A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és velem is esett már meg hogy felpróbálja ugye a sok idiottá, és mondja hogy ezzel jobban lát :P
harmadrészt meg nincs vele problémám, szeretem mióta van ez már a 3. darab (elveszett-eltörtem), nyáron ha meg napszemüveget akarok hordani hát elteszem ezt, nélküle is elvagyok.
u dont have to listen anybody else but me
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ráadásul baszott erõs dioptriájú is-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
De hogy legyen egy kis On.
Én folyamatosan használok szemüveget most már sportoláshoz is.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
állítom, hogy az a legfinomabb tea.
http://thenamelessphoto.com/
botrány az íze
Cucli fekete tea legyen :)
de sima is jóak...
különben meg 1 csészébe csak 1 filtert rakjatok cukorral,citromlével
az nem bánthat és finom is...
http://thenamelessphoto.com/
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bár gondolkodok hogy kéne egy újat csináltatni, amit már fogok hordani, mert egyre szarabb :c
vagy kontaktlencse inkább?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Fura amúgy, hogy mitõl van nyugtató hatása, mikor elvileg a tea a gyenge gyorsítók közé tartozik, mint a csoki.
És egyébként még teát sem iszom, kávét sem, szarul hat rám a koffein.
cigit meg szivart próbáltam már, a szivart viszont szeretem is.
cigi az olyan szerencsétlen kis l*fasz, a szememben :D vékony kis rákrúd. akkor már szivar, az minõségibb, meg jobban odatesz. hangulatosabb is szívni :D
de azt is kb. félévente. nem szeretem ilyenekkel mérgezni magam.azt meg fõleg nem értem, hogy lehet ezekre rászokni. szerencsére. én nem tudok az ilyesmire.
drogosokat meg megvetem. nemtom, az agysorvasztástól nekem felfordul a gyomrom, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon veszélyes. Drogozzanak a spiritiszták, a halottlátók meg a sámánok :-/ Szánalom, amikor látok valakit üresen nézni maga elé, miközben szakad a röhögéstõl. vagy totál felpörögve, ordítozva, rohangálva, ugrálva. Ezaz, van életük -.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi