A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
pontosan, + akkor a gyógyszertárakat is rabolnák rendesen. a jelenleg illegális drogok ugyanolyan addiktívak lesznek legalizálás után is, mint most.

DFTBA ಠ_ಠ

Pepsi Twist
aztán nem bankot rabolnának hanem patikát drogért 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kicsikiraly
hozzátéve: /me nem fogyaszt semmilyen, legális drogokat sem.

DFTBA ಠ_ಠ

chhaya
nem feltétlen kéne.
szerintem többen kipróbálnák, talán többen rá is szoknának...
és akkor már nem lesz elég az az elõre kimért adag, hanem több kell, keményebb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Kicsikiraly
Ha ez megtörténne akkor szerintem még rosszabb lenne a helyzet mint most.

eleinte az alatta lévõre nyomtam volna, de aztán rájöttem hogy annyira nem hülyeség, de azért rossz ötlet.

DFTBA ಠ_ಠ

milk41
én nem szívok,iszok

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

toysoldier
én nem. <#zavart1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nandorb
minden dolog meg illegalis addig a legolcsobb aztan mikor mar legalizaljak akkor mar draga

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

panther112
Amúgy túl nagy segg van kerítve az egész drog témának, messze nincs akkora társadalmi hatása, mint amit a sajtó/filmek/politikusok tulajdonítanak neki. Egy igazi mûprobléma, amivel lehet múlatni az idõt, elterelni a figyelmet a valódi gondokról, stb. Ugyanaz a szerkezete, mint hogy legyen-e melegházasság vagy sem, igazi mûbalhé a semmirõl. Akit nem érdekel kikerüli, akit érdekel beszerzi, használja. Állítom, hogy a sok elhízott pacni ember, vagy a sok dohányos több kárt okoz egy társadalomnak 5 év alatt, mint amit az összes drogfogyasztó okozott 68 óta.

Ha belegondoltok, jó dolog az ha terápiára eljárnak. És jó dolog rajtuk segíteni is. DE: valaki el sem megy. És az olyat nem is tudom sajnálni. Annak már tényleg az a sors jutott, hogy ebbe haljon bele...:/

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

inkább sokan,mint mindenki,nem?
meg ugye nem mindegy,hogy milyen gyakorisággal

panther112
Elsõ opciót választottam. Totál értelmetlennek tartom a mai helyzetet, az egyik legkomolyabb drog, az alkohol fõmûsoridõben tv reklámokban szerepel, 30 deka fûért (ami egy nagy semmi az alkoholhoz képest - minden szempontból) pedig börtönbe lehet kerülni. Ráadásul minden tudományos kutatás arra mutat (gyakorlatilag ez már egy feltárt tény), hogy akinek hajlama van arra, hogy drogfüggõ legyen, az ma nagy valószínûséggel alkoholista lesz, tehát a legalizáció egyetlen látható hatása az lenne, hogy az eleve meglévõ kábítószerbetegeink nem 97%-ban lennénke alkoholisták, hanem sokan közülük más, kevésbé káros, de ma illegális szereket használnának.

NeverwinterKING
sztem is a zözire gondolt.
de azt tényleg mindenki tolja. <#ravasz1>

\"You are fucking crazy people!\"

sweech
fûre gondolt.

<#eljen>

<#hehe>

FZoleee
szóval füvet szinte mindenki szív? <#idiota> szerintem a sima cigire gondolt <#smile>
Taranov
Mi a jó abban, hogy mérgezed magad? Ahelyett, hogy itt beszéltek róla, inkább kezdjétek el a leszokást holnap reggeltõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

89
gondolom fûre gondolt

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

mi a jó az ivásban ?😄

FZoleee
én még mindig nem tudom megérteni, hogy mi a jó a cigizésben?
faszt se? mibõ' vagy? <#bohoc>

mosoporr
és ugye fel kell tenni a kérdést mi a veszélyesebb:
egy hányásig beszivott ember a volán mögött vagy egy 3ü sört megivott ipse?

mosoporr
füvet speedet colát simán,most h tiltják csak annyit érnek el vele h hatalmas bevételtöl esik el az álam + 1-2 embernek elbasszák az egész életét és megbélyegzik öket(minket).

89
"négy év dohányzás után"
"kiürült a szervezetembõl minden"

lófaszt ürült ki<#wilting>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

DJ Skyline
én pl nem <#smile>

VRSDM
amúgymeg nem gondolnátok hogy mennyi ember szív. kábé mindenki...
a buszsöfõrtõl kezdve, a baumax-os raktárospakolós faszin át, a biztonsági õrökön keresztül a teknós lányokon át mindenki...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
kurvajó hogy depressziós leszel tõle.

VRSDM
bizonyos feltételek mellett igen.
Kellene egy számítógépes rendszer ami nyilvántart mindenkit (ilyenbõl van egy pár csak kölcsön kell venni) ha valakit elkapnak valamiféle kábítószeres ügyben akkor õ pl. már nem vehetne, meg nem lehetne sokat sem venni, pl. meg lenne szabva hogy ki mennyit, mindezt a súlya apalján pl.

és ettõl független heroin-t nem árulnék 😄 vagyis, az aids-esek ugyan úgy sokan lennének 😄

nandorb
aruld mar el mire szavaztal hogy ennyire ellenzed az alkoholt? legalizalnad??

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pepsi Twist
én is speedeztem má 😄 kurva jó 😄 viszont én is piálok... de nem vagyok függõ... naponta 2 üveg sör elmegy max 4 😄 (délutántól estig)

panther112
Sõt személyesen ismertem ilyen lányt, 2 évig speed-ezett, tényleg függõ volt, leszokott, egyetemet végzett, több nyelven beszél, Ausztráliában dolgozik, semmi baja, és baromi jól néz ki mind a mai napig, soha nem nézett ki rosszul... Ellenben az alkoholista osztálytársnõm arcáról 2 év ivás után bárki megmondja, hogy alkoholbeteg. Nekem amúgy mindegy, mindenki azt csinál, amit akar, csak ne higgyétek azt, hogy az alkohol az valami kis veszélytelen üdítõital, a többi drog meg az öngyilkosság egy sajátos formája, mert ez tényszerûen nem igaz. Az alkohol egy alattomos drog, amire iszonyú könnyû rászokni, az egyik legsunyibb, mert észre se veszed, hogy hol vannak a határok, ill. a társadalom is 100%-ig tolerálja...

bardocz
Rászoktál?Úgytûnik nem.Akkor nem is csoda,hogy nincsen tõle semmi bajod.Láttál már képet olyan emberekrõl,akik 1 éve folyamatosan csinálják?1 év alkoholizmustól nem fogsz úgy kinézni.
nekem aztán tök mindegy melyik "halálosabb", már ez a kérdés önmagában nevetséges, mind a kettõ szar amit el kell kerülni és kész
nincs drogos ismerõsöm, vagy családtagom, de például a nagyapám az alkohol miatt halt meg mert szarrá itta a máját
panther112
Látom sok közöd van a drogokhoz, amfetaminokat senki nem szed naponta, mert 5-7 nap mire újratermelõdik a szinapszisokban a szerotonin, magyarul semmi hatása kb. 1 hétig. Amúgy volt szerencsém hozzájuk, és amint láthatod semmi bajom, ezt nem mondhatja el az az osztálytársam, aki nagy drogellenes volt, csak éppenséggel 27 éves kora körül elkezdett inni, ma alkoholista... De csak szajkózd a sok hülyeséget, az ma úgyis elvárás.

Legalizálnám. Sõt ingyenessé tenném. Aki hülye haljon meg.

bardocz
Ha megnézzük az alkoholtermelést,és a drogok "termelését",már abból egyértelmûen adódna,hogy alkoholtól többen halhatnak meg.
bardocz
Szerinted az alkohol gyilkosabb,,int mondjuk az amfetamin?Akkor én 1 évig iszok minden nap,te meg 1 évig minden nap azt szeded,és megnézzük melyikünk tudja abbahagyni,és ránézésre ki öregedett többet.Ekkora marhaságot,úristen..
akkor nem is vagy kemény <#gonosz1>

Látom tényleg sokan nem olvasták el amirõl szó volt, de nem is fogok újra belecsöppenni 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ekkora hülyeséget már rég halottam!

És igen az alkohol is drog és többen halnak meg miatta mint a többi kábítószer miatt, mégis legális
panther112
Drogok kaphatóak legálisan, annyi alkoholt veszel, amennyit a pénztárcád enged. Egyik leggyilkosabb drog.

Pepsi Twist
mondom belekóstol 😄 az nem jelenti azt hogy drogozok 😄

z99999
ekkora hülyeséget már rég hallottam.
nem csak azért, mert így egyszerûbben juthatnának a fiatalok a droghoz, de azért is, mert szélesebb körben terjedne el, és a rászokások miatt, amit ugye nem mindig lehet megakadályozni, csökkenne a munkaképesség és az egész gazdaság lassacskán romba dõlne.
higgyétek el, nem azért tiltott a drogok használata mert viki vagy ferkó nem kapott kiskorában és most arra verik hogy másnak se legyen könnyebb.

Pszt.

Hayni
Nehm.
csak nem drogozol?

Pepsi Twist
majd mikor belekóstolsz a drogos életbe meg a piásba 😄 kíváncsi leszek a véleményedre 😄

RoR zsozso
Csak panther vitázása ment egész nap,miközben szarozta az alkoholt,és istenítette a drogot.
Nem igaz h. nincs jobb dolga. <#falbav>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

~170 új üzenet, nem olvasok vissza. Volt valami érdekes?

Amúgy: Bizonyos feltételek mellett igen lásd Hollandia.

tommyg
pullgép

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit