A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
képt. vagy hazucc:|

khm...khm...

VRSDM
3. óta van nekem is szemüvegem, bár bal:1.5 jobb:1.75 szóval nem vészes, anélkül is meglennék de így sokkal jobb,

és velem is esett már meg hogy felpróbálja ugye a sok idiottá, és mondja hogy ezzel jobban lát :P

harmadrészt meg nincs vele problémám, szeretem mióta van ez már a 3. darab (elveszett-eltörtem), nyáron ha meg napszemüveget akarok hordani hát elteszem ezt, nélküle is elvagyok.

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Úristen,az baszottul erõs.
mama2
Nekem nemrég lett szemüvegem, 7,3 diopriás.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bardocz
Nekem 2-3 körül van,3.-os vagy 4.-es korom óta,de már megszoktam,meg ha lefejelnek akkor sem esik le koncerten,bár már hagytam el majdnem:D
miilann
én szemüveges vagyok 7 éves korom óta <#szomoru1> kezdem unni <#szomoru1>

ráadásul baszott erõs dioptriájú is-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

bardocz
Velem is így volt,nem tudtam,hogy rosz a szemem,mert úgy láttam mindent,aztán szemüvegben jó furcsa volt minden:) Jó volt látni.
Pepsi Twist
vicc lenne ha már 30 éve lenne jogosítványom...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szucsy89
tudom:D vicz volt:P
Pepsi Twist
10 de tudod mikor "frissíteni" kell a jogosítványt akkor megint megvizsgálják -.-

szucsy89
és az mikor volt? 30éve?:DD
Pepsi Twist
mind2

A szemedet vagy a látásod?<#idiota>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Pepsi Twist
nekem nem kell szemüveg mivel megvizsgálták a szemem mikor csináltattam a jogsit...

Attila8805
Ez kérdés akart lenni.:D
De hogy legyen egy kis On.
Én folyamatosan használok szemüveget most már sportoláshoz is.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szucsy89
kontaktlencsém van.
túl gyorsan volt kérdésváltás. igazán maradhatott volna legalább ma délig az elõzõ....

Molnibalage
Az arány egyelõre megdöbbentõ. 50% körülinek kéne szemüvegesnek lennie. Az eberek nagy része nem is tudja, hogy szüksége lenne rá. Mivel soha nem láttak élesen el sem tudják képzelni. 1 éves egyetemista koromban mikor új szemüveget csiáltattam 10-12 ember próbálta fel. kb. 6 ember azt mondta, hogy jobban lát vele. Akkor 1,25-ös volt, távollátáshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Benny04
Kis koromban voltam szemüveges, most már hál'istennek nem..

VRSDM
szóval mégiscsak felvágásból gyújtasz rá :D

u dont have to listen anybody else but me

Attila8805
Ebbe még külön dioptriás lencsét kell csináltatni a szemészednél:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Szabi84
na ez frankó ilyesmiket néztem én is amiben van külön keret is, szóval teljesen használható? Meg ez elvileg olcsóbb mintha az egész lencsét cseréltetném.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Skyline
nem ^^

bardocz
Sajna szemüveges vagyok,de anyira megszoktam már,hogy ha leveszem,már akarom is megigazítani.
Attila8805
Nekem Ilyenem van.
Ebben focizok.
Szerintem tökéletes!

bardocz
Jah,azt hittem valam kábító hatása is van:)
earl grey? :)
állítom, hogy az a legfinomabb tea.

http://thenamelessphoto.com/

desigo
hát lehet páran behánynának tõle.
botrány az íze

Cucli fekete tea legyen :)
de sima is jóak...

különben meg 1 csészébe csak 1 filtert rakjatok cukorral,citromlével
az nem bánthat és finom is...
N1ggA
...........

Spread De Love!

bardocz
Akkor az nem cigány,vagy színvak vagy:D
mind1 milyen filter? :D

http://thenamelessphoto.com/

cicai
Nem.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

bardocz
Mond el milyen lécciléccilécci,lehet kipróbálom majd:D
Fabio Capello
közelre nem látok, suliba muszáj sajna...

Szabi84
olyat amilyenre te gondolsz még nem<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sweech
múltkor én is láttam egyet, meglepõdtem :o

láttam... a buszon minden héten látom, TISZTÁN és kulturáltan öltözködik, fegyelmezett, komoly és szemüveges, magas vékony. csak épp nagyon sötét a bõre.
amúgy mit nyomjak, ha elvileg kellene (2-es, kb.) de nem hordom, mert kényelmetlen, és mert szarul áll? :D

bár gondolkodok hogy kéne egy újat csináltatni, amit már fogok hordani, mert egyre szarabb :c
vagy kontaktlencse inkább?
MaSzKa
láttatok már szemüveges cigót?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rosszdöntés. én is így voltam vele :|
Pepsi Twist
igen folyamatosant kellett volna nyomnom mert a napszemüge mindig rajtam van :D

kábítószer = tudatmódosítószer. minden olyan anyag kábítószernek számít, ami a központi idegrendszerre hat, márpedig a tea is hat rá.
Fura amúgy, hogy mitõl van nyugtató hatása, mikor elvileg a tea a gyenge gyorsítók közé tartozik, mint a csoki.

És egyébként még teát sem iszom, kávét sem, szarul hat rám a koffein.
cigit meg szivart próbáltam már, a szivart viszont szeretem is.
cigi az olyan szerencsétlen kis l*fasz, a szememben :D vékony kis rákrúd. akkor már szivar, az minõségibb, meg jobban odatesz. hangulatosabb is szívni :D
de azt is kb. félévente. nem szeretem ilyenekkel mérgezni magam.azt meg fõleg nem értem, hogy lehet ezekre rászokni. szerencsére. én nem tudok az ilyesmire.
drogosokat meg megvetem. nemtom, az agysorvasztástól nekem felfordul a gyomrom, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon veszélyes. Drogozzanak a spiritiszták, a halottlátók meg a sámánok :-/ Szánalom, amikor látok valakit üresen nézni maga elé, miközben szakad a röhögéstõl. vagy totál felpörögve, ordítozva, rohangálva, ugrálva. Ezaz, van életük -.-
NEOreg3
kb csak tv-nézéshez veszem fel:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szabi84
fogtok még nem féljetek:D

Pepsi Twist
Nem.

72%

Rockynhooo
nem nem is próbáltam csak füvezek <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szabi84
Szóval én szemüveges vagyok de kéne egy napszemcsi, persze dioptriás! Legfõképpen a vezetés miatt! Szemüveg nélkül is elnavigálok de oda mégiscsak élesen kéne látni! Kontaktlencsét próbátam de nemjó túl macerás nekem! Szóval használ valaki ilyet?

Én 2 éve, de még mindig meglátom a jó csajokat az utcán, bármekkora távolságból, addig nem hordom.
Bulykin
én szemüveges vagyok, már 7éve, de 1éve(kb.) nem hordom, pedig kellene folyamatosan<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

desigo
nem vok kukker még...