A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamedroid.hu
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
u dont have to listen anybody else but me
dzsani - pájró - bardi - kulabá - nandorb - kakaoskalacs - gyemant - korzi - tutyiti - autoszim - timbo - korzycica - sirkúnódzseni ha ráér - ha meg vitázni akarunk akkor mike at home :] nála nem lehet melléfogni :D
én õket szoktam látni, egészítsétek ki a listát!
szóval az a baj hogy el tudnám készíteni a mittoménmilyen flancosat csak így kezdõdik a recept.
laza habarást készítünk. mondom naaaaaazmiaz :]
és megáll a tudomány
de suliban lévõ fõzõversenyt minden évben megnyertem mióta oda járok, és 70éves tanárok is neveznek szóval nem pite :]
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
csak van aki szarul :|
de amugy eddig nem igazán voltam rákényszerítve arra hogy fõzzek magamnak,anyu intézi ezeket,de ha mégis fõznöm kéne akkor tojásrántottát meg ieneket összetudok dobni
de mást is tudnék ha kéne.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
www.gamedroid.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pont nem régiben csináltam :), bár majdnem odakapott :((
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.