A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Azt hiszem három. Az egyik még 14 évesen közölte, hogy az új baráti társaságába nem illek bele, ezért ne találkozzunk többet. :D Mondjuk akkorra már nem is voltunk annyira jóban. A másik kettõ általános és középsulis barátnõm volt, felnõttként eléggé eltávolodtak az elképzeléseink a világról és az életrõl. Olykor nehezen találjuk a közös hangot, de szoktunk még találkozgatni és beszélgetni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
1-nél kevesebb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

VRSDM
sisak nélkül rövidnadrágban motoroztam, aztán kimásztam egy daru peremére és ott néztem meg telóról a wreckingballt

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
0
nem tartottam igaz barátnak olyat aki késõbb elsodródott.
akit igaz barátnak tartok, továbbra is a barátom.

:)

clio1616v
na, és mitõl világosodtál meg?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

HTS s3rg1nh00
dunno,nem gondolkozom ilyeneken
bár erõsen gyanítom,hogy akiktõl ilyen-olyan módon elsodródtam,még többé-kevésbé ugyanolyan kapcsolatot tudnék fenntartani.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fresh Duke
Bump.

A heavy cost. I pay it gladly.

VRSDM
clio én rájöttem.
nem kell ide higgs bozon.

te vagy aki egyben tartod és végtelen energiával látod el az univerzumot.

ÉLJEN CLIO!
EGYKÉTHÁT!
CLIOOO!
EGYKÉHÁ!
CLIOOOOO!

BRAT
<#nevetes1>

#115528 <#eljen>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

lol náci
clio1616v
õ bérbe fut és a kapott pénz 5%-át jótékonykodásra fordítja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
88kg vagyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Így van, én meg dagadt vagyok. Egyéb probléma obersturmanführer úr?! Esetleg álljak a falhoz bekötött szemmel, hogy könnyebben agyonlõhessen a 3.rubinréka kivégzõosztag.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
100 kiló alatt se disznó se férfi. :)
VRSDM
te meg dagadt!

amúgy cliot kérdeztem!
minek trollkodsz bele troll?!

brat meg ugrik az ammónia illatára és körbeszaglássza a témát egybõl! :D

BRAT
Ha annyira érdekelné BMI-t és testzsír%-ot kérdezne tõle. A testsúly általában alapból nem mond sokat (néhány szélsõséget kivéve)

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Sir Quno Jedi
Neked ez a kiló a mániád. Norbiápdétnáci vagy, ez a nagy büdös helyzet! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Vannak legalja topikok, de generálisan a legaljának nevezni elég vicces.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
mindenesetre örülök hogy kiderült.
a milliós havi fizetések mellett, itt az ország egyik legalja fórumán kedveltek idõt tölteni és szórakozni.

a lényeg hogy mindenki a maga módján boldog.

clio hány kilo vagy?

Molnibalage
Meg az emelõkosoras gép sem ingyér üzemel. Tehát ok, hogy ennyi a bevétel, de ebbõl lejön a költség is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BRAT
Fogorvos ismerõse mindenkinek van (európai szájhigiénét feltételezve) :D

immovable
Tudom, csak van fogorvos ismerõsöm. Hát...mondjuk úgy jól él. :)
BRAT
Egy fogorvos dologi kiadásai, azért szintén az eget verdesik. Csontpótló szintetikus anyagok, implantátumok, gyógyulási csavarok, fúrók és fúrófejek stb stb. Az, hogy egy darab fog beültetéséért 200 k kér, az nem jelenti, hogy 200 mínusz adó lesz a profitja. (Nem azért mondtam ezt, hogy sajnálni kezdje valaki a fogorvosokat.)

#115517 Ketten voltak

immovable
Nem csak mellékállás. Havi 20-30 órával. Jó kis fizetés kiegészítés. :) De van akinek napi 10 óra is lehet. Egy maszek fogorvos ennél többet is kereshet.
Dzsini
De azt nem egy ember csinálta gondolom, tehát azt leosztod a munkások számával (tippre legalább 3 ember).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BRAT
Elég szélsõségesnek hangzik, de ez napi 8 óra, 22 munkanappal számolva?

Tegnap vágattam ki az utcáról két fenyõfát emelõkosaras géppel. ~30 perc alatt megvoltak, 2x6000-t kértek, tehát 12000 az órabér, de utána órákig semmi melójuk.

immovable
Durva ha azt mondom, hogy a nejem órabére ITTHON kicsit több mint 10 ezer forint?
jazzy
szerintem õ nem külföldrõl beszélt, de ez csak feltevés

én jelenleg azzal is elégedett vagyok ami most van, pedig az ennek az ötöde se, igaz vidék
videobaby
terminátor és thor keveréke.

clio1616v
nekem nem lehetõségeim vannak, hanem tetteim és körülményeim

a tetteim azok, amivel megváltoztatom a környezetemet

a körülmények azok, amin nem tudok változtatni, csak elfogadni és alkalmazkodni

videobaby
a lehetõségeket kifelejtetted. vannak szükségleteim, el tudom gondolni, hogy hogyan kellene, a lehetõségeim meg olykor beintenek. ezzel te nem így vagy? mert a nagy többség de.

clio1616v
mindenki maga dönti el, hogy mivel elégedett

a szalagmunkás is csinálhatja a munkáját szeretettel és büszkén, az, hogy ki mikor megy wc-re az egy másik kérdés, a napi rutinodat te osztod be szintén, egész egyszerûen alkalmazkodni kell a körülményekhez, mindennek az egyensúlyra való törekvés a lényege, a szükségleteidet és a gondolataidat össze kell tudni egyeztetned

videobaby
mond ezt egy szalagmunkásnak, aki 8 óra robotért megkapja az 580 ft. órabért. pedig nem állíthatod, hogy nem dolgozik, mert még gyakorlatilag wc-re sem megy ki, ha le nem váltják, vagy nincs szünet.

BRAT
Konkrétan én is tudok egy hasonló állást. Hirtelen kiszámolva 7100 Ft-ra jön ki az órabér. Clio szintû állást perpill nem tudok :)
#115504 Tényleg!

clio1616v
roppant egyszerû, dolgozz

nagyon sokan elfelejtik, hogy hogyan kell dolgozni - de most elárulom, hogy mi a lényeg

Úgy dolgozz mindig, mintha magadnak csinálnád!

Bármilyen munkát is csinálsz mindig gondolkozz úgy, hogy akinek csinálod a munkát az legalább úgy szeretné megkapni, mint te. Képzeld tehát magadat a helyébe és úgy csináld meg neki a munkát, ha ez cipõpucolás is tisztítsd ki neki a cipõjét, mintha a saját cipõdet pucolnád meg.

Molnibalage
Külföldi mérnök meló.

Molnibalage
Te most tényleg ezekkel az sg-s szavazatokkal akarsz érvelni...? Nekem is volt valaha ilyen arányom, aztán a sok balfasz konteós ellepte az oldalt, nálam elszakadt a cérna és azóta lepontoznak. Nagy ügy... Kinem szarja le.

jazzy
én is szeretnék ilyen munkát, taníts meg kérlek hogyan kell ilyet szerezni
predator1982
nem egészen erre gondoltam, de ha valaki megengedheti magának hát egyen étteremben minden nap:-)

pred

BRAT

A szavazás állása szerint 34+18 ember elvárja a fõzés képességét. Most én a saját szavazatom megmagyaráztam, alátámasztottam egy olyan érvrendszerrel, amit egy átlag user fel se tud fogni. Na bumm.
A 78/28-as arányomból pedig lett egy 81/33-as. Akkor pár embernek mégiscsak pozitívan értékelhetõ valamelyik megnyilvánulásom, pedig tegnap máshova -egy kivétellel- nem is írtam.

Fresh Duke
A milliomosok nem unatkozhatnak? <#zavart2>

A heavy cost. I pay it gladly.

clio1616v
nagyjából igazad van

én például nem fogok megtanulni sütni fõzni, mert ha azt az idõt, amit a sütésfõzésre fordítok inkább arra fordítom, hogy dolgozzak a melóhelyemen, akkor sokkal több pénzt kapok, mint amennyi azon spórolok meg, hogy otthon fõzök ebédet

egy étteremben már 10 000 forintból jól lehet lakni két fõnek azt a pénzt kb 1 óra alatt megkeresem a mérnöki munkámmal - ha belegondolok hány órát kellene ráfordítanom, hogy megtanuljak úgy fõzni mint a kedvenc éttermem szakácsai akkor messze nem éri meg fõzni tanulnom

az más, ha valakit otthon az unalom öl meg mert se melója se pénze

BRAT
Attól, hogy valami neked nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, attól még nem lesz szélsõséges.
#115469 pediglen: retek alatt nem az analfabétát, hanem a tetûláda igénytelent értem. Jogosítványt nem csak cigányoktól vesznek el. Ne legyél már rasszista.
975/1168 Most erre megint mondjak valamit, amitõl véresre sírod a párnád?

predator1982
hát nem ez alapján választok/választottam párt magamnak:-)
úgyhogy nem várnám el

a mai világban már luxus elvárni bármi ilyesmit szerintem...márcsak amiatt is hogy egyre több nõ épít karriert, plusz még ha szül egy gyereket is, az olyan mintha még egy melóhelye lenne, ráadásul akkor a takarításról nem is beszéltünk. sztem ami ideális ha egy párkapcsolatban mindenki abból veszi ki a részét, amihez jobban ért....munkamegosztásnak hívják, máshogy sztem ez nem megy, mert ha ez nem így van akkor ott nagy balhék várhatók, mert elõbb utóbb kidõl valaki! (ezt most a hosszabb kapcsolatokra értettem)

pred

clio1616v
nagyon sok ember csinálja azt, amit a másik akar - rengeteg ember irányítható, van aki közben mit sem sejt

Na jó, de azért biztosan nincs egészséges hatása. :)

★★★★★

Dzsini
Az elmúlt tizensok év tapasztalata az, hogy ha valaki ugratni akar, akkor mindig lesz, aki készségesen ugrik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem neked agyadra ment a moderátorkodás és már mindenféle sötét erõket képzelsz minden hozzászólás mögé. Az NWO topikban jelentkezhetsz felvételre.

Kérdésre: Tudjon rántottát csinálni.

★★★★★

amikor trollt látsz, akkor valószínûleg nem az az elsõ röhejes és szélsõséges megnyilatkozása