A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Svájc, Svédország, Anglia, Skócia...
de leginkább Svájc és Skócia.
mindegy, csak ne legyen túl meleg, én azt szeretem, ha kicsit hidegebb van, és ha sokat borul az idõ, sokat esik az esõ.
amerika meg afrika szóba sem jöhet... usába ha nyúznának se.
ázsia szép hely, de lakni nem laknák ott. mondjuk megnézném thaiföldet meg japánt, de azért otthon nem érezném magam. csak úgy kalandvágyásból.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Általában ez az egy országot szokták emlegetni, ezért kérdeztem hogy mely ORSZÁGOK azok amelyekek fel is tudnak mutatni valamit.
Born to win
Spread De Love!
A "boldogság" szoborral együtt. :D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
É-Amerika- Amerika :)

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Marad Európa. Legszívesebben valamelyik skandináv országban, Angliában vagy Skóciában élnék. Minnél északabbra :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ázsia: Tokio
É-Amerika: New York
ezek yoak vonának :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Amugy jo itt Europaban.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ