A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
nézni unalmas, tehetségem nincs hozzá, szal nem szeretem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

caseih9400
Mi az a foci? <#idiota><#idiota>

khm...khm...

SG rock
játszani nemtudok, de azért próbálkozni + nézni jó :)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
A gazdasági fejlõdés úgy nagyon gyors tud lenni(lsd.:szemétgonosz nácik 1. VH után).De szabad piacnak is kell lennie,hogy legyen verseny,ami hozza a fejlõdést.
Nem feltétlen ^^ Görögök is megmondták h a legjobb uralkodási mód az abszólútizmus :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[HUN]FaTaL
Szerintem is szánalmas. Attól hogy kiszinezik a topicot, aki eddig leszarta a konzolokat az ezután is lefogja szarni (többek között én is):D

http://goo.gl/gd6Zi5

BaliBoy
Meg SQJ is...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

és a többiek nem tesznek valamit? komolyan ez nevetséges....nem mintha annyira zavarna, hogy éjjel nem tudok aludni, de akkor is...

[HUN]FaTaL
Mert Kandurex konzolbuzi.

http://goo.gl/gd6Zi5

mama2
Egy név: Kandurex.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

moderátor színezte át <#zavart1>

http://thenamelessphoto.com/

én csak azt nem értem, moderátorok hogy engedték meg, hogy színes legyen? D:
amúgy leszarom magát a kérdést :D
Ez a romlott ország talán jobban tetszik?<#eplus2>

hát nem szívesen élnék a te országodban =)
nekem nem a bûn forrása lenne,drogos alkoholisták zúznának a fene nagy szabadságba<#levele>

wordsworth
az enyém mindenkinek tetszene :) partyföld csak nõkkel drog+pia, hamarmeghalnank de élveznénk=ném :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

mert nem én írányítottam<#levele><#eplus2>

ezt úgy hívják diktatúra és sehol sem volt túl népszerû :D

a leáldozott kérdéshez komment:

most komolyan minek kell kiemelni? magasról lefosom a konzolokat meg úgy alapban a játékokat, és nem érdekel az a topik sem, de mindig megütközik rajta a szemem, és rohadtul idegesít. minek kell felhívni arra a figyelmet? aki képes ilyen faszságokon vitatkozni, az úgyis be fog menni oda, de akiket nem érdekel azoknak miért kell a pofájába tolni...

jah persze én lennék a legfõbb bíró és a szórakozásom a társadalom megtisztása lenne a bünõzöktõl.<#vigyor>

egyebet.átvenném a hatalmat,de nem az egész földön hanem csak itt Magyarországon.mert ugye mit érnék az egész földdel,úgyse tudnám írányítani,úgy meg értelmetlen az egész.Tehát Magyarországot teljesen zárt országgá alakítanám,semmi bevándorlás,kivándorlás engedéllyel,maximális rend a közbiztonság páratlan lenne a gyilkosok erõszak tevõkre azzonali kivégzés várna,szolidárisabb és jobb társadalmat próbálnék kialakítani,a szenny adások számûzve lennének stb.Ez már úgyis bõven elég egy ilyen kérdésre<#vigyor>

ChevyG
okos tápik<#idiota>
csak az a baj, h egyrsézt lehetetlen a pénz fogalma mellett ilyen tökéletes egyensúlyt létrehozni, másrészt meg attól hogy szupererõd van, még nem értenél a világgazdasághoz :D
legalábbis én nem szuperpolitikaiérzékként fogom fel. de nemtom.
hogymivan?
fáradt vagyok a hülyeségedhez, sry. De ha akarod kifejtheted mégegyszer :D
wordsworth
Ha szupererõm lenne, akkor az egész földet egy kibanagy partylanddá változtatnám, én lennék egyedül pasi a világon, többi mind csaj.. jól hangzik megyek és megcsinalom :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Misi az ezredes
Te egy emo-s bolond vagy aki depressziós és visszahúzódó és többekközt depressziós ...

Nevano ismerõse írta... PETI

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

szupererõt fizikai erõként értelmezem (városrombolós válasz is erre utal)

ergo a hatalmat csak fizikai terrorral tudnád fenntartani, ami már alapból el van cseszve

cicai
jó de itt én lennék a vezér:PPDSADSAD

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Jójó, de "Cézár"nak (sry nem tudom h kell írni) nem volt szuperhatalma :D

ezt úgysem tudnád megtenni

gondolj azokra, akiknek sikerült óriási birodalmat kiépíteni (római császárok). lehet, hogy rossz a példa, de problémák mindig voltak és mindig lesznek, ezen nem tudsz segíteni

cicai
Sztem az aki a "szórakozna"-ra nyomott, az nem gondolta át teljesen.
Én azért nyomtam a "Átvenném a hatalmat a Földön!"-re mert így én irányíthatnám a világot, persze, nem rabszolgamunka meg ilyenekre használnám a hatalmam, hanem az egész világot jobbá tenném, saját belátásom szerint. Több munkahely, több fizu, stb... És így talán az egész emberiségnek kevesebb probélmával kéne szembenézni. Persze a börtönöket ugyanugy fenntartanám, mert a gyilkosoknak és a gonosztevõknek szükségük van rá:D
Jah és én személyszerint az emberiség jövöje lennne a legfontosabb.
És másképpen is nézhetjük, pl megkaphatnék mindent amit akarnák, de nem tenném:)

Szórakozni meg minek szórakozzak? Csak megunnám:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Szórakoznék.:)

Átvenném a hatalmat a Földön! <#eplus2>
Egyebet tennék.

Ahogy magamat ismerem, valszeg földig gyaláznám ha útközben látnék bármiféle rendbontót, bûnözõt, vagy egy agresszív köcsögöt. Akinek kellene, annak meg nyílván segítenék.
Gonoszkodni, mások kárára szórakozni, meg pusztítani nem lenne szívem, ahhoz hogy mindenki engem sztároljon meg benne legyek a hírekbe, kedvem nem lenne.
Szal valszeg visszavonulnék magányomba, néha nekiindulnék tisztogatni, de rendszerint magamat tökéletesíteném, titokban akciózgatnék, és keresném a megfelelõ tanítványokat...
NEOreg3
én rombolnék, nem tudom hogy mit, de rombolnék:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rendet raknék a Kárpát-medencénkben...

Hát, egyszerûbb lenne vmi hipnózissal mindenkivel befizettetni az adót :D

gergobaby
" The life is a game " ... Naná, hogy szórakoznék:)

Toshiba L300-2C5

mazsola89
Én valahogy lopnék magyarországnak pénzt

Scottt
Elsõ három egybe.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ThisZip
Szórakoznék. :D

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

ChuckyHUN
Szórakoznék mert a segítségnek nem látnám értelmét:))

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

II Rocky II
# Segíteném a gyengéket és az elesetteket!
# Szembeszállnék a bûnözõkkel!
ez a kettõ mehetne egy kommentbe.. :S sztem. mind1.én e ketõtt :D

24 - Exile -Nov.23

Misi az ezredes
Hagyuk Irakban rendet teszel és a szomszéd országban kezdõdne elörrõl...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Norbi1990
Békét teremtenék Irakba és szórakoznék :)
Földig rombolnék több várost, csak úgy.

http://thenamelessphoto.com/

PíszLávJuniti
segíteném a gyengéket és a tetteseket

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bardocz
Amúgy ha belegondolok szavazhattam volna a szórakozásra,kurvára röhögnék ha a jóvágásu fiatalembereket égetném,folytanám,dobálnám,esetleg büntetésként megmosnám õket árvízzel :D
Benny04
hmm, most nézem, hogy azt is kiírja, hogy hányan szavaztak az adott opcióra.. király :)

Benny04
Szórakoznék.