A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
GT Legends 5.000
Guild Wars EoN kivételével mind 21.000
meg van még pár játék eredeti,pár EVM-es,Age of Empries 1,igaz azt kaptam,tervezem rFactor,Oblivion esetleg Live for Speed megvásárlását
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de akkor nem volt szó varazrõl, hisz mindenki másolta a lemezeket, mert itthon nem volt semmilyen legális lehetõség
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem lehet mégegyszer válaszolni vhogy?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
van legálisan minden windowsom visual studio 6 - 2008 ig meg még mitton
photoshop ért annyit nem adok 😊
openoffice 😊 játékból egy crackelt 1.6 cs 😊 meg age2 a többit max kipróbáltam, de... kipróbálni meg nem veszek szoftot...
Jah és éljen a free 😊 És a kopipéjszmódszer 😊
Ui, egyszer majd ha sok pénzem lesz egy totalcommandert megveszek, mert megérdemlik 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Én pl CoD2-t akartam de hiány van belõle az országban 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
2office van
office mellé minden féle média kiegészítõk meg tokomtudja, sose bontottam még ki
aztán van egy pop:sands of time
van egy rainbow six 2
van nfs1-em 😛
van egy photoshop-om, 8as, bár csak a szériaszámot kaptam kölcsön nyomdász ismitõl. szóval nem én vettem meg.
ööö asszem igy ennyi.
ja meg icewind dale 2
morrowind plusz a ketto kiegje
theme park inc
fs 2004
szerintem ennyi. :/
u dont have to listen anybody else but me
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Éppen 10k alatt.
A cs szorszal kb század annyit játszottam mint az 1.x es szériával..
Viszont amíg hallgatói státuszban vagyok tuti meg fogom venni a win-t meg az office-t. Csak megvárom amíg az SP3as XP-t és az SP1-es Vista lesz benne a csomagban. Bár így is félig meddig eredeti win van otthon mert faterom megvette. Csak nem 1 gépre van telepítve. 😛
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
kevés fogy, sokér adjuk alapon 😛
u dont have to listen anybody else but me
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Logot gondolom nem azzal csináltad <#hehe>#hehe>