A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Nincs káros szenvedélyem. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bardocz
Nem poénból<#dzsedintés>
HöfEE
Csak poénból írtam 😊

bardocz
Semmidet sem károsítod vele,tehát nem az.
HöfEE
Nincs káros szenvedélyem.
(Ha az airsoft annak számít akkor mégis van <#eplus2> )

Simaji
Én szerintem mindenkinek van illetve kell, hogy legyen szenvedélye. És szerintem mindenkinek más az értékrendje ezért nem mindenkinek káros egy adott dolog. 😊

Persze vannak általánosan elfogadott dolgok de akkor is az egyén szintjén nézve nem lehet általánosítani szerintem. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Rockynhooo
kockák mit nyomtak ? sztem a napi 10 óra játék károsabb mint az én hétvégi 10 söröm :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Ehhez még a nõi logika is elég.
Ability
Ha nem tudnál Windows-t warezolni, akkor kénytelen lennél megvenni. Ergó így hogy nem veszed meg bevételi kiesést okozol.
CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

nem drogozok, nem dohányzok, nem iszok alkoholt.
Nem szeretem a kávét, utálom az energiaitalt... és a hatásaikat is.
Néha összejön egy kicsit túl sok alkoholból, de max. úgy évente kétszer. Egyébként csak sört iszok, olyan heti egy arányban, meg most forralt bort, hogy tél van. Ilyenkor szeretem 😄
szintén évente max. két alkalommal egy kis cigi vagy szivar, amit szeretek. De nem tudok rászokni, butaság -.-'
Ha a csoki káros, akkor régen nagyon káros életet éltem, mert rengeteg csokit zabáltam. Mostanában szinte semmit, csak ritkán valami jó étcsokit.
ki beszélt itt arról, hogy ellopod az egyetlen létezõ példányt? <#wilting>
Ennyi erõvel az sem lenne bûn, ha a polcról leemelnéd...
a warezról beszéltem, mint "lemásolásról", ahol emiatt nem fogyasztod el az eredeti példányt.
passatgt
az miért káros?

Scottt
2-3hetente buli,póker.
De átlagolva 1.000 és 3.000 Ft közé jön ki.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

de sok itt a káros szenvedélyektõl mentes ember 😊...kár h a való élet nem
ezt mutatja

buldozer99
Azért mer 1x már le lettél buktatva,még a tdu topikban,és éppen Sland buktatott le,emlékszel?😄 (amúgy az még a másik reged volt(asszem😄))

Forca Barca

Pepsi Twist
kaszás...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

cicai
pepsi vs csák norrisz😄
kigyõzne?😮
szavazásnak mehet?😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sweech
nem kamuzik, csak egészen picit sarkít 😊

cicai
nekem 41😞
gyúrni kell még xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tigeroo
kockás gépen énis nyertem már párszor 😄 bementem egy ezressel kijöttem 20ezerrel 😄
A Kaszas
pepsi elmehet a picsába😄

sweech
200-250 körül lehet

Pepsi Twist
miért kamuznék? o.O

Rockynhooo
van hogy elmegy 5k fölött pl multhéten igen haver szalagavatoja miatt, de álltalába azért 5k alatt van a pia fogyasztás hétvégente xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

buldozer99
nah azér...😄

Forca Barca

A Kaszas
szerinted minek írtam ?😄

Van, amikor bemész egy pisztollyal, kijössz pár száz ezerrel <#idiota>

FZoleee
dehogy, tudom hogy kamuzik mindenben 😊
buldozer99
Tudom nem ide tartozik,de most ti tényleg elhiszek minden Pepsinek?

Forca Barca

A Kaszas
õ álomvilágban él és azt álmodja hogy gengszter.nagyon kemény gyerek.nem fél senkitõl tõle viszont mindenki retteg😄

A Kaszas
ilyet ne kérdezz tõle😄

cicai
mellékesen mekkora a bicepszed?😄 cm-ben😄

FZoleee
Pepsi Twist
10.000 Ft felett

de vissza is jön... van amikor 100eFT al bemegyek és kijövök 120eFT-al van amikor bemegyek 100eFT-al és kijövök 80eFT-al szóval általában nem vesztek illetve a pénz nem vész el igazából el sem költöm...

Kaszinó Power!

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Nincs káros szenvedélyem. <#mf2>

pyrohun
"Szellemi termék használata csak akkor minõsül lopásnak, ha más helyett húzod le belõle a hasznot, vagy a tulajdonos hasznát bármilyen szempontból csökkented."

LOL. Tehát ha én írok mondjuk zenét és összejött egy CD-re való. Mondjuk te elviszed a digitális nyersanyagot, tehát azokat a fájlokat, amikkel dolgoztam. Mondjuk nincs másolat, semmi. Tegyük fel,h goy nem csinálsz vele semmit, csak nálad van és hallgatod. Szerinted ez nem lopás?? -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

NEOreg3
tudja a tököm mennyibe kerül az áram, amit egy hét alatt a gépem elfogyaszt:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pyrohun
szerintem az alkohol csak akkor káros, ha valaki alkoholista, vagy nem is az, de mégis túlzásba viszi.

amugy 1000 alatt, mert kb. 1 hónapban ha 2x iszom alkoholt, de akkor többet 😊 szóval átlagolva 1000 alatt jön ki / hét 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
De igen, mivel nem fizetsz érte -> bevétel kiesést okozol -> csökkented a tulajdonos hasznát.

Nem a saját pénzétõl fosztod meg, hanem a lehetséges bevételétõl. Szóval közvetetten, de mégiscsak pénztõl fosztod meg (attól, ami az övé lehetne).

broman191
"Nincs káros szenvedélyem." Ja mégis...de az SG ingyen van...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Heti átlag négy sör, egy doboz cigi. Durván 1500 HUF. Ennek 100%-át péntek-szombat este fogyasztom el <#buck>
Kávé, energiaital soha. Szerintem felesleges, én teljesen aktív vagyok anélkül is 😊

cicai
nem cigizek, nem iszok, nem drogozok nem gépezek már annyit mint régen, nincs káros szenvedélyem

de ha meglesz a jogsim akkor a gyorshajtás lesz😄

Mersant
a szavazok fele nem iszik alkoholt, nem dohanyzik, nem kavezik, nem nyerogepezik, dem drogozik....hiheto <#mf2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

cicai
tescos szörp? az már sugárveszélyes😄

asysoft
Édes löttyök nagymértékû fogyasztása annak számít?😊

/*WTF?!*/

bogyoka
Nem hiszem el😊) Valami biztos van.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

cicai

még😄

poppe
csak ha zacsiba töltöd és a fejedere húzod 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;