127612
-
Freeda Krueger #118956 Sajnos hangosan :( -
hugopareiros #118955 hangosan
párom mindig megijed tőle és kapom a leb4szást, hogy nem tudok uralkodni magamon -
ahogy sikerül, általában közép hangosan szerintem. mások meg röhögnek, hogy egy kisegér is akkorát szokott. -
#118933 -
Változó, van ha úgy kell halkan, de néha van olyan, hogy 10 méteres körzetben mindenki összerezzen. -
baromság. -
A filmről annyit hogy az alapötlet nagyon jó volt a megvalósítás pocsék...
Részt vennék. Megsimogatnék pár embert egy "baszketbóll" ütővel de nem ölnék meg senkit.
Annyi biztos hogy én nyitva hagynám a bejárati ajtót de vagy 6-8 shotgun nézne az udvarra:) -
Nem és baromság az egész. -
clio1616v #118948 simán
bankot rabolnék
nincs bennem olyan kényszer hogy másnak ártsak - se nem erőszakolnék meg senkit, se nem ölnék -
Háááát, azért lenne válogatás. :) -
és minden nőt -
Ellenzem. -
Ez már elgondolkodtató. -
Blum #118943 nem -
Fbn Lx #118942 megkúrhatnál minden férfit -
Nem látom ennek semmi értelmét. -
Fbn Lx #118940 aktívan
megkúrnék minden nőt gec -
Volt "szerencsém" látni a filmet... Egy hatalmas blődség az egész. :/ -
EnxTheOne #118938 Hát egy örült vagyok, aki csak azért nem lépett a bűn útjára mert fél a börtöntől. Szóval igen :D
-
Simán szerzek fű alatt egy direkte buszokra szerelhető minigunt az usaból, oszt ráapplikálnám a TELEPjárómra, amit átalakítok páncélozott járművé házilag, mint a Szupercsapatba a Mr. T.-ék. Jön a bűnéjszakája és huss, kitakarítanám a sok férget aki ott nyüzsizik az utcán lincselésre és rablásra vágyva. Nem is rossz módszer, hogy megszabaduljunk a ganaj alajnéptől... -
karajjj #118936 mondjuk, hogy honnan szerezne napalmot -
Ez egy ökörség.
Mi tartana vissza egy piromániást, hogy mondjuk napalmmal felgyújtsa az egész várost? Onnantól kezdve meg nincs miben részt venni. -
A plüssállatkasimogatás az nekem is használ. -
Leszarom. -
nem, hülyeségnek tartom az egész koncepciót.
ha stresszes vagyok közösülök egy kurvával és elásom
vagy plüssálatkákat simogatok -
Az egész egy kibaszott baromság úgy ahogy van. -
Renegade #118930 na én meg pont fordítva látom, elvégre szerintem minden ember ki tud úszni egy medencéből, ha más nem "kutyaúszásban". nyilván ha megijed, akkor van rá esély, hogy belefullad. -
Fbn Lx #118929 az úszást még megértem, az annyira nem magától értetődő, a bicajozás jóval egyszerűbb mozgásforma -
kamionosjoe #118928 Kaptam egy bicajt gyerekként(kb. 7-8 évesen) és próbált apu tanítani, de valahogy mindig féltem vagy nem tudom mi volt, de nem ment. Aztán pár hét vagy pár hónap múlva ráültem egyedül, gyakorolgattam és ment.
Az úszás dettó így volt, mindig jártunk úszni alsó meg felső tagozatban, de hiába akartak a nagyvízbe berakni mindig féltem tőle és kimásztam. Volt egy másik béna gyerek is azzal voltunk mindig ketten a kis medencébe. Aztán mikor kijártam a 8-at utána nyáron elmentünk haverokkal egy tóhoz, ott aztán mindenki átúszott a másik partra csak én maradtam egyedül, de persze a vízbe én is bementem. Próbálkoztam a szélén egyre beljebb menni és kiúszni, aztán a part mellett és pár perc múlva már annyira jól ment, hogy én is átúsztam a tavat és odamentem a haverokhoz. -
5 évesen,oldalkerék nélküli szovjet gyerekbiciklin tanultam.Apám tolt egy fél utcahosszt,nem vettem észre mikor elengedett.Mikor végül hátranéztem,az utca végén állt és integetett.Erre úgy megijedtem,hogy elengedtem a kormányt,és átcsúsztam egy korlát alatt :D -
ez a visszafordulós dolog nálam is játszott,csak nekem az lett a végeredmény,hogy fejjel beleálltam a bokorba,a bicikli meg égnek állt :D -
Tudok biciklizni, szerintem 6 éves korom körül tanultam meg pótkerék nélkül. (Utólag visszagondolva nagyon vicces volt, mert kb. fél méterenként fordultam hátra, hogy ugye milyen sokat haladtam már?! Bátyám nem szórakozott olyan jól, ő próbált tanítani. :D)
Ha lennének itt rendes bicikliutak, akkor talán dolgozni is járnék vele. Az útra az autók közé nem merek menni, ahhoz nem vagyok elég magabiztos. -
-
leszarom -
cicaharc -
Víztől pont nincs halálfélelmem, sőt még úszni is tudok. Mindenesetre érdekelne, hogy ezt miből szűrted le.. -
Ha pl értelmesen fogalmaznál, akkor lehet átjönne, amit ugatni akarsz, de jelenleg csak annyit fogtam fel, hogy halálfélelmed van a víztől. Talán az a mondanivalód, hogy pénzből nem vehetsz bátorságot?
-
Nem tudom mennyire nehéz összerakni, hogy miről folyik a diskurzus, de épp azt próbálom megérvelni, hogy miért nehezebb _MEGTANULNI_ úszni, mint biciklizni. -
Vagy pl megtanulsz úszni. -
Az ösztönös. "GTFO vagy megfulladok a faszba". Ez még az állatoknak is megy.