A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mama2 miatt ^^
5000 HUF max
(ha mondjuk mindenki ad 1000FTot ---> összes forumozó: 259565 ennek ha a fele aktív 129782,5 akkor már van 129782500 HUF
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
na szal ok,akkor nem kamu :P
24 - Exile -Nov.23
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
kas: ok igy más:P
de nekem például elsõre leesett hogy arra gondolnak a szavazó feltevõk,h kikre számithatok(lsd..leíráás)
ha nem ez lenne a lényege akkor azt tették volna fel h hány haverod van!
abból van 10+ valóban :D
szal érdekes és egyben jó is a kérdés és HIBA MENTES :dddddDD
barát nem egyenlõ a haverral szerintem :]]]
24 - Exile -Nov.23
aztán majd jön a pofára esés
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ott voltak velem amikor buliztunk, ott voltak amikor verekedésbe kerültem, õk kitartottak mellettem amikor a barátnõm picit elszakított tõlük, õk ott voltak velem amikor szakítottam a barátnõmmel. Õk ott voltak amikor számítottam rájuk...szal bennük tényleg igaz barátra leltem.
Lehetséges, hogy 25-30 évesen már nem leszünk ennyire jó barátok, mert a világ szétszakíthat minket, de az fix, hogy nem felejtem el õket soha :).
még fiatal vagy te is :P
24 - Exile -Nov.23
Bár az utolsóra szavaztam,mert nem olvastam el a leírást,és nagyon megtetszett a megfogalmazása,leírás nélkül tejesen értelmetlen<#idiota>#idiota>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a rák nagyszülõkrõl száll? :D
According to our research, you'll be dead by
May 2065
at age 75
- probable cause -
cancer
YOU DIE: 75.2 years
AVERAGE MALE LIFE SPAN: 72.5 years
As you can plainly see, you have more health and vitality than the average man.
WHY YOU DIE?
56% cancer
24% car accident
13% loneliness
5% drowning of the lungs
2% wounds
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
akkor valami elb@sztál.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igazából szerintem mindenki be tudja magának határolni, hogy az ismerõsei közül kit sorol az igazi barát kategóriába, és kit nem.
Nekem 3.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
YOU DIE: 77.6 years
Mókás, pedig dohányzom is :) De valszeg szívroham, a teszt szerint.. Úgy látszik a sport meg a normális kaja komolyan képes ellensúlyozni a szart :)