tudni...

van 0-10-es kategória is.
lányoknak 0, nyílván 😄
Goruck
nem merem 😛😛

NEOreg3
akkor megméred

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Goruck
nem mértem kategória miért nincs?

broman191
szõrhosszt xD

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

atlagember
És a lányok mit mérjenek le?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

mekkora kretén kérdés, én nem szoktam méricskélni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Pepsi Twist
lol 😄 mekkora kérdés 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tegyétek a következõ kérdést

Lullaby
sajnálnom kéne egy részeg hajléktalant? (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

akkor 83% hogy nem segítünk 😛
Doomista
sokat

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
ha megmondja korrekten,hogy piára kell még esetleg adok is neki ha van nálam,vagy ah nyom valaki olyan szöbveget,hogy családi házra kell,vagy lezuhant a helikoptere,és kell kerozinra apénz(megtörtént!!!),de hogy segítsem ki...ha már pénzt kér ne hazudjon,én is megmondom itthon,hogy piára kell a pénz
PíszLávJuniti
ha a vonat elé lököd az is egyfajta segítség<#idiota><#ravasz1>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

LES FORZA INTER
hm pont most jött oda hozzám 1 részeg csöves kinézetû ipse hogy adjak egy kis aprot, mondtam hogy nem tudok, akkor adjak neki, egy kis cigit, de azt se tudtam. Nem tetszett neki de odébbált.

az egészben a poén: fényképezni mentem ki, telón diákon meg gépen kívül se pénz, se cigi nem volt nálam (am. nem is dohányzom).

am. néha ha olyan a kedvem egy kis pénzt dobok nekik, de sztem itt ez a kérdés nem errõl szól.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

nekunk volt olyan hogy a csöves full korrekten igy mondta hogy létszi adjatok már 1 kis pénzt én csöves vagyok tudum de nagyon szeretnek legalabb bebaszni 😄 vagy vami iesmi dumat nyomatott 😄 adtunk neki mondjuk 😄
N1ggA
Én már adtam nekik pénzt, de szigorúan azzal a feltétellel, hogy piára költi.

Spread De Love!

pl ha a hányásában fuldoklik átrúgod az oldalára h ne fulladjon meg 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Drephis
hátõ, ha pénzt adok neki az segítségnek számít? :o

help

Kezdjük ott, hogy egy részeg csöves nem is nagyon hagyja, hogy segítsenek neki. Másrészt meg nem is nagyon lehet. Aztán meg mit segítsek neki? Szegénynek már nem sok célja van az életben, amihez hozzá lehetne segíteni.
[HUN]FaTaL
Részeg embernek alapból nem segítek legyen az hajléktalan vagy nem hajléktalan.

http://goo.gl/gd6Zi5

kulabácsi
ezen énis gondolkoztam, de aztán rájöttem h részegnek még cigit se adok, nem hogy pénzt 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PyRex
igennel szavaztam, mert végülis a pénz is segítség. egyébként nem tudom a "segítség" mire vonatkozott...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

egy zenés elég egy idõre 😊)
lehetne pl melyik tv csatornát nézed a legtöbbet

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

cicai
tod mikor segítek majd. vessen magára

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

TommyC
akiket én ismerek (fõleg akiket személyesen) azok mind szarok <#hehe>

dixitque deus fiat lux

VRSDM
akkor jöhetnek a metálzenekarok <#idiota>

én egyszerûen undorodom ezektõl, és hozzájuk se mernék nyúlni, pedig ha segíteni akarnék tuti hozzá kérne nyúlnom, és akkor lehet lerohadna a kezem hazáig 😊

NeverwinterKING
még nem segítettem de segítenék

\"You are fucking crazy people!\"

nem is mert a punk rock metal nyert

kulabácsi
nekik az lenne az öröm (nekem is) h utáljuk az ilyen zenéket 😄

[HUN]FaTaL
Rohadt sok van és a magyar djk mind szarok 1-2 kivételtõl eltekintve

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
ok, tevagy a házigazda, azt teszel be amit akarsz😊
II Rocky II
jaa..részeg hajléktalan:S ok.énazt hittem hogy csak sima részeg embernek😊)

24 - Exile -Nov.23

VRSDM
mivel legutóbb a disco nyert így valóban nekik lenne érdemük egy ilyen szavazásra. ettõl függetlenül én továbbra is úgy gondolom hogy értelmetlen.

átlag 120-130 szavazó van. namost a múltkori 28%os disco nyereséggel, igencsak leszûkülne a szavazók létszáma... 36-ra kizárva a szavazás örömébõl a maradék 90-100 embert 😛

LordAdam911
így van
én se segítettem még részeg hajléktalannak és nem is fogok.
szucsy89
fel lehetne sorolni vagy 10et simán, lenne egy olyan hogy egyéb, és bardocz kedvéért lenne egy olyan is hogy utálom az ilyen zenét...
bardocz
és aki rühelli az ilyen fajta zenét azzal mi van?