A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a benzinkutasok jelentõs része nem tudom milyen alapon vár el borravalót is, miközben a világon semmit nem csinál érte cserébe.
Aki meg így eldobálja a 10-20 Ft-osokat... nah inkább nem is írok semmit, mert nem tudnám szalonképesen megfogalmazni.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
én fodrásznál is felkerekítem, ha tetszik a hajam :D
(jahj mint nagyanyám (ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli XDXD))
Sörözõben, kávézóban pedig akkor ha pont úgy jön ki az össze (pl 970Ft és akkor a 30at otthagyom).
(opera browser)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Én csak akkor szoktam, ha meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Akkor álltalában 1885 -> 2000 szerint.
Ha gyikok az étteremben vagy bárhol, akkor az utolsó 5 ft-ot is visszakérem. Egyszer már be is szólt nekem egy pincér, amikor el akarta rakni azt a kemény 25 Ft-ot. Mondtam neki, hogy nem volt jó a kiszolgálás, kérem a visszajárót. Nagyon húzta a száját!
Þór vígi þessi rúnar
(és már 1 napja nem tudok szavazni... rányomok a 10%-ra de semmi változás)
Hogy hívják a szélsõséges világítótestet? Neonnáci........<#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
by: tommyg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hogy üljek rajta?