A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
am:

Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem

nekem ez mindig bejött :D alig voltam csaj nélkül :D mikor meg már nagyon akartam kefélni akkor én kezdeményeztem :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
lehetne olyan kérdés hogy melyik modi a legjobb arc :D meg melyik fórumozó a legjobb arc :D és akkor akik ide járnak fel lehetne sorolni

DJ Skyline
én vállalom, ez van. nem tudok beszélgetést kezdeményezni lányokkal, ettõl függetlenül nem rohadok itthon, holnap is megyek el biliárdozni a haverokkal. de ha most írni kéne egy lánynak valamit, vagy leszólítani az utcán, akkor az valami lehetetlen feladat nekem <#idiota> attól tartok hogy elcseszek valamit, így inkább nem is próbálkozom <#idiota> mondjuk ez a dolog nálam nem a számítógép miatt van, régen féltem az emberektõl meg a tömegtõl (igen, jártam pszichológushoz, meg pszichiáterhez is), így konkrétan senkivel sem beszélgettem, tehát ez a hogyan csajozzunk címû dolog nem nagyon fejlõdött ki bennem.

ThisZip
Azt egy szóval nem mondtam, hogy gép elõtt várok. Ha megsértettelek azzal, hogy a barátnõdre értettél vmit akkor sry.... Amugy inkább személyes ismeretség tábort erõsítem, mert jobban látják az emberek egymást, ezt már lentebb leírtam. Nem tudom, hogyan ismerkedtél össze bnõddel, de nehéz elképzelnem, hogy cseteléssel hogyan lehet "megérezni" a másikat. Ha elmondod, akkor happy leszek.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Eléggé kínos kérdés lett ez itt az sg-n szánalmas társaság az tuti.
Olyan lesz mint én, azt meg igazán nem akarhatja :P
pedig legalább olyan sokan vannak gép elõtt ülve várók, mint olyanok, mint te.
egyik tábor sem érti meg a másikat, hogy hogyan képes arra, ahogy csinálja :|
ThisZip
Sztem most egyszerre több dologra válaszoltál, szal elég nehéz kibogozni.
Tehát kamu szöveg az amit #3400-ben írtam le?

Nem azt mondom, hogy baj, ha egy csaj nyit, de ha egész nap a gép elõtt kesereg vki, hogy nincs csaja, akkor attól nem tudom, hogy mi várható.

de kamu szöveg.
tökmindegy hogy áll hozzá az ember, ha pont azért áll úgy hozzá, mert önmagától nem képes változtatni rajta.
Felém is barátnõm kezdett el nyitni.
manapság egyre inkább az a tendencia, hogy a lányok kezdeményeznek, ha akarnak valamit, és ez csak még durvább lesz.
bardocz
Sok gyík,várja,hogy a sült galamb a szájába repüljön-.- [õ is arra szavazott<#idiota>,nem megsértõdni:D]
Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem.

és be is jött :ASDD
ThisZip
hát amíg úgy állsz hozzá, hogy ezen nem tudsz felülkerekedni, akkor nem tudsz kimászni a gödörbõl

joshua
sajnos én is lúzer vagyok....bocsi csajok<#idiota>

NEOreg3
3. válasz, mert lúzer vagyok, meg mert #3396

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJ Skyline
erõteljes önbizalomhiányban szenvedek, amin csak én tudok változtatni, csak sajnos túl erõs, és felülkerekedik rajtam. ez van :|

ThisZip
Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem-----> Tudom, hogy még alig szavaztak dehát a 22 emberbõl 68.18%???<#wow1>

Ez most összebeszélt hülyülés? <#idiota>
Nemá, hogy várjátok az olyan csajt, akit akkor vesztek elõ amikor akartok, azt csinál amit ti mondtok neki.... <#vigyor3>

DJ Skyline

cicai
aham, én mind2re szavaztam egyéb

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ability
Az egyértelmû, hogy az internetes ismerkedés is személyesbe megy át, ha minden okés, de szerintem a kérdés inkább arról szól, hogy melyik módját választod az ismerkedésnek. Tehát szórakozóhelyeken odamész-e idegen lányokhoz, vagy inkább a neten nézelõdsz, és utána hívod el találkozni, amikor már kicsit megismerkedtetek.
[HUN]FaTaL
2 éve van barátnõm úgyhogy sehogyansem, de inkább személyesen:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Benny04
aha :D

sehol
VRSDM
Abi már válaszolt is a kérdésedre, szóval mikor kérdezem akkor érkezik 5fajta kérdés, mire másnapra, az már oldalakkkal alrébb is lehet. :D szóval érted. de ha lesz ilyen oldal akkor ;)

u dont have to listen anybody else but me

cicai
háát, figy, vki megtetszik Myviprõl pl, felveszed MSN-re azt talira hívod
max ennyi szvsz

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

caseih9400
én mind2..

khm...khm...

VRSDM
internetet senki nem meri felvállalni?

u dont have to listen anybody else but me

caseih9400
ezmoshogy???????hákikérem magamnak h törölték a mind2-õt:D

khm...khm...

türelmes-e vagy?

http://thenamelessphoto.com/

Benny04
<#idiota>
amúgy 5. szavazó vótam :D

ThisZip
Igazad van, hogy a mindkettõ tuti vinné a pálmát. Amugy meg személyesen, akkor látod az arckifejezést, meg, hogy egyáltalán kialakulhat-e valami.

ThisZip
Ez így sztem perfekt! <#vigyor>

Ability
Azon gondolkozok, hogy legyen-e mindkettõ opció? Szerintem sokan nyomnak rá, talán jobb lenne konkrétan választani a kettõ közül. Mégpedig az alapján, hogy melyik a jellemzõbb. Véleményt, és szerkesztem...

MOD: kivettem a mindkettõ opciót, így érdekesebb lesz, jobban kijön, hogy ki hova húz.

MOD2: Kapni fogtok egy odalt, ahova mindenki beküldheti a szavazós ötleteit, és mások szavazni tudnak rá. Egyfajta toplista lenne az ötletekbõl, és onnan kerülnének ki azok a szavazások, amit mások feltornásztak népszerûségileg. De sajnos kicsit odébb lesz, most le vagyok foglalva, de nem feledkeztem meg róla, hogy beígértem. :P
személyesen <#eplus2>

caseih9400
Mámeginn elsõ szavazó vatyog...a válaszom : "Mindkettõ"

khm...khm...

Benny04
<#wave>

caseih9400
iit vagyok énis tegetszi :P

khm...khm...

hamár gyors kaja, akkor:
pizza
gyros
hamburger
egyéb

Benny04
<#eplus2>

ThisZip
OK! <#vigyor3>

VRSDM? Itt vagy? De jó, hogy pont akkor foglalkozok a témával, mikor Benny-t kivéve senki sincs itt.... <#idiota>

Benny04
olyanra gondoltam, hogy zöltséget is és húst is eszik egyaránt <#idiota>

ThisZip
Jah ok! :D Félreértettem.....

Mind a kettõ? Talán olyan a 100% csirkemell meg halevõ? <#idiota>
Régen olvastam, hogy vegából is 1000 fajta van. Van aki megeszi a tojást meg a halat, de van olyan aki még állíti bõrbõl készült ruhát se hord....

Benny04
nem, hanem lehetne még egy ilyen lehetõség is

ThisZip
Visszanéztem 10 oldalt de nem találtam amire rábólintottál. <#idiota>
Viszont találtam egy másikat aminek az elbírálása elmaradt, listában sem láttam. Két hozzászólásomból vágtam össze:

Hogyan csajozol?

Élõben.---> Ebben minden benne van, odamész hozzá, barátokon keresztül, mellé ülsz órán, nyáron magamutogatod magad stb stb...

Elektronikusan.---> Ebben meg minden elektronikus. (:P) MSN, myvip, iwiw, mail, skype, webcam, youtubra feltöltöd, h milyen romantikus katyvaszt kornyikáltál neki

Nem merek, mer úgyse néz rám.-----> egyértelmû :PPP

ahány ember, annyi módja létezik és ha ki lenne téve a szavazás akkor meg állandóan korrigálni kéne, szal ezért gondoltam egy leegyszerûsítettet

Benny04: Ez most nyelvtani korrigálás volt???

Nem tudom kirakni, de nem is akarom.
Benny04
- mind a kettõ

ThisZip
Egymás után is lehet. :D VRSDM-----> Egyszer rábólintottál egy 5letemre, csak vmiért nem raktad ki.....

Rockynhooo
ez jobb mint pepsi kérdése :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ThisZip
Hús vagy vega?

-Húst minden mennyiségben.
-Hús bármivel.
-Egyik se túlnyomóan.
-Vega.
-Fûnyíró helyett én legelem a füvet.

Pepsi Twist
hányra jársz dolgozni/suliba?

8 elött
8ra
8után

vagy amilyen válaszokat találasz :D