127612
  • Dzsini
    Igaz ez ízlés kérdése (is) :)
  • SötétBarom
    A rántotta parizerrel szerintem sokkal kevésbé durva. :D
  • Dzsini
    és a rántotta maradék parizerrel? a mac and cheese egész magas helyet foglal el a létrán :D
  • SötétBarom
    Az aztán étel. Sokkal "junkabb" kaja nincs is talán.. :D
  • SötétBarom
    Szerintem elég sokan.
  • Freeda Krueger
    Nem emlékszem pontosan :(
  • milk4
    Pedig 2000 a minimum, ha nem akarsz olyan helyen kajálni ami után megy a fosás és inkább magadnak főzől vagy valami rendesebb helyen kajálsz.
  • Fresh Duke
    Fondorlatos anekdota, urambátyám.
  • milk4
    Általános iskola:
    Ofő: padon ültem mellette, kinyújtottam a lábamat és épp arra jött egy oszt társam, de kb 2méterre volt még tőlem. Erre feláll és leordít, hogy mit gáncsolok én ki embereket, bla bla bla.
    Igazgatói: Akkor graffitis korszakomat éltem, de csak padokat firkáltam. Valaki az én nevemet használta a WC-kben és az öltözőkben.
    Igazgatói figyelmeztetés: Youtubera felraktam ahogy egy fiú oszt társam szidja az egyik lányt, lány szarrá veri, fiú anyja ment sírni a suliba és csak engem büntettek meg.
    De közben volt egy csomó igazgatói és ofő kitűntetésem is.

Középiskola:
    Ofő figyelmeztetés: Káromkodtam a tanárommal; kicsit depressziós és rossz hangulatú voltam(azaz tini korszakomat éltem ezerrel).
    Volt 2-3 igazgatói kitűntetésem

Volt egy tanár aki mindig engem szekált, mert naponta iratott dogát és én meg nem tudok magolni. Mondta is, hogy megfog buktatni... nekem lett a 3. legjobb év végi vizsgám 34 tanulóból. Kedvenc diákjai meg valahol középen végeztek és aztán jött hozzám év végén segget nyalni:D
  • Molnibalage
    Nálam sok megy el így kajára, csak az ebéd napi 800 HUF táján van átlagban, de nagyrészt fedezi a cateteria. Van olyan ebéd, ami desszertel 1500 HUF táján van. Sajnos drága az étterem a cégnél, bár a minőséggel és a mennyiséggel sincs baj. A menü 750 HUF, csak legtöbbször olyan kaja van, amit nem szeretek, ezért szinte soha nem eszem menüt.

A ha saját magánaj főz az ember az néha olcsóbb, néha nem. 1 emberre főzni értelmesen nagyon nehéz.
  • Lacee86
    A sört nem vettem bele, az nem étel.
  • Lacee86
    Az, h pl. csinálok magamnak egy sajtos tejfölös tésztát, amit megeszek 2 nap, és kihozom a 2 napi ebédem 500 Ft-ból...
  • Renegade
    na jó, havi pár ilyen is benne van a "kaja" vásárlásban :)

• Renegade
    hogy úszod meg kevesebből?

mármint lehet én csinálok valamit rosszul, de nálam a heti bevásárlás az 10 körül van (semmi extra, csak élelmiszer, meg pár fogyó cucc, nincs benne üdítő, chips, ilyesmi), de jó néha enni egy pizzát, junkfoodot, stb.
  • Lacee86
    Szted hány ember engedheti meg magának, h ennyit költsön ételre naponta? Ez kb. az, ha minden nap étteremben eszel és otthon még egy szendvicset sem csinálsz magadnak.
  • SötétBarom
    Nem tudom, pl hogy ne halj éhen? :D
  • Lacee86
    Miért kell elkajálni napi 2 ezret?
  • SötétBarom
    Nem tudom pontosan mennyit jelent kézbe (olyan 250 körül talán?), de ha annyit amennyit gondolok, akkor miután vettél bérletet, kifizetted az albit, marad napi 5000forint költőpénzed. Ebből elkajálsz még legalább kettőt, szal marad három. Tehát havi 60 rugóból gazdálkodhatsz sörözésre, plazmatévére, új cipőre, mozira.

Megélsz simán. :D
  • SötétBarom
    Ebben jó leszek! :D

Mindenre igen! :DD
  • BaliBoy
    Akkor annyira mégsem pikkelt rád. Ha pikkelt volna akkor bármit írhatsz akkor is talál valamit és megbuktat.

Az egyik kollégám már annyiszor elmesélte, hogy az egyik tanárával meglehetősen rossz viszont ápolt. Nem is tudott levizsgázni csak vagy a 6. alkalommal, akkor is úgy, hogy beteg lett az a bizonyos oktató és helyettesítő ment vizsgáztatni.
  • BaliBoy
    Csak szaktanárim volt.
    Illetve középsuliban igazgatói..... dicséret. :)
  • benőmenő
    Megvan mi volt a középsulis! :D
    Szalagavatóra próbáltunk, de a tánctanár már több, mint fél órája késett és mindenki csak vergődött, úgyhogy páran meguntuk és elmentünk gyrosozni. xD
    Erre kaptam egy igazolatlant (!) meg egy szaktanárit.
  • Lacee86
    Soha nem kaptam semmit. Kifejezetten jó gyerek voltam, így utólag túl jó is. Az én gyerekem remélem csintalanabb lesz. :)
  • Renegade
    hát én nagyon rossz gyerek voltam, olyannyira, hogy még ovi nagycsoportban is visszaküldtek egyszer egy napra kiscsoportba büntiből. :)
  • Molnibalage
    Általánosban talán egyszer szaktanárit vagy ofőt, de nem vagyok biztos ebben.
  • tigeroo
    Altalanosban volt 3. Foci kozben atrugtuk a labdat a gyerekvarosba, a roma lurkok nem akartak ideadni mi atmasztunk -es seprunyel volt a nagy kukahoz rakva visszahoztu azokat is es kardoztunk.

8 ora elott nem lehetett bemenni a terembe ( uj szabaly volt) en meg leraktam a taskam a tanar meg pofozkodni akart kar hogy mar akkor is egymagas voltam a nemberrel.

Akkor volt msg hogy legoztunk oran xd asszem raadasul az oven. Jo ezekert mindert megerdemeltem azt nem tom. De tob nem volt
  • Zoli007
    Középsuliban igazgatóit. Ellestem az egyik tanártól a proxy jelszavát, és voltam olyan hülye, hogy óra alatt neteztem /nem, akkor még nem igazán voltak okostelefonok, főleg nem 3G/
  • benőmenő
    Főleg általánosban kaptam, de ott kb. 3 év volt a 8-ból, amikor nem :D
    Középiskolában talán egyszer, valami bagatel hülyeségért adta a gyökér ofőm.
  • Lacee86
    Ülj le, egyes.
  • Jimmyke
    Osztályfőnöki gimiben. Angolon valami idióta romantikus komédiát vetített nekünk a tanár és inkább pókereztünk egy üres teremben. :D
  • Dzsini
    Osztályfőnöki volt, még általánosban (első 4 év, utána 8 osztályos gimi), utána nem. Pikkelni rám csak egyetemen sikerült egy oktatónak, neki láthatóan fájt, hogy az írásbeli vizsgám jól sikerült, és nem tudott rá rossz jegyet adni :)
    Amúgy elkerültük egymást, ő nem oktatott a kötelezőn túl olyasmit, ami érdekelt volna.
  • Calver
    mindkét, igen, igen, igen (asszem), nem. pedig még nem is voltam (szerintem) gonosz diák, szimplán csöppet... dacos.
  • clio1616v
    jelenleg nem keresek hetente ennyit

viszont éltem Ausztriában és betanuló mérnökként hetente többet kerestem, szóval van tudom hogy ez kevés

ezért írtam múltkor, hogy nem elég többet keresned, azt el is kell költened - oda kell adnod szolgáltatásokért szakmunkásoknak, vagy termékekért boltoknak, hogy fenn lehessen tartani a magas fizetésedet és a jólétet

a magyar társadalom arra van berendezkedve, hogy csinálj meg mindent magadnak és így sokkal kevesebb fizetésből élj meg
  • Lacee86
    Jó, tudjuk, te hetente keresel ennyit, és ez az exkluzív napi ebédedre se lenne elég...
  • Molnibalage
    Troll alert...
  • Misuka963
    Szerintem ha egy magad vagy vagy esetleg ha még van barátnőd is akkor persze,meg lehet :)
  • clio1616v
    igazad van; bazz ez barna :D
  • clio1616v
    az nagyon kevés, de attól is függ mennyire vagy igényes
  • clio1616v
    azért mert az ónt ötvözőnek használjuk és az ónos eső olyan, mintha ötvöződne azzal a tárggyal amivel érintkezve az esőcsepp jéggé alakul, köszönhetően annak, hogy a levegőben fagyáspont alá hűlve a sótalan - alacsony sótartalmú(közel desztillált) tiszta víz nem tud megfagyni, mert nincs a jégkristály kialakulásához megfelelő gócpont, amiből a kristályszerkezet el tud indulni és kialakulni a jég; ezért a lehulló ónos eső az első tárggyal, amivel érintkezik a Földet érésekor azonnal jéggé szilárdul, mintha ötvöződne vele
  • ManoNegra
    Ezt hogy érted hogy nem vágták ki? Tudom most majd az jön hogy ugrottam, de érdekel hogyan értetted.