A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez alapból elég ellenszenvet keltõ cselekedet a részemrõl, de nincs mit tenni.
hobbi: jártam dobtanárhoz. attól még nem ismertem meg kurvasok embert.
kung fuztam majd' 3 évig, ismerõsöket szereztem, de nem olyanokat, akikkel szabadidõmben is gyakran összefutok.
autó?
ez alatt mit kell érteni.
http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas
menjetek szavazni :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Sport? Hobbi? Autó?
Van még rengeteg olyan terület, ahol lehet emberekkel haverkodni.. Nem is értem ez nálad hogy függ össze azzal, hogy nem dohányzol.. Szted az a társasági élet alapja???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
nem kocsmázok, és nem dohányzok.
emiatt bátran rám foghatjuk, hogy nem vagyok társasági ember.
miért miért nem kaphatóak másra az emberek? :|
amúgy meg itt e
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Odamegyek egybõl neki áll osztani h. "tegnap a gétéában mi meg hogy volt"...
Ha nem a lakásba lenne mindig akkor lenne haverja.
De így...
Ha meg van haver és nem megy akkor egy idióta :DDD
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1. nincs meg az adott kör akivel kimozdulhatna, bár ettõl függetlenül még mindíg feltudná magát találni
2. ha van is valamiféle haveri társaság akikkel eltudna menni ide oda, akkor sem megy :D
MSN-eztünk oszt.társammal egyszer csak írja: Nincs játék a gépemen
én:nem baj,van élet a pc-n kívül is ;)
õ: tv:nincs jó mûsor tanulás: azt inkább haggyuk.
Ennyibõl áll számára a világ?? Tv,tanulás,pc??Szánalmas.
Miért nem lehet kimozdulni,hülyülni stb??Ezt én nem értem,nem lenne belõlem jó kocka... :D
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Tod hogy van, kinek a billentyûzet fexik, kinek meg az, hogy lehet sörözni melóban :D
Helyette egész nap bringáztam, lógtunk a haverokkal, meg eljárkáltam az egy-két különórámra.. Esténként meg befigyelt egy két sör (persze tízre haza kellett érnem :DD) Szünetekben meg jártunk koncertekre, hétvégén party.. Kockulni mindig éjjel kockultam.. :) Meg ha rossz idõ volt..
Igazából hétköznap csak a suli meg az otthon közti utat ismerem , hétvégenként felfedezek néhe más utakat is :D
khm...khm...
Idebenn a szötétszégben nem bánthat szenki engem
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Þór vígi þessi rúnar
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
mikor hogy
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
utolsó lehetõség lol :D
amúgy még 2.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
leginkább a lehetõségekhez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://thenamelessphoto.com/
Amúgymeg: "Ide több üzenetet ezzel kapcsolban ne küldjetek! "
Hol az új szavazás?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic