A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
mekkora ribi lennél már xDDDDDDD
rhazid
egyszer volt egy lány ismerösöm aki azt mondta h ha 1 napra fiú lehetne egész nap verné lánylékelö lándzsát h tudja mi a jó a fiúknak 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

én biztos nem lennék nõ...

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sweech
ezt lehet fiúként is

amúgy utóbbi idõben gondolkodtam rajta pont, hogy mit csinálnék lányként 😄 szal pont aktuális a kérdés valahogy.
és arra jutottam, hogy feldugnék magamnak mindent, ami sima és befér. meztelenül mászkálnék az utcán és riszálnám a picsám, miközben mások elõtt simogatnám magam, felszállnék a buszra meztelenül, és mindenkivel megkúratnám magam 😄D
lál 😄
biztos van azért olyan, aki kipróbálja milyen ha megdugják, annak ellenére, hogy nem buzi. csak kíváncsiságból.
mondjuk jobban belegondolva én nem hiszem hogy bevállalnám 😄
De azért leszbiként jó lenne 69ezni.
Pepsi Twist
Én csak abba a szakaszba hogy már le lettem gyantáztatva és most hagytam abba a menstruálást 😄 és akkor 1 hétig csaj vagyok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sweech
ha azért akar nõ lenni, hogy tapizza magát meg leszbuljon, nemhiszem 😄

banok
semmi pénzért nem lennék nõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kandurex
azé.., szerintem aki nõ akar lenni, még ha csak egy kis idõre is, abban van egy kör "homárvér" <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
de, most mondtam😄

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

desigo
sehol nem volt róla szó...

OMG kezdesz átváltozni
szõõõõkülsz xDDDDDDDDDDDD
Bulykin
én úgy szavaztam, hogy mindenem nõvé lesz, szal a gondolkodás, ízlés meg mindenXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cicai
de csak a tested változna nõvé
szal bebuktad<#mf2>

sweech
de csak a testem változna nõvé, vagy nem? :C

ez jó kérdés<#hehe>

desigo
ha csaj vagy kurvára nem buksz a csajokra...
ugyhogy te basztad el xDDDDDDDD
[HUN]FaTaL
Mennék lezbizni😄

http://goo.gl/gd6Zi5

cicai
egy másik fullos csajt aki kinyal<#crazya>

Bulykin
#3728 és igenXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Marci0115
de most akit azt szavazta hogy "Aha, egész nap csak szexelnék" az f*szt akar? vagy mi

<#mf2><#idiota>

cicai
de nem tapogatnak fiúk😄
jah és fullos csaj vagy^^
mivel a csajokra buksz, szal ezt a szavazást elbasztad😄

tommyg
elsõ kettõ nekem is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PJack
elsõ kettõ.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

desigo
hogy férfiak fogdossanak,beszóljanak,csöpögjön a nyáluk?
ha meg nem lennék fullos csaj a többi csaj se pont engem akarna...

hát marha nagy élmény lenne...
sweech
kamu

desigo
inkább kihagynám...
Az nem ér 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lullaby
hát ha marad életkedvük, akkor hajrá d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

olyankor is marad ket alternativa...

sot, aki a steaket is veresen szereti, annak megmarad mindharom<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Pepsi Twist
ezekre nyomogatnék:

# Persze, egész nap magamat fogdosnám
# Naná, mennék lezbizni
# Aha, egész nap csak szexelnék

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lullaby
OMG 😄😄
arra az egy hétre legyetek amikor havibajosok vagytok d:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

latom kelloen beteg a szavazok nagy resze😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Bulykin
<#eplus2>

1. és 2. válasz egyszerre, külön és felváltva.
szucsy89
b válasz😄
BaliBoy
Naná, mennék lezbizni

<#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ability
Szerintem ez rossz hozzáállás. Legyetek nyitottak, használjátok a fantáziátokat. Ne arra gondoljatok, hogy majd "visszaváltozás" után kísértenek az emlékek. Feltehetnénk, hogy az érzelmeink is nõiesek lennének. Egyébként meg az az opció pont az újdonságról szól, pont arról, ami teljesen más. Egy lezbizés mégsem teljesen ugyan olyan érzés, gondolom. <#idiota> Ne keverjétek bele, hogy ki hova tartozik, vagy ki mire vágyik jelenleg, ez csak játék, álmodozás. Nyilván sokmindentõl függene, de ebben ez a jó, hogy azt képzelsz a kérdés mögé, amit csak akarsz, nincs konkrétum, itt nem kell alaposan megfontolni a választ... Egyébként meg a többség szerintem mindent kipróbálna, köztük én is. 😄
NEOreg3
mennék leszbizni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

cicai
Persze, egész nap magamat fogdosnám😄
Naná, mennék lezbizni
Aha, egész nap csak szexelnék

sweech
aki 3.-ra szavazott, az f*szra vágyik? :o

Goruck
az elsõ három 28.57%, 28.57%, 28.57% 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

redbull0304
<#idiota><#eljen>

gergobaby
Nanáá, kipróbálnám xD 😄

Toshiba L300-2C5

Ability
Rakok egyet...

MOD: kész, remélem tetszik a téma <#idiota>
redbull0304
<#eljen>

gergobaby
Lassan lehetne új kérdés szvsz 😉

Toshiba L300-2C5

Rockynhooo
még sosem okoztam senkinek meg magamnak sem, viszont nekem már kétszer okoztak 😞 kétszer is volt már nagy monokli szemem alatt :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bujcsik555
csak magamnak😄

vagyis hát ha a fogátkivertem az minek számit?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.