A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Persze vannak általánosan elfogadott dolgok de akkor is az egyén szintjén nézve nem lehet általánosítani szerintem. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Nem szeretem a kávét, utálom az energiaitalt... és a hatásaikat is.
Néha összejön egy kicsit túl sok alkoholból, de max. úgy évente kétszer. Egyébként csak sört iszok, olyan heti egy arányban, meg most forralt bort, hogy tél van. Ilyenkor szeretem 😄
szintén évente max. két alkalommal egy kis cigi vagy szivar, amit szeretek. De nem tudok rászokni, butaság -.-'
Ha a csoki káros, akkor régen nagyon káros életet éltem, mert rengeteg csokit zabáltam. Mostanában szinte semmit, csak ritkán valami jó étcsokit.
Ennyi erõvel az sem lenne bûn, ha a polcról leemelnéd...
a warezról beszéltem, mint "lemásolásról", ahol emiatt nem fogyasztod el az eredeti példányt.
De átlagolva 1.000 és 3.000 Ft közé jön ki.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ezt mutatja
Forca Barca
kigyõzne?😮
szavazásnak mehet?😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
gyúrni kell még xD
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de vissza is jön... van amikor 100eFT al bemegyek és kijövök 120eFT-al van amikor bemegyek 100eFT-al és kijövök 80eFT-al szóval általában nem vesztek illetve a pénz nem vész el igazából el sem költöm...
Kaszinó Power!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
LOL. Tehát ha én írok mondjuk zenét és összejött egy CD-re való. Mondjuk te elviszed a digitális nyersanyagot, tehát azokat a fájlokat, amikkel dolgoztam. Mondjuk nincs másolat, semmi. Tegyük fel,h goy nem csinálsz vele semmit, csak nálad van és hallgatod. Szerinted ez nem lopás?? -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy 1000 alatt, mert kb. 1 hónapban ha 2x iszom alkoholt, de akkor többet 😊 szóval átlagolva 1000 alatt jön ki / hét 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem a saját pénzétõl fosztod meg, hanem a lehetséges bevételétõl. Szóval közvetetten, de mégiscsak pénztõl fosztod meg (attól, ami az övé lehetne).
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kávé, energiaital soha. Szerintem felesleges, én teljesen aktív vagyok anélkül is 😊
de ha meglesz a jogsim akkor a gyorshajtás lesz😄
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
még😄