A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hayni
Eddig nem találtam még egy ilyen embert :DDD dejó :D
(és még kos is :D)
N1ggA
ja tényleg. a csokit azt én sem szeretem <#wow1>

Spread De Love!

ChuckyHUN
Van pár dolog amit nem eszek meg, amúgy nagyjából mindnent

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rockynhooo
palacsintát nem igazán szeretem meg a májat meg a spenotot meg a borsofõzeléket meg a sóskát meg a tökfõzeléket meg még kurva sok mindent :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hayni
CSOKIT UTÁLOM.
N1ggA
az olajbogyó nem megy le a torkomon, a mustárt sem szeretem. talán ennyi :)

Spread De Love!

Van pár dolog, amit nem eszek meg.

NEOreg3
Vendégségbe csak azért szoktam menni, mert a szüleim azt mondják, tehát engem nem hat meg, hogy nekem csinálták, csináljanak oylat amit megeszek. Anyukám meg csak olyat csinál, amit megeszek. Minek fõzött annyit ha kárba fog veszni, majd tanul az esetbõl. Kb a legutolsó szempont nálam, hogy milyen tápanyag van egy kajában. Valaki örülne neki? Jöjjön ide és neki adom.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Benny04
<#eljen>

Bulykin
nos ha anyu fõz, akkor nem csinál olyat amirõl tudja hoyg nem szeretem^^
a másik kettõ pedig<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
válogatásnál gondoljatok arra, hogy valaki azzal dolgozott hogy eléd kerüljön, biztos szeretnéd hogy pocsékba menjen a munkája? valamint arra hogy valószínûleg fontos tápanyagok is vannak benne, és arra is hogy van aki örülne ha ilyet ehetne.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
bármit megeszem, az íz legyûrésének titka a gyorsaság :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Benny04
pedig azok finomak...
ide adod a részedet? :)

lippet
Minden, kivéve: sóska, tök, karalábé, spenót! Kb ennyi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

II Rocky II
lecsót imádom :D

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mindent megeszek,mert igaz például a lencsét nem szeretem,de muszáj megenni mert az az étel is tartalmaz olyan vitaminokat ásványi anyagokat amikre a szervezetnek szüksége van :D

24 - Exile -Nov.23

ThisZip
ja és hús minden mennyiségben :P

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

NeverwinterKING
utálom a lecsót,pacalt, székely káposztát, májat. mást nem. többi jöhet

\"You are fucking crazy people!\"

nemszeretem a karfiolt

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

ThisZip
na ez meg új, hogy vki ne szeresse a mézet

DJ Skyline
sóska például. ha nagyon jól van megcsinálva akkor megeszem, de az esetek nagy részében nem kérem. meg a méz, az egy olyan dolog amit soha, tehát olyan szinten nem bírom az ízért hogy pfff :D

ThisZip
talán azért, mert annyi köze van a hagymához, mint a faápolónak a citromhoz.... <#idiota>

N o N a m e
Nagyon válogatós vagyok. Utálom a hagymát, ha levesben vagy valami ételben meglátom, azt már nem eszem meg.. de érdekes hogy a hagymás chipset szeretem :D
Nem szeretem a hagymát, gombát, tejet és minden tejterméket (kivéve a sajtot, túrót, vajkrémet), a húsfélékbõl is csak a csirkehúst szeretem :)
NEOreg3
annyira rohadt válogatós vagyok, hogy utolsóra nyomtam:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#idiota> Anyu sokat süt bogarakat?

Fõzelék semmi, max krunplee meg gonba senem, többi úgyahogy.

mama2
A pacalt meg a kocsonyát nem eszem meg, a többi étel jöhet(nameg a bogarakat sem)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sweech

nyers paradicsomtól irtózok D: továbbá tököt, patiszont, cukkinit és az ehhez hasonló rosszságokat kerülöm.

Májat semmilyen formában( a májkrémek kivételek).

Benny04
lol _:AS:_DAS_D:S:ADasd

LordVenom
Amirõl tudom,hogy nem eszem meg: csiga,kelkáposztafõzelék,paradicsomos káposzta.
Úgy néz ki a többi kaja jöhet. :)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Suli tojás leves <#eljen>
Anyám tojáslevese <#levele>

Karalábé és sóska az amit még nem eszek meg, meg igazából minden ízeltlábút rühellek, tehát enni se enném meg.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sok mindent nem eszek meg.nem szeretem a tésztás ételeket és a nem húsos leveseket és egyáltalán hús nélküli kajákat utálom.nem szeretem az édeségeket a zöldségek egyrészét utálom.csak a cseresznyét szeretem a gyümölcsök közül.

Pepsi Twist
Rakhatnak elém bármit, megeszem.

<#vigyor>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BaliBoy

Fõleg a levesek közül meg a fõzelékek közül. Paradicsom leves/fõzelék, tök leves/fõzelék, karalábé leves/fõzelék tojás leves.... Nyersen nagyon szeretem a zöldségeket, de amint elvesztik eredeti állagukat <#zavart2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

fery02
Minden ami pizzás, jöhet <#finom>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bulykin
Elég sok mindent nem eszek meg^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nem, a rántott leves tudtommal az, amikor összevágott, pirított kenyeret öntenek sima lébe. na az nem valami jó.

a tojásleves viszont <#finom>

amúgy elég sok mindent nem eszek meg, viszonylag finnyás vagyok.

fery02
Ez olyan, mint a tiltás. Kinyomod az adott verdát/motort tiltásig, majd a gázt elengeded, de még akkor is csak lassan halad vissza alap állásba a fordulatszám mérõ. :)

Sulimenza ftw :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
jolvan okés okés.
/tegnapi dlémdéj annyit hozott volna hogy még mostis 1. vagyunk? :D

u dont have to listen anybody else but me

Ability
VRSDM: nagyon gyorsan váltogatod a kérdéseket, pedig pont most, hogy népszerû a téma jönne 200 feletti szavazat is. Szerintem térjünk vissza a reggel 9 órai váltásra.
fery02
Áhá kúná má tátá :D

Amúgy paprikás krumplipürével töltött lóhomlok (Y)

VRSDM
a mód nem az aranyvillában merül ki, mindent úgy próbálok meg elkészíteni(tettni), tálalni és fogyasztani ahogy eredeti lelõhelyén szokás.

joshua
amikor elkezdtem írni még nem láttam a hozzászólásod:D De az nem a rántottleves?

PyRex
"ha eszek megadom a módját."

+

"a bogarakig nekem minden jöhet"

<#confused><#confused><#confused>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
#8340? -.-

VRSDM
elsó.
minden, poliptól, a kakukkfürjtojás féllágyanon át, a legvadabb vega kajákon keresztül, a bogarakig nekem minden jöhet :]
egyszer élünk, ha eszek megadom a módját.

joshua
Hát van pár dolog amit nem eszek meg:D Pl. azt a levest amelyikbe tijást is raknak(nemtudom mi a neve:)),de viszont kutyakaja,bogár,meg ilyenek jöhetnek<#idiota>

desigo
Kiskoromban azt folyton csináltak anyámék mert pikk-pakk kész van...
Hát nem lett a fav levesem de azért meg eszem fél évente egyszer
PyRex
ja, meg a tojáslevesért sem rajongok :)