A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
talán nem 5 óráig kéne kinn feküdni a napon <#gonosz1>
z99999
egyszer 3 egymást követõ évben ropogósra égtem a napon, lényegében mozdulni nem tudtam hogy ne fájt volna qrvára, ezért inkább kerülöm a napot

Pszt.

Molnibalage
Nos én megyek napra és akkor süt rám, de csak napozni nem fekszek ki.

1. Kinek van arra ideje? Csak feküdni és nem csinálni semmit?
2. Csak leégés van belõle.

Tegnap voltam repnapon és fincsin leégtem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Utálok napozni, ha tehetem elkerülöm a napot.
Nem tudok barnulni, csak leégni!

Þór vígi þessi rúnar

szvsz nekem tudod h mikor mondja meg vki h miben menjek es milyen hajjal (nem vagyok emo)....szarnek ra a fonokos fejere....

legyen már más elegem van ebbõl a hülye témából ugyan olyan hülyék az emok mint a raper gyerekek,vagy mint a rocker gyerekek stb gyerekes baromságok

pontosan!

kopa1
Ehhez csak egy történetet fûznék hozzá:

Egy Emo-s gyerek középiskolába elég rosszul tanult, ezért félévkor áthelyezték a másik tagintézménybe. Második nap csak csendesen magához hívta a suli "egyik vezetõ egyénisége" és ezt mondta neki:
- Holnap reggelig van idõd hogy normális legyen a hajad és a ruhád, különben a hátralévõ 3 és fél éved kínkeserves lesz!

Következõ nap a gyerek normális barna levágott hajjal és normális ruhába bejött és azóta egy teljesen normális gyerek lett!

Tanulság: Sokszor a környezet határozza meg milyen leszel, még ha nem is olyan vagy igazából!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

itt Miskolcon ha néha betévedek a plázába teli van emóval,hangosan vihognak és szatyrokkal a kezükbe jönnek ki.
egyik haveromat multkor megszólták a buszon a rohadt ribancok hogy hogy néz ki meg ilyenek,pedig normális volt csak persze nem emó.
ugy csinálták a kis kurvák hogy hangosan mondták:
Ki ez te??
nagyon kemény gyerek lehet meg ilyenek.
hogy ez miért volt ?
mert egy acélbetétes bakancs volt rajta .
haver mondta hogy legszivesebben leütõtte volna õket :D
de nem akart balhét a buszon xxD

NEOreg3
ték

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
ez nem igaz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

az elozo hszed igaz de ez 1altalan nem :DD
amúgy sztem a mostani emo ez:
plázamániás,vásárlómániás,beképzelt,igénytelen,másokat csesztetõ,kis ribanc.
tisztelet a kivételnek.

ja :S
amúgy csak divatból járnak egymással hogy elmondják a 10 éves barátnõiknek a csajok hogy "emó pasival járok",inkább járj egy normálissal!

teljesen 1etértek és az a vicc hogy ezekre a munyertalanokra még buknak is a csajok
általában az ilyen kis csontvékony anorex fijúk szoktak emók lenni.

Kicsikiraly
miért lenne vki 30kgos azért mert emos?

Egyáltalán, mit számít a súly? attól h vki 120kg-os nem biztos hogy izomállat, lehet h szimplán csak dagadt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

jaja pontosan.
csajoknál még elmegy mer tuknám õket :D
amelyik jó,de emo fiuk azok egyenlõek a 30kg-s vasalthajú izommentes nyálas csicska biszex faszokkal.
már elnézést a kifejezésér'

kopa1
"A szülõknek kötelezettségük ilyen Kamaszkorban megengedni amit a gyermek szeretne.Mint például:
- Sminkelhesse magát
- Emosan öltözködhessen
- Emos frizurája legyen
- És hogy értsék meg"
Valaki mutasson egy gyermekjogi törvényt amibe ezek bennevannak! <#idiota><#idiota><#idiota>

Addig még nincsbaj ha egy kiscsaj csinálja mert addig: "Nem különösebben izgat a téma."

De ha egy pasi akkor: "Hányingerem van tõlük."

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kevesebb flém volt, mint amire számítottam :c

mivan emberek, ennyi van bennetek? :Ds
Kicsikiraly
(am reméltem h felbukkan ennél a kérdésnél kocsisgabor, megmondva hogy a normális ember a 4.-re megy, és akkor mehetett volna megint a flém :D)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
nem különösebben izgat a téma.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pepsi Twist
én ha bickilizek rövid nadrág power :D (sort) amúgy sosem biciklizek... XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hányingerem van tõlük. <#eplus2>
"Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenõrizni a szövegét, tartalmát."

utolsó pontot is egy sztereotíp köcsög írta.
Ja, igen, most nekem is beugrott valami ilyesmi. De amúgy szerintem hülyeség ennyire visszavezetni a dolgot az eredetijére. Úgyis mindenki érti, hogy kikre vonatkozik a kérdés.

sweech
http://hu.wikipedia.org/wiki/Emo_(zene)

Bocsánat, most értem haza, nem olvastam át a 100 hsz-t, nemtom volt-e már, de csak ezért nem jelöltem azt hogy hányingerem van.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Valaki mondja már el, milyen is az emo stílus igazából, mert ezek szerint mi itt sokan nem tudjuk, és összekeverjük a magukat kifestõ, piercinges, szûkgatyás, undorító hajú emberekkel.

FZoleee
Nem különösebben izgat a téma és a Hányingerem van tõlük közötti átmenet... De inkább a második <#gonosz1>
Az erdekes hogy az ilyen BMX /street/dirt-esek altalabn ilyen szuk cuccokban jarnak ahogy mondjatok es ok ilyen deszkasok...de en ez alol kivetelt kepzek:D en abszolut nem vagyok olyan es megis imadok bicozni es veluk bringazok. eg es fold stilus :DD

bardocz
:DD

Nekem volt egy farmerom,elszakadt,de egy olyan 20 centin,na mondom én akkor is ebben bicózok,mindig van kb 2 farmerom,mert nekem nem kell több,úgyhogy fogtam,és úgy öszevartam az allját,hogy még pont ki tudjam belõle húzni a lábamat,majd szépen levágtam a fölösleget,és tádámm,készis az egyedi bicósfarmer:D
Az más kérdés,hogy még egyedibb lett,amikor építkezésen a purhabos palack felrobbant mellettem ^^
VRSDM
hm. no látod erre még sosem gondoltam, rugózós elméletet már kitaláltam, de hogy ez... :/
pedig hány nadrágom szakadt már ki :D

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Nameg bicón talán azért is fontos a szûk nadrág,mert akkor nem kapja folyton a lánc?<#rolleyes>
VRSDM
nem vagyok emó. szûknadrág fless az máskérdés, de a bmxes bicós stílus hiába extrém attól még nem emo, hiába volt empire of dirt ön vagy bmxmasteren minden második emberen szûknadrág, szimplán mint mindenhol a bicózásban is vannak trendek, most ez megy, de attól még nincs semmi életutálat, festett fekete haj, meg minden buziegyébmás kiegészítõ. szimplán idegszûknadrágban valahogy lendületesebb az egész, mintha egy rugó lenne ahogy rádfeszül és sokkal jobb érzés tekerni :)

szóval a 2-ra nyomtam, maga az egész jó. az más kérdés hogy nem ez megy az utcákon :P

u dont have to listen anybody else but me

de valld be, ha nagyon szép lenne (tiszta és kulturált) és nem tudná meg senki, 1x azér' megdungád :DD
Pepsi Twist
2 dolgot utálok a c*gányokat és a rasszizmust <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rettenthetõ
Egy szóval sem írtam, hogy elítélem õket, csak hogy vannak páran, akik a goth(ic)-s világot összeegyeztetik/összetévesztik az emo-s világgal, sajnos. (én nem egyeztetem/tévesztem össze).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bardocz
Én elvbõl nem.

Gyerünk,játszunk kit nácinak le többször öt perc alatt játékot<#gonosz1>
de csak azért vagyok rasszista, mert tartozni akarok valahova!4
Nagyapámnak van egy idevágó idézete:
"nem vagyok rasszista, csak utálom a cigányokat." :DD
na jó, én nem utálom õket, szal nem azért nem dugnék cigánylányt, mert elvbõl nem, hanem mert egyszerûen nem tetszik ez a fajta "egzotikum" =)

fû, de ha jól emlékszem 8 évesen volt cigánycsaj szerelmem! :D
NEOreg3
<#gonosz1>

kulabácsi
de azé gondolom igazat adsz neki :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

annak meg végképp nem ez a lényege.

volt egy goth osztálytársam, és egyik legjobb arc volt. az inákbb egy életérzés, meg hangulat, amit felesleges elítélni. mindenki úgy éli le az életét, ahogy akarja, amíg azzal másnak nem árt, vagy nem feltûnõen hülye. Ezek a kifestéses meg feltûnési viszketegséges dolgok idióta általánosítások.
mindenhol vannak figyelemfelkeltõ céllal cselekvõ emberek, még a full nemszubkult farmer+póló emberek között is, csak máshogy érik ezt el.
NEOreg3
rasszista.

bardocz
<#banplz>
Rettenthetõ
Én eddig azt hittem, hogy az emo-sokat a goth-osokkal keverik (ott is fõleg az ilyen kifestem magam had lássa a Világ mekkora gót/goth vagyok).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

mert mindenki arra nyomott volna? :D

minden stílus jó csajait dugnám.

cigány mulatószene kivételt képez
bardocz
Akit én ismerek nagyképû,meggyõzhetetlen,és mindemelett még hülye is:DD
De ha nem akar hülye lenni,természetesen õ is tud teljesen normális lenni,csak tudnám mi értelme van annak,ha az ember hülyének tetteti magát.