A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van egy rakat ilyen, Jóbarátok pl, mintha Weeeds is ilyen lenne, My name is Earl...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
UTÁLOM az összes rohadt TVsorozatot, és idegesít, hogy ránézek a mûsorújságra, és minden film után ilyen zárójeles szövegeket látok:
amerikai krimisorozat.
amerikai vígjátéksorozat.
amerikai akciófim sorozat.
hetente egyszer végigkapcsolgatom a tv-t, de annyi nekem elég is.
bekapcsolom: jason vedd le az ujjlenyomatot a sorozatgyilkosról.
átkapcsolom: neki tegnap délben vágták le a fejét egy lángvágóval, õ a tettes kilencedik áldozata.
átkapcsolom: mintát vettem a vérébõl, hamarosan elkészül a laboreredmény.
átkapcsolom: ondófoltot és hüvelyfolyadékot találtunk a tettes lepedõjén. vajon hogyan kerülhetett oda?
kikapcsolom.
Toshiba L300-2C5
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
akinek tetszik miért ne nézhetné?
én meg a sok szánalom játékot tiltanám be...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
24,PB,Weeds,My Name Is Earl,South Park
Amúgy ezeket is csak akkor,ha véletlen odakerülök a tv-hez és pont az megy.Amúgy csak diszkóveri megy(bár az se nagyon a sok ismétlés miatt),extrem,natgeo,meg ahol megy motorsport.Filmet pl tv-ben már évek óta nem láttam,és amit legutoljára láttam az is kb fél éve volt,ha nem több:D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Csak a TV-ben követem, de nem szeretek lemaradni
Ha kimarad egy-két rész, nem tulajdonítok neki nagy jelentõséget.
(Meg itt a T-Home, ha nem lennék itthon, v vmi. :P :D)
Am rengeteg sorozatot nézek.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)