A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normál(20-25)
Ideális(22-23)
Túlsúlyos(25-30)
Ezt miért nem lehetett így?: Most így aki 23 találja ki hogy hova megy?😄
Normál(20-21)
Ideális(22-23)
Túlsúlyos(24-30)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
fúdenormál 187cm/82kg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sry.
nyílván sokan nyomják a normált, aki, eggyel feljebb tartozna. normál legény akkor már 20-21, ha bevezettünk egy új kategóriát 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
#1425: csontozat sem annyira befolyásolja az eredményt, az átlaghoz van igazítva az egész, extrém esetek mindig lehetnek. A magasság a kalkuláció része egyébként, szóval azzal nem kell törõdni. Azért mert valaki magas, és emiatt többet nyom... nem számít, nézzétek meg a számítási képletet, érteni fogjátok majd.
El kell mondanom, hogy valóban nem lehet minden típusú emberen alkalmazni ezt a számítást, de ezek extrém körülmények, az átlag embert bõven lefedi. Ha valaki komoly szinten testépít az úgyis tisztában lesz a dolgokkal, a többi embernek meg jó ez... ritka a fals eredmény.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"You are fucking crazy people!\"
nekem meg szuperkönnyû csontozatom van, és emiatt 180centi vagyok és csak 57kg nem vagyok elhízva 😄 de nemis vagyok kórosan sovány...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
hogy érzed a tested.
sovány,nomrál.elhizott nagyon elhizott.sportos...stb..
24 - Exile -Nov.23
<õ pont az ideálisba tarotzik^^>õ pont az ideálisba tarotzik^^>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...