127612
  • Rundstedt17
    Fejtsd már ki hogy mégis mi?szerintem a válaszok szinte majdnem mindent lefednek.
  • Rundstedt17
    Akkor majd olyan csajt keressél aki tolerálja hogy a géppel foglalkozol szabadidőd nagy részében:D....
  • Rundstedt17
    Nézzük:
    Család,fontos de én nem vagyok az a fajta,röviden úgy értendő hogy olyan magamnak való vagyok.
    Buli?Ugyan már soha nem érdekelt és nem is fog,számomra nagyon unalmas és fárasztó terhelő meg az ott tapasztalt viselkedést sem tudom elfogadni.
    Karrier?Ez alatt nyilván a pénzhajhászást kell érteni,ugyancsak semmilyen szinten nem érdekel,puritán módon elélek,minimális igényekkel.
    Egy hobbi szenvedély?Nem,persze néha jó kikapcsolódni de életem ennek szentelni,kizárt.
    Értelem nélkül csak a mának élni?megintcsak nem már csak azért sem mert zsákutca,cél nélkül nem igazán lehet élni....
    Felőlem meghalhatnék akár most?Nem,ez már előző válasz következménye akik cél nélkül élnek előbb utóbb eljutnak erre a szintre...

Nos tehát hogy minek is?Röviden emberek segítésén így vagy úgy mindig majd lehetőségeimhez mérten,remélhetőleg minél többet,minél több emberen.
  • elmeroggyant
    Soha nem "érte meg" családot alapítani, nem csak a mai korban. Sőt, manapság több kilátás van a családalapításhoz, mint teszem azt 100 éve volt.
    Ettől függetlenül te is megszülettél valahogy. Csak talán a szüleid nem rinyáltak, hogy nem éri meg.
    De talán az ilyen önsajnáló hozzáállás a természet reakciója a túlnépesedés ellen és a létszám kordában tartásához. :)

A kérdésre:
    - Családot nem akarok. Felelősség is, meg amúgy is csak hátráltatna.

- Buli? Idióták szava arra, hogy hogyan b*sszon be és igya le magát a sárga földig. Esetleg hogy hogyan ugrabugráljon tücc-tücc "zenére".
    Sokan kikapcsolódásnak, feszültséglevezetésnek nevezik. Ilyenkor röhögök egyet. :)
    Aki enélkül nem képes levezetni a feszültségét, annak máshogy sem fog menni, ergo szánalmas.

- Karrier? Mihez képest? Legyek magasabb pozícióban egy adott munkahelyen, mint a másik? Minek? Ugyanúgy csak végrehajtó leszek. Még saját vállalkozás esetében csak-csak. De akkor is csak a többi emberhez kellene mérnem magam.
    Én viszont nem szoktam magam más emberekhez mérni, mivel nem érdekelnek igazán. Sem ők, sem a véleményük rólam.

- Hobbi? Még akár igaz is lehetne. A baj csak az a kérdéssel, hogy egy hobbbit ad leehtőségként. Nekem meg temérdek hobbim van, így nem tudok és nem fogok csak egy dologgal foglalkozni.
    ("Polihisztor vagyok. És még sok más tudományban is jártas." :) )

- Tengeni-lengeni? A gyengék sajátja.

- Öngyilkosság? Még inkább szánandó.

Tehát marad az egyéb. ;)
  • FZoleee
    képzeld, hogy nem mindenki azért él, hogy minél gazdagabb legyen, meg tudja venni a legdrágább kocsit stb...
  • htr93
    úgy volt hogy egy hobbinak szentelem az életem, a csellózásnak , de mivel nem voltam képes olyan tempóban haladni mint azt a társadalom lényeges része megkövetelte volna, cseszhetem, de a túléléshez elég sok eséllyel rendelkező szakmához juttatak cserébe, egy másik hobbihoz vezettek el, a nagybőgőzéshez, ami tényleg csak azért jó mert jol fizet és még mindig zenélhetek de KURRRRVVÁÁÁÁÁRA undorodom tőle éppen, tehát azt hiszem mégsem az egyébet hanem a felőlem akár most is meghalhatnékotr kellett volna bejelölöm.
  • DJKonya
    Ja előbb utóbb szeretnék, de kitudja még mit hoz az élet...
  • Pepsi Twist
    családot alapítani? te komplett hülye vagy? mai világba nem éri meg...
  • REPS0L
    Egy adott hobbinak, szenvedélynek fogok csak élni.

• DJKonya
    1.Család mindenek előtt
    2.Munka
    3.Hobbi

Nem akarok belemenni a dolgokba de most így állok hozzá, van egy csodás barátnőm 2 éve ő mindennél fontosabb nekem, szeretnék vele családot alapítani majd de emellett szeretnék kamion sofőr lenni és a két dolog nem igazán összeegyeztethető dolog:(
  • Braveheart
    Egyéb:
    1. Család
    2. Munka (hivatás)
    3. Buli
  • DIESEL DOG #41505
    Karrierem fogom építeni, amibe nem fér bele se buli se család se hobbi.

Család majd egyszer, valamikor...

• CopyKing92
    Raktáros/Vegyész/Számítógép/MTB
  • bardocz
    Remélem valami amatőr autósportnak élhetek majd.Persze előtte munka,hogy legyen rá pénz.
  • VRSDM
    1. család
    2. hobbi
    3. buli és munka egy helyen.
  • N1ggA
    család
  • milk4
    1.Család/Hobbi
    2.Munka
    3.Punnyadás
    4.Barátok
  • Carlos
    Család, szerintem ennél fontosabb nincs.

Keresztapaként mi más lehetne...
  • DeerHunter01
    Kockulás,aztán lehet hogy család de közbe is kockulás :)
  • Pepsi Twist
    Egyéb

Nem rossz kérdés, de szar válaszok vannak.
  • Darukezelő
    Kellett volna egy "Már meghaltam." lehetőség is.
  • tigeroo
    fűdevagány...hajrá, ne csak a szád járjon
  • [HUN]FaTaL
    Felőlem akár most is meghalhatnék.
  • jackcsabi
    Egyéb:

A nagy álmom valóra fogom váltani és utána kezdek gondolkodni ilyesmiken :)

• Rockynhooo
    Nem vagyok egy család centrikus, de 30 évesen már biztos az leszek. Addig tengeni lengeni akarok de nem úgy ,hogy itthon hanem bejárni pár országot és dolgozni itt ott. Aztán megállapodni valakivel és letelepedni aztán jöhet a család.
  • tigeroo
    elsősorban család. utána hobbi, buli
  • Barnabyka
  • BlackShadow
    egyéb

az első négyet okosan felosztva :)
  • cargame
    jah s buli is xd
  • cargame
    Család, szerintem ennél fontosabb nincs. + Karrierem fogom építeni, amibe nem fér bele se buli se család se hobbi. ----e ketto kevereke :DD
  • 89
    mindig változik az álláspontom xD
    mikor van barátnő--> család
    mikor nincs-->tengek lengek, barátok, buli

amúgy meg hosszabbtávon jólenne utazgatni spontán a világban
  • NEOreg3
    nem szoktam egy az egyben lemásolni a válaszlehetőségeket, de ez a tökéletesen kifejezi mindazt, amit most érzek: Felőlem akár most is meghalhatnék.

ha esetleg nagyon jó napom lenne, akkor a felette lévőre szavaznék
  • Dick Riddick
    Egyéb.
    A leghalványabb fogalmam sincs róla.
    Egyelőre olyan az életem mint egy örvénylő forgatag, még nem világos melyik út is lesz az enyém.
  • GregSB
    Család + karrier + hobbi.

Ebben a sorrendben :)

Jelenleg a karrier és hobbi van még elől, de amint találok egy megfelelő nemzőképes nőstényt ezek háttérbe fognak szorulni :)))
  • joshua
    Tengek lengek, csak éljem meg a holnapot, a többi nem érdekes.

Világot járni, könyvet írni. Ez tetszene.
  • LordVenom
    Teljesen egyértelmű: Család, szerintem ennél fontosabb nincs.

Mellette ha belefér néha buli,és hobbi...
  • sb1
    Buli buli hátán, amíg meg nem halok
  • ba32107
    Látom Neo már szavazott :D
  • ba32107
    Jó vágom de ezek nem igazi barátok, csak haverok
  • xxxpaulxxx
    24 fiú 1 lány én nyertem:PXD

Amúgy kb 2 lány barátom van, akiket tényleg annak tudnék nevezni:D