A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
Nokia-SE fej-fej mellett:)

LasDen
a betörtem a kijelzõtbõl, hogy jön az elhagyás??? :D v utána szándékos véletlenül elhagytad??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Goruck
jelenleg egyenlõ a Nokia és a SE

hajrá Nokia!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

David2
nekem is z600om, 4 éves de még bíra:P

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Rockynhooo
ez yoo telooo :) havernak ilyen van :)
nekem volt egy sony ericsson k300im de elhagytam, vagyis részegen betörtem a kijelzõjét, meg aztán egy telot elhagytam, így yo ez ami van ezt nem sajnálom xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex
wráh, új szavazás legyen, úgy, hogy az össes márka benne legyen
pda-k is
köszi
mert így nem tudok szavazni, egyébre elvbõl nem fogok :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cicai
sok hülye nokiás:PPP

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

caseih9400
Nekem ilyen van :

Én inkább csak zenehallgatásra használom , mert az mp3-am már besz@rt rendesen:)
Fényképezni meg nekem is ott a digitális..amíg a digitális nem volt addig
egy nokia 6101essel fényképeztem...januárban megkaptam a gépet semmire nem használtam
a nokiát mert semmitérõ memóriája volt meg minden..megvettem ilyet használtan 11k-ért a nokiát meg eladtam 5k-ért ;)

khm...khm...

Rockynhooo
minek jobb telo ?
haverokkal tok neten beszélni bármikor , fényképezni ott a digitális gép , zenének az mp3...
annyira kell nekem a telo ,hogy hétvégente mikor már kocsmába / buliba vok, tudjak telefonálgatni, vagy telefont fogadni , meg nagy ritkán sms, ezt a két funkciot tartalmazza ez a telefon is...
és ha elhagynám akkor 3-4 ezrem bánta nem 30 :)

Arnoux
Sony ericsson k510i-m van. Imádom, kb 1.5 éve sõt lassan 2 éve használom. 3szor volt eddig olyan, h lefagyott és hiába szedtem ki az aksit meg raktam vissza utána is xar volt, de csak várni kellett vele egy negyed órát és utána teljesen jó lett.

Havernak k750i van, de neki asszem elromlott a "kontrollere" (a menü navigáló gomb). Enyémmel szerencsére nincsenek ilyen gondok:)

caseih9400
mekmonthatom az öszintét? lááááááááááááááááááááááááááááál
bocs :)

khm...khm...

Rockynhooo

ez az enyim :)

LasDen
én egy ilyennel büszkélkedhetek.......fekete elõ- és hátlappal.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Benny04
<#eljen>

sweech
4 éves siemens mc60 :P

kéne már új, fõleg azért mert mp4 lejátszóm kezd szarakodni, de másra kell a pénz :C

Benny04
Sony Ericsson!!!

caseih9400
nokia ...shit<#wow3> sanyimvan<#eljen>

khm...khm...

szucsy89
vagynem:)
sztem a mezõny fele a nokiát fogja nyomni :p
én is :D
szucsy89
nokia fog nyerni, elõre megmondom:) utána lesz a se, utána a samsung majd a siemens...xd
Misi az ezredes
Nekem 6 éve ugyan az a noki-am van és semi baja! igaz egy kicsit meg van repedve az oldala de anyi legyen!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ability
Beraktam. A PDA felhasználókkal nem számolok, mert szerintem nincsenek olyan sokan, szóval nyomjanak nyugodtan az egyébre. Pár márkával is ez a helyzet, Sagem és társai szerintem nincsenek jelen a többségnél. Ha mégis lenne olyna márka, ami nem került be, de ott lenne a helye, akkor írjatok...
broman191
Ehehe eenyém a legelsõ szavazat:D 4 éves Samsung powa ¢¢

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ez jó

broman191
Lehet...egyszer benéznének és kalap kabát...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bent kéne tartani a topikot a TOP10-ben, akkor többen észrevennék :\
broman191
next

Benny04
ez jó ötlet <#eljen>

PyRex
lehetne olyan szavazás is, hogy "milyen telefont használsz?"

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ha senki se akar mást, szerintem a régebbi tévés javaslatom jó lenne az újabb szavazásra (#1379)

cement
van benne valami. de milyen élet az, ahol allandoan uldoznek a mocskos ujsagirok, ha fingasz egyet is bekerulsz az ujsagba, semmi maganelete nincs. az oke hogy a show meg van rendezve, de van neki igy is eleg baja. hulye volt hogy ilyenbe belement, tipikus cigany mentalitas, ingyeneles. nekem nem erne meg az a 30-40 millio hogy utaljon a fel orszag es a wcre is utanam jojjenek kameraval..

respect to the man in the ice cream van

LES FORZA INTER
Gyõzikét akármenniyre is utáljuk, annyira nem lehet hülye, ezzel a sok botránnnyal megcsinálja a szerencséjét, és még énekelni sem kell hozzá(legalább etõtl megkímél). 1-2 részt láttam: szánalom, de atz elérte, hogy még az újságokon is folyamatosan a fõoldalon van: akárhányszor megyek sportot venni, vmeikrõl mindig ott vitít a képe, megoldotta, hogy semmi munkával jól éljen, ha ez kell nekünk, hát tartsuk el a mûsor nézésével, meg a szenylapok vásárlásával, õ élvezi.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Doomista
gyõzikétõl sosem fogunk megszabnadulni...:o

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
juj ilyen kérdés :/

\"You are fucking crazy people!\"

Taranov
Én még csak a bemutatókat láttam, de nyilvánvalóan ennek a mûsornak az a célja, hogy az emberekbõl felháborodást váltson ki, és ott üljenek a tévé elõtt.
Nyilván a mûsor el is éri a célját, de aki nagyon lenézi a Gyõzikét, az gondolkodjon el rajta, hogy nézi-e a mûsort.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

VRSDM
valamit beszéljünk meg...
forgatókönyv alapján megy, ez ugye senki számára nem vita.
és amíg megy a gyõzike só, kevesebb a cigány bûnözés azokban az órákban. mint amikor nem ment/megy :D

ilyeneket olvastam már nemtudom merre, kérdés igaz-e

de a lényeg az, ennyire nem sötétek (Bea kifejezetten okos és mûvelt asszony szvsz) egyszerûen ügyesen meg van rendezve az egész, valaki a tungsram-ba megy be reggel izzót gyártani, valaki meg bohóckodik egyet n néhány millióért.

u dont have to listen anybody else but me

sweech
Mindent megteszek hogy elkerüljem, de egykettõt láttam már. Bár nem teljesen, mert 10 perc alatt felbasz :D

NEOreg3
bevallom vagy 2 részt már láttam teljes hosszában még a kezdetekkor, de szeretném meggyónni a bûneimet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szucsy89
elején néztem két-három részt...nem jön be ez a stílus, ennyi-.-
ThisZip
Jah, utána meg a zapja felelõsségre vonta Béjásszony elõtt, és simán rákente a faterjára... XDXDXD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

broman191
Tényleg a hörcsöggel mi lett? Felszívta Virdzsi' a porszívóval és kinyúlt? :D

ThisZip
Egykettõt láttam már. Mutter hallota, h állítólag 10 millát kap havonta a mûsorért..... Sztem eléggé megjátsza, h legyen vmi balhé és az emberek nézzék. A hörcsögös részen besz@rtam. XDDDD Volt még régebben, h vitt egy edényben vmit, kilöttyent a víz és azon elnyalt egy hatalmasat. XD
Másik favorit meg egy másik régebbi rész, amikor berakta a kutyát a kocsiba, a kutya meg behugyozott... XD Gyõzikécske meg elkezdett idegességében toporzékolni és üvöltötte EZT KELL CSINÁNIÉÉÉÉ???!!! Vki rakja be linkbe plz!!!! XDXDXDXD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

BiG G
Ennek így ebben a formában nemsok értelme van. Átlag 200 szavazó/kérdés baromi kevés SG szinten. Beszéljen valaki St-vel hogy implementálja a fórummotorba, persze némi fejlesztgetés után.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

broman191
El lehet nevetni a szövegeken :D:D

II Rocky II
jo a kérdés,elég a válasz variáns is (Y)(Y)(Y)
am nem rossz szoktam nézni néha..

24 - Exile -Nov.23

én 1-2 percet néztem már anyámékkal, de nem kötött le, szal mentem a dolgomra.
broman191
Én gépezek, TV on...töltés közben hátrafordulok és nézem rövid ideig ^^

banok
Én az elsõt láttam meg néhány hónappal késõb egyet és ennyi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi
engem meg kifejezetten idegesít és irritál ez a "nem napon lebarnult fantasztikus ember" és hasonló helyzetben lévõ családja! számomra nem vicces hanem inkább szánalmas, már már annyira h ha tehetném tuti kivégezném szegényt :/ tipikus médiacsinálta majom, ezektõl tudok a legjobban hányni, nemtom mitõl lennének õk (most itt az összes ilyen fantasztikus média álltal kreállt majomról beszélek) mint más emberek, tipikus parasztvakítás az egész dolog, csak sajnos sokan erre nem jönnek rá....a médiának mindig is nagy szerepe volt/lesz a világban, sajna ezeket a mûsorokat nem lehet elkerûlni, akinek ez tetszik annak csak gratulálni!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bujcsik555
2 részt láttam, a hörcsögszippantást és a szekrénytörést :D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.