A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://goo.gl/gd6Zi5
http://thenamelessphoto.com/
amúgy leszarom magát a kérdést :D
PSP user n\' soon ps3 user too :)
most komolyan minek kell kiemelni? magasról lefosom a konzolokat meg úgy alapban a játékokat, és nem érdekel az a topik sem, de mindig megütközik rajta a szemem, és rohadtul idegesít. minek kell felhívni arra a figyelmet? aki képes ilyen faszságokon vitatkozni, az úgyis be fog menni oda, de akiket nem érdekel azoknak miért kell a pofájába tolni...
legalábbis én nem szuperpolitikaiérzékként fogom fel. de nemtom.
fáradt vagyok a hülyeségedhez, sry. De ha akarod kifejtheted mégegyszer :D
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Nevano ismerõse írta... PETI
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ergo a hatalmat csak fizikai terrorral tudnád fenntartani, ami már alapból el van cseszve
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
gondolj azokra, akiknek sikerült óriási birodalmat kiépíteni (római császárok). lehet, hogy rossz a példa, de problémák mindig voltak és mindig lesznek, ezen nem tudsz segíteni
Én azért nyomtam a "Átvenném a hatalmat a Földön!"-re mert így én irányíthatnám a világot, persze, nem rabszolgamunka meg ilyenekre használnám a hatalmam, hanem az egész világot jobbá tenném, saját belátásom szerint. Több munkahely, több fizu, stb... És így talán az egész emberiségnek kevesebb probélmával kéne szembenézni. Persze a börtönöket ugyanugy fenntartanám, mert a gyilkosoknak és a gonosztevõknek szükségük van rá:D
Jah és én személyszerint az emberiség jövöje lennne a legfontosabb.
És másképpen is nézhetjük, pl megkaphatnék mindent amit akarnák, de nem tenném:)
Szórakozni meg minek szórakozzak? Csak megunnám:D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ahogy magamat ismerem, valszeg földig gyaláznám ha útközben látnék bármiféle rendbontót, bûnözõt, vagy egy agresszív köcsögöt. Akinek kellene, annak meg nyílván segítenék.
Gonoszkodni, mások kárára szórakozni, meg pusztítani nem lenne szívem, ahhoz hogy mindenki engem sztároljon meg benne legyek a hírekbe, kedvem nem lenne.
Szal valszeg visszavonulnék magányomba, néha nekiindulnék tisztogatni, de rendszerint magamat tökéletesíteném, titokban akciózgatnék, és keresném a megfelelõ tanítványokat...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
# Szembeszállnék a bûnözõkkel!
ez a kettõ mehetne egy kommentbe.. :S sztem. mind1.én e ketõtt :D
24 - Exile -Nov.23
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://thenamelessphoto.com/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler