A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
u dont have to listen anybody else but me
nem tartottam igaz barátnak olyat aki késõbb elsodródott.
akit igaz barátnak tartok, továbbra is a barátom.
:)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
bár erõsen gyanítom,hogy akiktõl ilyen-olyan módon elsodródtam,még többé-kevésbé ugyanolyan kapcsolatot tudnék fenntartani.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nem kell ide higgs bozon.
te vagy aki egyben tartod és végtelen energiával látod el az univerzumot.
ÉLJEN CLIO!
#115528 <#eljen>#eljen>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amúgy cliot kérdeztem!
minek trollkodsz bele troll?!
brat meg ugrik az ammónia illatára és körbeszaglássza a témát egybõl! :D
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a milliós havi fizetések mellett, itt az ország egyik legalja fórumán kedveltek idõt tölteni és szórakozni.
a lényeg hogy mindenki a maga módján boldog.
clio hány kilo vagy?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
#115517 Ketten voltak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tegnap vágattam ki az utcáról két fenyõfát emelõkosaras géppel. ~30 perc alatt megvoltak, 2x6000-t kértek, tehát 12000 az órabér, de utána órákig semmi melójuk.
én jelenleg azzal is elégedett vagyok ami most van, pedig az ennek az ötöde se, igaz vidék
a tetteim azok, amivel megváltoztatom a környezetemet
a körülmények azok, amin nem tudok változtatni, csak elfogadni és alkalmazkodni
a szalagmunkás is csinálhatja a munkáját szeretettel és büszkén, az, hogy ki mikor megy wc-re az egy másik kérdés, a napi rutinodat te osztod be szintén, egész egyszerûen alkalmazkodni kell a körülményekhez, mindennek az egyensúlyra való törekvés a lényege, a szükségleteidet és a gondolataidat össze kell tudni egyeztetned
#115504 Tényleg!
nagyon sokan elfelejtik, hogy hogyan kell dolgozni - de most elárulom, hogy mi a lényeg
Úgy dolgozz mindig, mintha magadnak csinálnád!
Bármilyen munkát is csinálsz mindig gondolkozz úgy, hogy akinek csinálod a munkát az legalább úgy szeretné megkapni, mint te. Képzeld tehát magadat a helyébe és úgy csináld meg neki a munkát, ha ez cipõpucolás is tisztítsd ki neki a cipõjét, mintha a saját cipõdet pucolnád meg.
pred
A szavazás állása szerint 34+18 ember elvárja a fõzés képességét. Most én a saját szavazatom megmagyaráztam, alátámasztottam egy olyan érvrendszerrel, amit egy átlag user fel se tud fogni. Na bumm.
A 78/28-as arányomból pedig lett egy 81/33-as. Akkor pár embernek mégiscsak pozitívan értékelhetõ valamelyik megnyilvánulásom, pedig tegnap máshova -egy kivétellel- nem is írtam.
én például nem fogok megtanulni sütni fõzni, mert ha azt az idõt, amit a sütésfõzésre fordítok inkább arra fordítom, hogy dolgozzak a melóhelyemen, akkor sokkal több pénzt kapok, mint amennyi azon spórolok meg, hogy otthon fõzök ebédet
egy étteremben már 10 000 forintból jól lehet lakni két fõnek azt a pénzt kb 1 óra alatt megkeresem a mérnöki munkámmal - ha belegondolok hány órát kellene ráfordítanom, hogy megtanuljak úgy fõzni mint a kedvenc éttermem szakácsai akkor messze nem éri meg fõzni tanulnom
az más, ha valakit otthon az unalom öl meg mert se melója se pénze
#115469 pediglen: retek alatt nem az analfabétát, hanem a tetûláda igénytelent értem. Jogosítványt nem csak cigányoktól vesznek el. Ne legyél már rasszista.
úgyhogy nem várnám el
a mai világban már luxus elvárni bármi ilyesmit szerintem...márcsak amiatt is hogy egyre több nõ épít karriert, plusz még ha szül egy gyereket is, az olyan mintha még egy melóhelye lenne, ráadásul akkor a takarításról nem is beszéltünk. sztem ami ideális ha egy párkapcsolatban mindenki abból veszi ki a részét, amihez jobban ért....munkamegosztásnak hívják, máshogy sztem ez nem megy, mert ha ez nem így van akkor ott nagy balhék várhatók, mert elõbb utóbb kidõl valaki! (ezt most a hosszabb kapcsolatokra értettem)
pred
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kérdésre: Tudjon rántottát csinálni.
★★★★★