A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pszt.
1. Kinek van arra ideje? Csak feküdni és nem csinálni semmit?
2. Csak leégés van belõle.
Tegnap voltam repnapon és fincsin leégtem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tudok barnulni, csak leégni!
Þór vígi þessi rúnar
Egy Emo-s gyerek középiskolába elég rosszul tanult, ezért félévkor áthelyezték a másik tagintézménybe. Második nap csak csendesen magához hívta a suli "egyik vezetõ egyénisége" és ezt mondta neki:
- Holnap reggelig van idõd hogy normális legyen a hajad és a ruhád, különben a hátralévõ 3 és fél éved kínkeserves lesz!
Következõ nap a gyerek normális barna levágott hajjal és normális ruhába bejött és azóta egy teljesen normális gyerek lett!
Tanulság: Sokszor a környezet határozza meg milyen leszel, még ha nem is olyan vagy igazából!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
egyik haveromat multkor megszólták a buszon a rohadt ribancok hogy hogy néz ki meg ilyenek,pedig normális volt csak persze nem emó.
ugy csinálták a kis kurvák hogy hangosan mondták:
Ki ez te??
nagyon kemény gyerek lehet meg ilyenek.
hogy ez miért volt ?
mert egy acélbetétes bakancs volt rajta .
haver mondta hogy legszivesebben leütõtte volna õket :D
de nem akart balhét a buszon xxD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
plázamániás,vásárlómániás,beképzelt,igénytelen,másokat csesztetõ,kis ribanc.
tisztelet a kivételnek.
amúgy csak divatból járnak egymással hogy elmondják a 10 éves barátnõiknek a csajok hogy "emó pasival járok",inkább járj egy normálissal!
Egyáltalán, mit számít a súly? attól h vki 120kg-os nem biztos hogy izomállat, lehet h szimplán csak dagadt.
DFTBA ಠ_ಠ
csajoknál még elmegy mer tuknám õket :D
amelyik jó,de emo fiuk azok egyenlõek a 30kg-s vasalthajú izommentes nyálas csicska biszex faszokkal.
már elnézést a kifejezésér'
- Sminkelhesse magát
- Emosan öltözködhessen
- Emos frizurája legyen
- És hogy értsék meg"
Valaki mutasson egy gyermekjogi törvényt amibe ezek bennevannak! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Addig még nincsbaj ha egy kiscsaj csinálja mert addig: "Nem különösebben izgat a téma."
De ha egy pasi akkor: "Hányingerem van tõlük."
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
mivan emberek, ennyi van bennetek? :Ds
DFTBA ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
utolsó pontot is egy sztereotíp köcsög írta.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Nekem volt egy farmerom,elszakadt,de egy olyan 20 centin,na mondom én akkor is ebben bicózok,mindig van kb 2 farmerom,mert nekem nem kell több,úgyhogy fogtam,és úgy öszevartam az allját,hogy még pont ki tudjam belõle húzni a lábamat,majd szépen levágtam a fölösleget,és tádámm,készis az egyedi bicósfarmer:D
Az más kérdés,hogy még egyedibb lett,amikor építkezésen a purhabos palack felrobbant mellettem ^^
pedig hány nadrágom szakadt már ki :D
u dont have to listen anybody else but me
szóval a 2-ra nyomtam, maga az egész jó. az más kérdés hogy nem ez megy az utcákon :P
u dont have to listen anybody else but me
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Gyerünk,játszunk kit nácinak le többször öt perc alatt játékot<#gonosz1>#gonosz1>
Nagyapámnak van egy idevágó idézete:
"nem vagyok rasszista, csak utálom a cigányokat." :DD
na jó, én nem utálom õket, szal nem azért nem dugnék cigánylányt, mert elvbõl nem, hanem mert egyszerûen nem tetszik ez a fajta "egzotikum" =)
fû, de ha jól emlékszem 8 évesen volt cigánycsaj szerelmem! :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
volt egy goth osztálytársam, és egyik legjobb arc volt. az inákbb egy életérzés, meg hangulat, amit felesleges elítélni. mindenki úgy éli le az életét, ahogy akarja, amíg azzal másnak nem árt, vagy nem feltûnõen hülye. Ezek a kifestéses meg feltûnési viszketegséges dolgok idióta általánosítások.
mindenhol vannak figyelemfelkeltõ céllal cselekvõ emberek, még a full nemszubkult farmer+póló emberek között is, csak máshogy érik ezt el.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
minden stílus jó csajait dugnám.
cigány mulatószene kivételt képez
De ha nem akar hülye lenni,természetesen õ is tud teljesen normális lenni,csak tudnám mi értelme van annak,ha az ember hülyének tetteti magát.