A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
Õ dönti el :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ability
Amúgy én TV-t abszolút nem nézek, és egyetértek abban, hogy sok szart leadnak benne, ami akár már káros is lehet. Legalábbis engem nem érdekel, sõt, irritál. Annak ellenére, hogy a 99 éves dédimamám kedvenc mûsora a Balázs show. <#idiota>
Ability
A kérdés nem szappanoperákról és showmûsorokról szól, hanem sorozatokról. Az már más kérdés, hogy TV-ben nézi az illetõ, vagy pedig letölti, de hatalmas választék áll rendelkezésre. Gondolok itt leginkább azokra, akik letöltik az amerikai (vagy akármilyen) verziót, és nem várnak a szinkronra. Sorozatok között igenis talál magának az ember olyat, amiben látja az értéket, a mögötte levõ munkát, érdekli a témája, és emelett szórakoztatja. Szerintem a kérdés nem arra irányul, hogy tetszik-e valakinek az, amit a TV-ben nyomatnak, mert eléggé természetes, hogy nem fog mindegyik tetszeni neki.
bardocz
Hát igen,minden normális program késõ este van...
Igazad van. A Médiacápa is értelmes (sorozatnak volt mondható). Csak az idióta szappanoperáknak meg faxom se tudja miknek a hibájából megszûnt. Mivel nem volt nézettsége. De azért nem voolt mert este 11 után adták le. És hogy miért? Mert a fent említett borzadályok fõmûsoridõbe kerültek.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Ability
Normális? Mi a normális? Te döntöd el mi a normális? Neked mindig el kell ítélni mindent? A sorozatok is egyfajta mûvészet, és a legtöbb embert lekötni, szórakoztatja. Ha egy embernek ez a kikapcsolódás, akkor ne mondd már rá, hogy nem normális. Félreértés ne essék, a TV-ben rengeteg szenny mûsor megy, mint pl. a Mónika show, de sosem mondanám valakinek azt, hogy ne nézze, mert ha neki tetszik, akkor tegye azt.
Látom azért még vannak normális emberek. (Már herótom van attól, hogy szinte csak sorozatok mennek a TV-ben.) 17

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Mike at home
nem nézek sorozatokat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rohadt mákos lenne, nem kéne várnia h felkerüljön torrentre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sweech
magyar csatornákról beszélünk. bár kitudja, lehet fbn lx amerikában kapcsolgatta a tv-t :(

gyemant04
:DDD

... Mixed Martial Arts

Hülye vagy te :D War at Home, How i met your mother ....
van egy rakat ilyen, Jóbarátok pl, mintha Weeeds is ilyen lenne, My name is Earl...

kas123
Imádom a dr House-t + a south parkot, de nem tv-be nézem. És nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg majd a dr house 5. évad elsõ részét. Melyikre nyomjak?

sweech
igazad van, azok ömlenek a magyar csatornákból

stargatelost
dráma, sci-fi, vígjáték akkor szted mi?<#wow3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

sweech
a maradék kórházas

sweech
csak a 90%-uk

stargatelost
nem minden sorozat nyomozós sorozat baszki <#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szabi84
most már nem szeretem, túl sok sorozat van, legfõképpen ezeket a végtelenített sorozatokat utálom

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

utolsó.
UTÁLOM az összes rohadt TVsorozatot, és idegesít, hogy ránézek a mûsorújságra, és minden film után ilyen zárójeles szövegeket látok:
amerikai krimisorozat.
amerikai vígjátéksorozat.
amerikai akciófim sorozat.

hetente egyszer végigkapcsolgatom a tv-t, de annyi nekem elég is.
bekapcsolom: jason vedd le az ujjlenyomatot a sorozatgyilkosról.
átkapcsolom: neki tegnap délben vágták le a fejét egy lángvágóval, õ a tettes kilencedik áldozata.
átkapcsolom: mintát vettem a vérébõl, hamarosan elkészül a laboreredmény.
átkapcsolom: ondófoltot és hüvelyfolyadékot találtunk a tettes lepedõjén. vajon hogyan kerülhetett oda?
kikapcsolom.
gergobaby
3. Ha kimarad 1-2 nemnagy gáz de azért Barátok Köztöt sokztam nézni :)

Toshiba L300-2C5

cicai
punk buster ami kibasz a cod4 multibólXD

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

köszi :)

Rockynhooo
prison break (szökés)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PB az mi?

Lullaby
Függõ nem vagyok, de letöltöm õket, mert így reklámmentes és akkor nézem amikor én akarom, nem kell rohangálni hogy juj, lemaradok (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

szucsy89
elsõre nyomtam, de ez csak pár sorozattal van így (heroes, pb, 24)
desigo
mert miért?
akinek tetszik miért ne nézhetné?

én meg a sok szánalom játékot tiltanám be...
Rockynhooo
nem vok függõ , de szökést letöltögetem meg megnézem de nem vok függõ

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Netgear
Hogy sorozat függõ? Bármilyen sorozatot be tudok szerezni, és be is szerzek <#eplus2><#email>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

bardocz
Én a szökés,lost,barátokközt,és hasonló sorozatokat tiltanám be<#zavart1>
Bár Mo-n tényleg be kéne tiltani, mert a szinkron az egy rakás mûtrágya, mikor meghallottam Veronica Marsot magyarul, omfg.

jaa hogy élõszereplõs!

sweech
nem rajzolt karakterek a szereplõi? :)

mi az, hogy elõszereplõs?

desigo
tvben nem nézek de amit szeretek azt mindet leszedem:

24,PB,Weeds,My Name Is Earl,South Park
bardocz
Én nézek mindent szinte,ami autó.Kivéve diszkóverin,láttam már az összeset vagy ötvenszer...Szánalmas,hogy olyan mûsort ismételnek,amit több éve láttam már...Mondjuk extreme a felülmúlhatatlan azzal,amikor egy nap egy adást lead kétszer.
sweech
kb én is így vagyok vele, kivéve a motorsportot.

bardocz
<#idiota>

Amúgy ezeket is csak akkor,ha véletlen odakerülök a tv-hez és pont az megy.Amúgy csak diszkóveri megy(bár az se nagyon a sok ismétlés miatt),extrem,natgeo,meg ahol megy motorsport.Filmet pl tv-ben már évek óta nem láttam,és amit legutoljára láttam az is kb fél éve volt,ha nem több:D
sweech
azt a kettõt nézed, ami nem butítja a népet

bardocz
Utálom az öszes szar sorozatot,kivéve rémrendes,meg SP,de a többit be kéne tiltani,csak butítja a népet :C
sweech
elsõre szavaztam, dehát szarul van megfogalmazva :c 3 sorozatot nézek, azokat letöltöm mert a magyar szinkron fos. de függõ nem vagyok

cicai
anime!!!:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NeverwinterKING
Abszolute nem érdekelnek.

\"You are fucking crazy people!\"

Annyira függõ vagyok, hogy a kedvenc sorozatom minden részét
Csak a TV-ben követem, de nem szeretek lemaradni
Ha kimarad egy-két rész, nem tulajdonítok neki nagy jelentõséget.
(Meg itt a T-Home, ha nem lennék itthon, v vmi. :P :D)
Am rengeteg sorozatot nézek.
broman191
"Annyira függõ vagyok, hogy a kedvenc sorozatom minden részét letöltöm / beszerzem." - alap :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

NEOreg3
én nem veszem egy kalap alá az elõszereplõs sorozatokkal, nálam a sorozat: Prison Break, Heroes, Lost, Helyszínelõk és társaik.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ThisZip
anime-ok általában sorozatok, nem?

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

TV-ben ? :P