A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Egy kis történelem, ha tudsz olvasni:
klikk

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#eljen>

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sweech
máshol játsz már a laza keményembert, htx

Te nekem nem fogsz parancsolni! Majd akkor fogok "kuss"-olni ha majd jónak látom+!

toysoldier
nemvagyok 14 -.-
és leszarom az "õsi magyar jelképeket" meg persze téged is, szal mostmár kuss.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

omg. kinyílt a csipád 14 évesen? lefogadom nem tudod mit jelentenek ezek az õsi Magyar jelképek! én nem az a típus vagyok aki Pesten szétver mindent mert õ hungarista...

Carlos
Kivándorló. <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Most vagy öngyilkos jelölt vagy, vagy potenciális kivándorló 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

toysoldier
kussvan te nagymagyar

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Carlos
Igazad lehet.
Csak én igy érzem ma magam magyarországon, remélem nem sokáig maradok, ha minden jól alakul...

Þór vígi þessi rúnar

Én a legnagyobb problémának azt találtam, hogy a saját mentalitásodat, véleményedet másokra is (mindnekire!) ki akartad terjeszteni, mert "ez Magyarország", a többiek pedig "álszenteskednek". Ha visszaolvasod magad, akkor láthatod, hogy legalábbis elég szerencsétlenül, tulajdonképpen magadat mentegetõ módon fogalmaztál, és próbáltad ezáltal temrészetesnek beállítani a hozzáállásod.

Ha tényleg nem szégyelled, akkor egyszerûen csak leírhattad volna. Persze részemrõl akkor is lopásnak és gusztustalannak tartom, de ennyi véleményünk azért csak lehet a fórumtárs büszkén vállalt viselkedésérõl, mely így nem a személye ellen irányul.
Gerinced látom valahol messze elhagytad!

toysoldier
A pénzt megtartom, a többit kidobom / nem foglalkozom vele.

PyRex
a kommentemre reagált. 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Szarjankó? <#confused> Én tisztelem azt aki nem iszik.

PyRex
"személyeskedni nem kéne 25-30-as fejjel!"

Ja értem, de lopni, azt ugye lehet... gratulálok. ^^

Carlos
Tiszteletben tartom.

Þór vígi þessi rúnar

PyRex
nem feltétlenül rád gondoltam, neked csak simán tolvaj mentallitásod van, ha más tulajdonát (konkrétan tudod, hogy kié tehát ott vannak a papírok) elköltöd. ez meg az én véleményem. a hányinger is.

Carlos
A kis szarjankó 28 éves és sosem iszik.
Ez az én véleményem, nem kell osztani, csak én felvállalom. Az, hogy nem értetek vele egyet, szívetek joga, de személyeskedni nem kéne 25-30-as fejjel!

Þór vígi þessi rúnar

Szabi84
Mindeni tudja hogy azért vagyunk itt ahol ,mert mindent elloptak amit lehetett, errõl le kéne szokni akármennyire is szarul élünk!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PyRex
bocs a személyeskedésért, akinek nem inge...

És sírnak hogy hol tart Magyarország! Röhejes!

PyRex
Errõl van szó, de a kis szarjankónak jól jön az a 15k, majd bebasznak a haverokkal. Undorító.

Gondolj már bele te bírka! Pl: egy anya 3 gyereket tart el egyedül elindul vásárolni hogy tudjanak mit enni. elhagyja a pénztárcáját: volt benne 15k 5 napra beosztotta vagy többre. te megtalálod a pénztárcát. és kivennéd a pénzt?? Gratulálok!<#levele><#levele><#levele><#levele>

Szabi84
Még nem volt rá példa, de leszarom😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PyRex
Igen, úgy látszik a mai fiatalok majdnem 50%-a úgy gondoljak, hogy lopjunk bazmeg, más is lop. Hányinger ez az egész.

Szerk.:

Nem, ez nem Magyaroórszág, ez a saját bevallásod szerint: Te vagy...
Szerintem akik az elsõt választották, azok is bekalkulálták azt, hogy a lehetõség függvényében értik, a lényeg itt azon van, hogy akár személyesen is. Mellesleg elég komoly a valószínûsége annak, hogy egy talált pénztárca tulajdonosa a közelben lakik.

Azt sem értem, hogy magyar állampolgárként miért lenne "álszenteskedés", ha valaki nem más kárán - ha akár az õ hibája is - akar zsebpénzhez jutni. Vagy már a tolvaj mentalitástól eltérõ elvek is "álszenteskedésnek" számítanak? Ez Magyarország?
PyRex
szánalmas ez a hozzáállás, komolyan mondom, hánynom kell ettõl a dumától, hogy "Mindenkinek jól jön az a plussz 10-20K szerintem. Megvehet olyan dolgokat, amit amúgy nem engedhet meg magának, vagy éppen jól jön a lakáshitel mellé, vagy akármi."

Más pénzébõl? Ha tudod a nevét, címét, stb? Nyugodt szívvel elköltenéd a pénzét? Kurva undorító, de mindegy. Dolgozzál b+ és akkor lesz pénzed arra, amit meg akarsz venni. Az, hogy mennyi tolvaj van az országba, nem jogosít fel arra még több embert, hogy nyugodt szívvel lopjanak másoktól. Mellesleg ez egy ilyen öngerjesztõ folyamat és pontosan az ilyen hozzáállás miatt van. Egy ember elkezdi és a többi hasonló meg ezen felbuzdulva ugyanúgy csinálja. Szégyen.

Ha messze lakik akkor nyilván nem viszem vissza. Kinyomozom az elérhetõségét (telefonszám), vagy küldök neki egy levelet, hogy vegye fel a kapcsolatot.

cement
aztan meg ha igazoltat a rendor es nincs papirod, visznek be a fogdaba

respect to the man in the ice cream van

és te is ember maradsz ha visszaviszed a pénzel együtt-> ellenben a gerincüket elvesztettekkel

Lehet ha visszaviszed talán ad egy 10 ezrest is ha úriember...

A személyesen opciónak az volt a lényege, hogy nem névtelenül. Egy másik városba nyilván nem viszed el személyesen, de ha elküldöd, feltünteted, hogy ki vagy.

Viszont akkor is kreténség megtartani a pénzt. És mi lenne, ha egy kétkezi munkás nehezen megkeresett pénzét találod meg, aki épp a postára igyekezett, hogy befizesse a számláit? Az övet is nyugodtan megtartod? Nem tudom minek bújnak sokan a "Ez Magyarország" szöveg mögé.....talán tenni kéne ellene valamit.

Szabi84
Én visszaviszem(volt már rá példa), ha nagyon messze van akkor visszaküldöm! Igazából nem is a pénz a szívás ha eltûnik, hanem az iratok! Én egyszer egy buliba felejtettem már a pénztárcámat, visszamentem érte megtaláltam ott ahol hagytam persze lóvé nélkül, félig jól jártam! Azóta csak pénzt viszek magammal ha olyan helyre megyek, iratok maradnak otthon!

Carlos
Énis.
Én nem szégyelem. Pénzbõl élünk és amig vannak olyanok, akik jobban keresnek azzal, hogy nem dolgoznak, mint azok akik akár két mûszakot vagy 12 órát dolgoznak, hogy megélhessenek, addig sajna ez igy marad. Mindenkinek jól jön az a plussz 10-20K szerintem. Megvehet olyan dolgokat, amit amúgy nem engedhet meg magának, vagy éppen jól jön a lakáshitel mellé, vagy akármi.
Sajna ez ma Magyarország. Nem kell az álszenteskedés.
Szerintem akik az elsõt választották és mongyuk a cím Hajdúnánás, akkor a lófaszt vinnék el személyesen. (kábé 3-5K-ba kerülne vonattal az út)

Þór vígi þessi rúnar

Benny04
ha ismerem az illetõt, akkor persze visszaadok neki mindent.
de ha nem, akkor a pénzt megtartom, a cuccokat meg elküldöm neki névtelenül <#idiota>

Bulykin
Visszaviszem a tulajdonosnak, személyesen.

De ha nagyon messze lakik, akkor elképzelhetõ hogy megtartom^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BaliBoy
MIvel felismerték (látásból) az elkövetõt...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

VRSDM
nemértem, ti észrevettétek hogy megloptak, rendõrséget felhívtátok? õk meg látták a kamerán egybõl hogy drogosok voltak?!

u dont have to listen anybody else but me

BaliBoy
video felvétel készült az esetrõl és a kiérkezõ járõr 2 mp alatt felismerte, hogy drog ügyletei vannak/voltak

SrAta
Hátaz b+ erre mást nemmondhatok énseXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ott hagyom, vagy ha van kedvem visszaküldöm a tulajdonosnak, névtelenül
SrAta
úgyh basztak a pénzreXD a tolvajok
a hitelkariról kapcsiból 100 mert annyi a max 1 napXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

z99999
asztahülyefajtáját mekkora fail 😄DD

Pszt.

VRSDM
természetes szelekció 😄

VRSDM
pesszimista vagy nagyon
lehet hogy épp egy éhezõ kislánynak mentetted meg vele az életét aki élet halál szélén volt már... :/

SrAta
egyik ismerõs a hitelkártyája meleltt tartotta a pinjét hozzá és lenyúlték a tárcát kapásból lehúztak róla 100 rugótXD

BaliBoy
Visszaviszem a tulajdonosnak, személyesen.

(féléve lopták el a tárcám :S - mocskos, büdös drogosok)

VRSDM
fail 😄