A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem teszek semmit sem, várom, hogy rámtaláljon a szerelem
nekem ez mindig bejött :D alig voltam csaj nélkül :D mikor meg már nagyon akartam kefélni akkor én kezdeményeztem :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
egyik tábor sem érti meg a másikat, hogy hogyan képes arra, ahogy csinálja :|
Tehát kamu szöveg az amit #3400-ben írtam le?
Nem azt mondom, hogy baj, ha egy csaj nyit, de ha egész nap a gép elõtt kesereg vki, hogy nincs csaja, akkor attól nem tudom, hogy mi várható.
tökmindegy hogy áll hozzá az ember, ha pont azért áll úgy hozzá, mert önmagától nem képes változtatni rajta.
Felém is barátnõm kezdett el nyitni.
manapság egyre inkább az a tendencia, hogy a lányok kezdeményeznek, ha akarnak valamit, és ez csak még durvább lesz.
és be is jött :ASDD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez most összebeszélt hülyülés? <#idiota>#idiota>
Nemá, hogy várjátok az olyan csajt, akit akkor vesztek elõ amikor akartok, azt csinál amit ti mondtok neki.... <#vigyor3>#vigyor3>
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
max ennyi szvsz
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
http://thenamelessphoto.com/
<#idiota>#idiota>
amúgy 5. szavazó vótam :D
MOD: kivettem a mindkettõ opciót, így érdekesebb lesz, jobban kijön, hogy ki hova húz.
MOD2: Kapni fogtok egy odalt, ahova mindenki beküldheti a szavazós ötleteit, és mások szavazni tudnak rá. Egyfajta toplista lenne az ötletekbõl, és onnan kerülnének ki azok a szavazások, amit mások feltornásztak népszerûségileg. De sajnos kicsit odébb lesz, most le vagyok foglalva, de nem feledkeztem meg róla, hogy beígértem. :P
pizza
gyros
hamburger
egyéb
VRSDM? Itt vagy? De jó, hogy pont akkor foglalkozok a témával, mikor Benny-t kivéve senki sincs itt.... <#idiota>#idiota>
Mind a kettõ? Talán olyan a 100% csirkemell meg halevõ? <#idiota>#idiota>
Régen olvastam, hogy vegából is 1000 fajta van. Van aki megeszi a tojást meg a halat, de van olyan aki még állíti bõrbõl készült ruhát se hord....
Viszont találtam egy másikat aminek az elbírálása elmaradt, listában sem láttam. Két hozzászólásomból vágtam össze:
Hogyan csajozol?
Élõben.---> Ebben minden benne van, odamész hozzá, barátokon keresztül, mellé ülsz órán, nyáron magamutogatod magad stb stb...
Elektronikusan.---> Ebben meg minden elektronikus. (:P) MSN, myvip, iwiw, mail, skype, webcam, youtubra feltöltöd, h milyen romantikus katyvaszt kornyikáltál neki
Nem merek, mer úgyse néz rám.-----> egyértelmû :PPP
ahány ember, annyi módja létezik és ha ki lenne téve a szavazás akkor meg állandóan korrigálni kéne, szal ezért gondoltam egy leegyszerûsítettet
Benny04: Ez most nyelvtani korrigálás volt???
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
-Húst minden mennyiségben.
-Hús bármivel.
-Egyik se túlnyomóan.
-Vega.
-Fûnyíró helyett én legelem a füvet.
8 elött
8ra
8után
vagy amilyen válaszokat találasz :D