A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

általában nem szemetelek, sõt viszem magammal mindenhová a cuccot. viszont rágót buszon simán odaragasztom az ülés alá. és ha haverokkal iszogatok városban, minden szart eldobálok válogatás nélkül.

off: két napig nem volt internetem, ez által inspirálva beküldtem egy kérdést. de jó volt a 4-500 hsz-t végigolvasni :D

N1ggA
#6175, #6176

Hát jó :)

Spread De Love!

[HUN]FaTaL
Csikket a szemétbe hátha kigyullad a kuka marha okos vagy:D Talán kéne hamutartó minden szemetesre...

http://goo.gl/gd6Zi5

de ez az 57% csak 67 ember, rajtuk kívül még élnek magyarországon 9 millióan, szerintem így már érthetõ miért ekkora szemétdomb mo.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

VRSDM
így döntöttek a bírák. :| mi tiszteljük a törvényt :|

u dont have to listen anybody else but me

Ability
Az elutasítás oka: Komolytalan kérdés, mindenki olyat választana, ami nem undorítja, de emellett a legjobban tud vele keresni. Ergó nem gyilkos. Sokkal inkább lenne értelme egy olyan kérdésnek, hogy "Vetemednél-e bûntettre, ha a szükség úgy hozza?" Ki az a mai társadalomban, aki gyilkos akar lenni? A bûnözõket is a sikertelen élet, a kudarc viszi rá. Mellesleg milyen szempont alapján lehet dönteni? Egyet mondtam a legelején, más logikát nem látok benne. Tökéletes kérdés, hogy a sok tizenéves poénból bejelölje a gyilkost.
N1ggA
elég sok az a 44 százalék. Amúgy kicsit lehetne több kuka is. Mert amikor a takonytól szarrá ázott zsebkendõmet 10 perce a kezemben hordom, hogy ne legyen redvás a zsebem, és sehol egy kuka, akkor azért eldobom, és szerintem sokan így tennétek.

Spread De Love!

N1ggA
"Ha tudod, hogy soha nem kapnának el, akkor milyen bûnözõ lennél?"

Ez mér lett elutasítva? 40 szavazat érkezett rá!!!

Spread De Love!

56% nem szemete, mégis mekkora szemétdomb az ország. Mellédobják a csikket, megfognám és beleb@sznám a szemétbe, aztán a csikket is.

cement
jo de az nem az emberek hibaja, hanem a szemetes ürítésért felelõs szervé...

respect to the man in the ice cream van

[HUN]FaTaL
Hát igen ezt sem értem hogyha egyszer van kuka miért nem ürítik ki, és aztán csodálkoznak, hogy szemetelnek, meg folyik ki a szemét a kukából...

Bercy
A kedvencem az amikor van kuka és olyan szinten tele van, hogy lógnak ki belõle az üvegek és körülötte tiszta szemét már minden...
[HUN]FaTaL
Érdekes hogy senki sem szemetel ha van kuka és általában úszik a szemétben a város, pedig ott van kuka:D

desigo
alap,hogy nem szemetelek...
Bulykin
Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Black Hawk
Nem, és ha nincs szemetes, akkor is addig viszem magammal, míg ki nem tudom dobni

Mert kurva rendes vagyok :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

rágót hajlamos vagyok eldobni, ha nem látok kukát. azt ugye nincs kedvem addig tartogatni :p mást általában kukába ürítek, van hogy tele van a zsebem minden szarral.
de sztem még mindig jobb ha kivágom a rágót az árokba, mintha az ülésre, egyéb helyekre tapaaztanám, mint a sok rohadt ci...
állandóan belenyúlok :D
szavazász.
tényleg meg lehetne csinálni, hogy látszódjon a neve annak aki beküldte a szavazász.
és csak itt regeltek küldhetnének be.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Rettenthetõ
Nem kell feltétlen leírni, hogy miért voltál fent (nem tartalmazza a kérdés)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

PyRex
igen, kakiltál... <#falbav><#wilting>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Benny04
fennvoltál

DöflingR
Mennyi volt a leghosszabb idõ, amikor folyamatosan ... Folyamatosan mi? Kakiltál?<#idiota>

NEOreg3
regelne újat...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

II Rocky II
hja és akkor bezony kiderülni kik irkálnak ilyneket:S
és aki ilyet ir ki azt kibannolni és kész :D

24 - Exile -Nov.23

Benny04
az lenne a jó, hogy csak azok tudnának szavazást kiírni, akik regisztráltak az oldalra...

II Rocky II
<#banplz>mire jo az ilyen idiota szavazás kiirása?:@
tényleg egy olyat kéne ,h tudjuk h ki irta ki a szavazást és kész:S bann-t az ilyen idiota poénoknak:S

24 - Exile -Nov.23

Benny04
<#hehe>

DJ Skyline
Milyen telód van?
- Sony Ericsson
- Sony Ericsson
- Sony Ericsson
- Sony Ericsson
- Sony Ericsson

bardocz
Szinte mindig zsebrevágom a szemetet,aztán kidobom egy kukába,vagy ha van nálam táska,akkor abba.Esetleg rágót szoktam kiköpni,csak bokor,meg hasonló helyekre,ahol nem lépnek bele,mert azt én is gyûlölöm.
Benny04
Ki a legjobb SG-s?
- Pepsi Twist
- Pepsi Twist
- Pepsi Twist
- Pepsi Twist

SötétBarom
Nekem a látóteremet (körbenézek)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bulba
Sose szemetelek. Egyébként érdekes kérdés lehetne az is hogy kinek mit jelent a "közelben" szó. Biztos van akinek 10méter és van akinek 1km.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Benny04
Nem, és ha nincs szemetes akkor zsebre dugom, míg ki nem tudom dobni...

Bercy
Én nem nagyon szemetelek, elviszem a szemetem egy kukáig.
Egyedül a csikk más kérdés. Ha olyan városban/városrészben vagyok ahol egy okádék szemétdomb az egész és a városgazdálkodás is egy trehány sz@r (értsd nincsenek kint kukák) akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül eldobom.
Benny04

[HUN]FaTaL
Csak akkor, ha nincs szemetes a közelben.

NEOreg3
max buszjegyet szoktam eldobni, amúgy mindent magammal cipelek egy szemetesig:)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

II Rocky II
jaja ezt hallottam én nem rég ezek szerint,hogy az uttest mellett egész sorban ott a szemét :S és ugy élnek az emberek :D
persze azért Nápolyban is van oan hely ami szép :D

24 - Exile -Nov.23

gergobaby
Nah azért ennyit nem szoktam szemetelni :D

Toshiba L300-2C5

PJack
<#vomit>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

SötétBarom
Néhány témába vágó kép, egyenesen Nápolyból :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gergobaby
Változó, néha elhajítok vmit, de nem gyakori... 2.-at jelöltem

Toshiba L300-2C5

DJ Skyline
Nem.....

II Rocky II
csak olyat dobok el ami hamar lebomlik :S akkor a 3dikat jelölöm be ha ez a variáns nincs itt:D

24 - Exile -Nov.23

VRSDM
változó, van hogy magammal viszem, de sajnos megesik hogy eldobok apróságokat, rágó, cigisdoboz, de ez nagyon ritka, természetben sosem, sõt mások után is összeszedem, szóval nem szemetelek, de ittasan vagy nagyritkán otthagyok valahol egy sörösüveget, hasonlók :/

u dont have to listen anybody else but me

SG rock
2.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Rockynhooo
Annyi rossz szokásom van, nem tudom eldönteni, hogy melyik a legrosszabb.

:(

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Hm,lehet megnézem majd.Bár lehet nem,mert nem árok moziba:D
Pókerezni szoktam,de mostanában nincsen szerencsém,ezért hanyagolom,AA-vel többet veszítek már mint nyerek:D