A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
na de könyörgöm, te 13 éves vagy, neked még anyu-apu veszi a dolgokat nem? miért kellene magadnak xboxot venned, te még gyerek van, nincs jövedelmed, természetes, hogy nem te veszed a dolgaidat (ergo senki nem hányja a szemedre, ha a szüleid veszik meg azt, ami neked kell)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja meg hogy köszönöm szépen 😊
mert megköszönni dolgokat nagyon fotnos, és nem kerül neked semmibe, a másik meg örül 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RoR zsozso
Lehetne ha lenne rá pénzem 😄
De ha lenne annyi pénzem,nem xbox-ra költeném...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Mike at home
jó, de lehetne 😊

Mike at home
Sõt, ha valaki irna nekem itt az sg-n egy pm-et, hogy: Te mike, anynira jófej vagy vettem neked egy házat a Bahamákon, nem mondanám neki ogy jaj nem kell, meg ugyanmár, hanem azt mondanám, hol van a szerzõdés, és a kulcsok 😄

RoR zsozso
Nincs xbox-om 😉

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Mike at home
te megdolgoztál az xbox-rt? egy x5 ugyanilyen max a nagyságrendek mások, vannak akinek 100k is nagy kiadás, msnak 10-20 milió simán elszórható

Magic Boy
Az ember mindig tanul valamit.
Mondjuk én a nõkrõl beszéltem és nem a plázacicákról.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darukezelő
Magyarországon tapasztalt dolgok alapján lehet hogy ezt látod. Még jó, hogy nem csak Magyarországból áll a világ. 😊

Darukezelő
Ezt mibõl gondolod ennyire biztosra?

Magic Boy
Na ez egy is a népbutítás eredménye.
Nem így van.
Persze biztos vannak olyanok akik nem tisztességes úton szerezték, de a többség keményen megdolgozott érte.

RoR zsozso
Nagyon sokat tudok,sõt az X5 sofõröknek majdnem 80%-a szõke picsa aki vezetés közben sminkelgeti magát a tükörben. (gondolom nagyon megdolgozhatott a pénzéért...)

caseih9400
csak az elsõ milliókat ne kérdezd meg tõlük honnan szerezték...azokat biztos nem legális úton...

khm...khm...

RoR zsozso
Amúgy volt egy ilyen "szülinap luxuskivitelben" vagy mi,ott vett az anyja egy Lexus-t,aztán neki állt rinyálni hogy neki Merdzsó kell...
De az anyja jól tette,visszavitte az autót a kereskedésbe,és nem kapott semmit 😄

Magic Boy
"átlagos körülmények között is lehet boldogan élni"

Ez tény, de gazdagon is. Ez nem a pénztõl függ.

Magic Boy
Na, ha ennyire negatív vagy a gazdagokkal és a pénzel szemben akkor mindig egyik napról a másikra fogsz élni.
A legtöbb gazdag keményen megdolgozott azért, hogy odáig jutott ahol van.

RoR zsozso
Fulladjanak bele a rohadt pénzükbe,én aztán leszarom hogy mire költik <#idiota>

Magic Boy
Egyetértünk, de.

A pénzért egyáltalán nem kell hülyére dolgozni magadat.
Csak sajnos ezt verik az emberek fejébe.
Akkor is kereshetsz jól, ha azt csinálod amit szeretsz.

Magic Boy
Az arányokkal, a szülõi tisztelettel és a pénz értékével kapcsolatban jobos a példa.
Szóvá teheti, de ha hisztizik én azt is elvenném tõle amit kapott.

snowkid16
Mi ez, gazdagok topickja?<#idiota> jövök én is XD

Mike at home
a mai iskolarendszer a kreativoknak, az indivualistáknak, vagy a gyakorlati embereknek egyáltalán nem kedvez, egyes vélemények szerint csupán az emberek 25-30%-ának, és persze tanárnak is az megy, aki ebbbe a halmazba tartozik, hiszen sikerélményt jelentett számára az iskola, és azokat fogja okosnak tartani, akik ugyanolyanok mint õ, a többiek meg buták, lusták, mások

ás mint mindenben itt is sok múlik a szerencsén, akár az üzleti életben, jó idõben voltál jó helyen, ugyanakkor a belefektetett energia is nagyon fontos, kellõ kitartással sok mindent el lehet érni

a tanulj sokat, hogy jó állásod legyen pedig arra jó, hogy vezetõ beosztásban dolgozhass olyan valakinek a céégnél, aki kicsit másképp gondolkodott

arról ne beszéljünk, hogy a magyarországi oktatási szinvonal milyen, fõleg a himihumi fõiskolákban, ahol soxor jobban értesz a témához mint a tanár, fõleg idõsebben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pepsi Twist
nem veszem meg neki az X5-öt 😄 elégedjen meg a kis Suzukijával 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
azt elismerem 😊

cenobite
És gondolom te megveszed neki. Nem? Nemáááár!!! Nem hiszem hogy nincs annyi ennyi kis aprópénz a párnába varrva. <#idiota>

gamertag: kenobita

cenobite
LOL bakker, csak az arányok miatt írtam, hogy azért elég durva dolog, hogy kap a hülye picsa egy több mint 10milliós autót és ahelyett hogy örülne neki, elkezd hisztizni. Biztos van módja annak hogy a szalonban kicseréljék, de ez a hisztis reakció, meg hogy "mi ez szar" elég érdekes... Gondolom marhára tisztelheti a szüleit, meg úgy általában tisztában van a pénz értékével.

Magic Boy
Kivétel erõsíti a szabályt. <#ravasz1>

De azt te is elismerheted, hogy a lányok/asszonyok többsége nem rajong az ekkora autókért.

Pepsi Twist
az asszonyomnak... õ X5öt akar...

Magic Boy
A BMW x5-ös erõsen nagy autó és ráadásul SUV.
Mutass olyan lányt/asszonyt akinek ilíyen az álma.

Mike at home
mennyire alkalmazotti gondolkodás, sosem leszel igazán gazdag

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Magic Boy
A 16. születésnapjára én se, de késõbb igen.
Ez szerintem nem elkényeztetés.
Az meg, hogy szól, hogy õ nem olyat szeretne az szerintem természetes.

caseih9400
nekem ha ladát adnának születésnapomra akkoris örülnék nem hogy egy x5-öst<#idiota>

khm...khm...

Magic Boy
caseih9400: A minõséget meg kell fizetni ez tény, ahogy az is, hogy nem tudhatod amíg oda nem kerülsz, hogy mit vennél meg és mit nem.
Ha meg a kedves apuka van akkora barom, hogy elfelejti megkérdezni az érintettet akkor az az õ baja. Ugyanez van kicsiben is, hiszen menyi ajándékot visznek vissza az ünnepek után.

cenobite: Szerintem te se szívesen járnál egy olyan autóval ami nem tetszik.

caseih9400
viván néztem még régebben a születésnap luxuskivitelben mûsort , asszem még most is megy ..

khm...khm...

Darukezelő
My Super Sweet 16 az MTV-n? 😊 1-2 részét láttam, mondjuk abban a sorozatban tényleg olyanok vannak hogy csak nézek. Meg igazából nem tudom mit ünnepelnek így a 16-dik születésnapjukon, ha 21-et ünnepelnének akkor megérteném. Mondjuk jól látszik, hogy a fiatalok mennyire nem tudnak bánni még a pénzzel. Ha van, akkor mindent meglehet tenni elven gondolkoznak. Jó mondjuk apuka is kicsit a körmére nézhetne a gyereknek, és akkor nem az lesz hogy a 16 éves gyerek annyira elvan már kényeztetve, hogy majd még nem tetszését fejezi ki, mert nem azt a huszon milliós autót kapta amit kinézett magának. Én eleve nem vennék a gyerekemnek méregdrága autót, pláne egy 16 évesnek. Bár ez meg már nevelés kérdése, hogy ki hogyan neveli a gyerekét a sok pénz mellett. Elkényezteti, vagy azért megszabja a határokat.

caseih9400
<#wow3><#wow3>

khm...khm...

cenobite
Van egy ilyen video is, hogy a fiatal csaj szülinapjára kap egy kék lexus-t (be van kötve a szeme, úgy vezetik az autóhoz), erre elkezd hisztizni, mint egy õrült, hogy neki piros kell, mi ez a szar-szemét kék. :S

caseih9400
Ja és a legjobb benne az hogy a milliárdos apuka vesz a kislányának 16. születésnapra egy BMW X5-öt azt elkezd rinyálni hogy õ Lexust akart és visszaviteti...<#wow3>

khm...khm...

caseih9400
Nyilván szeret az ember luxuskörülmények között élni, de néhányan már túlzásba viszik.

azért már 3milliós órát tudja ki venne meg , még akkoris ha milliárdos lennénk...

khm...khm...

bulba
Azokra nem is gondolsz akik esetleg nem saját hibájukból nem tudnak/tak továbbtanulni?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Mike at home
mindeki arra költi a pénzét amire akarja, senkinek semmi joga nincs beleszólni

Magic Boy
Ez így igaz.

Darukezelő
Igaz, csak ugye a minimálbéresek között is sok olyan van, aki szart az egészbe, lesz ami lesz. Mindegy, ebbe nem akarok bele menni, minden rétegben több féle ember van. A kõgazdagok között is, és a minimálbéresek között is.

FZoleee
13:06 Pepsi Twist: E30? vagy E36? 😄
13:06 Reaper: 36
13:06 Pepsi Twist: akkor nem vagy ellenfél 😄
13:06 Reaper: nana
13:07 Pepsi Twist: majdnem 100LE-vel több erõm van 😄

erre gondolsz? <#idiota>

amúgy:
"Nyilván szeret az ember luxuskörülmények között élni, de néhányan már túlzásba viszik." és az "Éljen jól, de a nagy fényûzésre költött pénzt inkább adományozhatná a rászorulóknak." között 😄
Magic Boy
Egyetértünk.
Õket is becsülni kell, hiszen azt a feladatot is meg kell valakinek csinálni amit õk csinálnak, na meg nem biztos, hogy rajtuk múlott, hogy teszem azt csak egy nyolc általánosuk van.
Arról nem is beszélve, hogy a diplomával nem osztanak észt és sok olyan 8 általánost végzett ember van aki értelmesebb, mint a diplomások többsége.

Darukezelő
Lehet, de igazából engem nem érdekel ki mire költi a pénzét. 😊 Ha valakinek az nyújt örömet hogy 24 karátos arany wc ülõkéje van, vagy Swarovski kavicsokkal rakatja tele az autóját akkor csinálja.

A te pénzed, arra költöm, amire akarom<#gonosz1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

chhaya
nem kell sajnálni, de lenézni sem kell. õk is dolgoznak, sokszor többet is, mint aki tanult plusz négy évet. és a "hasonlítgatás" csak arra irányul, hogy néhány ilyen milliárdos jobban megbecsülné a pénzét, ha egy darabig csak kevésbõl kellene élnie. (amúgy ez nem is olyan egyszerû, hogy "lusta volt továbbtanulni, de nem akarok offolni, meg kedvem sincs kisregényt írni.)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rockynhooo
Én pénzem arra költöm amire akarom <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tugyiti
Nem viszi el a hátán senki,élünk 70-80 évet aztán max. mellénk temetik a kocsinkat akkor meg már ugyse érvényes jogsink.
Darukezelő
Miért is hasonlítjuk a kõgazdag embert a minimálbéreshez? A minimálbéres gondolkozzon el azon, hogy miért jutott oda ahova. Nem fogom sajnálni csak azért, mert lusta volt tovább tanulni, vagy van 8 általánosa és most pénztáros az Intersparban.