A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha az nincs akkor nem szeretnék híres lenni.
(legalább egy egyéb választási lehetõség lehetett volna)
DFTBA ಠ_ಠ
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
amúgy a lehetõségekbõl leginkább zenész
Pszt.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
miért? <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<örül>örül>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Válasz 'Pepsi Twist' üzenetére (#8727)
****a-e vaty?
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én a filmesre nyomtam, pl. bruce willis :D
amugy meg botrányhõs lehet filmsztár is zenész is sportoló is szal felesleges lehetõség-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
viccet félretéve, valahol a nem szeretnék híres lenni és a filmsztár között. de inkább nem szeretnék híres lenni :D
akartam még egy olyan válaszlehetõséget hozzáadni, hogy "tudós", vagy valami ilyesmi, mert olyan szívesen lennék, de nem tudtam normálisan megfogalmazni. tehát nem az a tömeghíresség, hanem aki tesz is valamit az emberiségért.
bocs ha értetlen, picit ittas vagyok :P
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amúgy filmsztár, fasza lehet olyan szerepeket eljátszani, amik még érdekelnek is, aztán viszontlátni magam egy fantáziavilágban a tv elõtt...
természetesen zárkózott, néha megvillanós, titokzatos, geciszexi, geciszép harcos lennék, akire a lányok elélveznek a képernyõ elõtt!!!r44
Filmsztár, alap:D:D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi