A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
én meg akkorse iszok<#mf1>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RoR zsozso
Nincs jobb dolgod mint negyed 12-kor a helyesírásom firtatni? 😊
Akkor: Nem iszoM.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

RoR zsozso
Nem iszok.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Kicsikiraly
én ugyan a csak alkalmankéntra szavaztam, de az annyit jelent hogy évente kb kétszer iszom, akkor is egy fél pohár valamit. én tényleg nem fogyasztom, nem mindenkinek ebbõl áll az élete.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ahhoz már nagyon alkesznak kell lenni, hogy látható hatása legyen a butításnak... Ismertem már azért pár embert aki évek óta leitta magát erõsen, minden hétvégén. Arról nem is beszélve, hogy ha nem iszol annyit hogy szívbeteg legyél tõle, egyáltalán nem fogsz rövidebb ideig élni. Ahhoz olyan életmód is kell... És nem szabályszerûség, met olyan emberek is meghalnak 40 évesen agyvérzésben meg szívrohamban, akiknek heti egy sörön kívül köze sem volt az alkoholhoz életében, esetleg aki vega volt... ilyenrõl is hallottam sokszor.
Sõt, egy 70 éves embertõl idézem: "Ti mennyire keveset isztok! Az én idõmben mi minden hétvégén mentünk a kocsmába..."

Azzal meg, hogy hülyeségnek tartod, hogy napi egy cigi egészséges, csak félig-meddig tudok egyetérteni.
Én azt mondom, hogy az szeret dohányozni, aki nem szokott rá. Az szeret dohányozni, aki csak ritkán gyújt rá, mert az tudja élvezni, és nem megszokásból csinálja.
Sokan elfelejtik megemlíteni, hogy egy szál cigi elszívása kitágítja a vérereket, és csökkenti a vérnyomást, meg a pulzust. Ugye mennyire logikus, hogy ezzel nem ölöd meg magad.
A baj tudod hol kezdõdik? Ha gyakran szívod, nincs ideje a káros anyagoknak kiürülnie a szervezetedbõl, feketedik a tüdõd, és eltömíti a vérereidet.
DJKonya
szerintem kimaradt az a szavazási lehetõség hogy óránként.....xD

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJ Skyline
így van, ismerek én is több ilyen embert, akik fél évente ha egyszer isznak egy pohár pezsgõt, vagy egy üveg sört, és akkor sokat mondtam

redbull0304
És mért nem iszol alkoholt? Valami betegség miatt?

gercse
pedig nekünk fõiskolán tanította a tanár szociológia órán, hogy napi 1 sör vagy 3dl vörösbor egészséges, ill. már nagyon rég óta megfigyelték az embereket, és aki nem ivott semmennyit életében, az kevesebb ideig élt, mint aki a fent említett mennyiséget fogyasztotta

jaajjj. az sokkal rosszabb, mint ha bebasznál

Egyszer elkapott minket suliban egy beszédes idõs úr, aki már sokfelé dolgozott a világban, többek között a Co... egyik nagy kólás vállalatnál is, és elmondta, miket tesznek a kólába.
kicsit túllihegett hatása volt, de állítólag kétkeresztes csontméregnek számít. Meg hogy vajon mért van az, hogy akik egy ilyen gyárban dolgoznak, erõsen tartózkodnak a saját cégük termékeitõl 😄
milk41
Nagyon nincs igazad,én még szilveszterkor sem szoktam alkoholt inni.Inkább iszok Colát amit nem szeret a májam vagy a vesém.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Itt most magadra gondoltál.képzeld van akinek nem az italozás élete.akármennyire hihetetlen vannak akik nem isznak...

Alkoholisták meg a sörgyár terjeszti.én még dohányostól is hallotam hasonlót hogy napi egy szál cigi egészséges😄.gondolkozatok már hol egészséges ami butit...

Doomista
az én véleményem az,hogy aki a "Nem fogyasztok alkoholt"-ra szavazott,az egy nagy kamugép. azok többet isznak mint akik a "naponta"-t jelölték meg.ennyi.köszöntem.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Bandee1987
Alkalmanként. De akkor sokat 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

redbull0304
Most már egy hete nem ittam! 😊 Karácsonyig remélem nem is fogok! 😊 Egyébként: "Pár naponta"...

birdo
Is-is az alkalmankénti...hétvégén.... attól függgggg )
Például, ha annyira nem bírom már az elõzenekart...

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

David2
<#vigyor1>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ability
Nálam aszerint függ, hogy mikor van rá lehetõségem. Mindig benne lennék a piálásban egy jó társaság mellett, valamikor heti 3-4 alkalom is összejön, valamikor meg 2-3 hétig nem is iszok. Ami jó bennem, hogy sosem vagyok másnapos, és úgy általában is bírom a piát, hányingerem sem szokott lenni. De azért voltak nekem is szép emlékeim, amikor kiütöttem magam, és kegyetlen szarul voltam. 😄
Hát hányni még nem hánytam, és nem dõltem össze a piától, de ezenkívül elmentem a határig, és nem volt túlságosan komoly következménye.

Mike at home
akkor még nem is voltál igazán másnapos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
:o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Nem fogyasztok alkoholt

Þór vígi þessi rúnar

Nandusz
nulláról tud-e tovább leépülni?

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

csak alkalmanként... az már más kérdés milyen sûrûn van ez az alkalom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rockynhooo
mekkora bölcsesség 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

alkalmanként.
és rendszerint nem esik jól nagyobb mennyiségben. legalábbis utólag.
de 1 sör, fõleg nyáron/tavasszal nagyon jó, ilyenkor meg a forralt vörösbor, narancshéjjal, fahéjjal... áhh
broman191
Never!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Pepsi Twist
<#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LordVenom
Mindig ezt mondják az alkoholisták. <#ravasz1>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Pepsi Twist
kis mennyiségbe az alkohol gyógyszer... nagy mennyiségbe pedig orvosság...

Rockynhooo
persze 2 sör egészséges de 12 már nem xd

Rockynhooo
hogy hogy? nagy piásnak hittelek

N1ggA
hát naponta egy-két sör, hetente 1-2x mer sok mindenféle. de egészséges..

Spread De Love!

banok
soha nem fogyasztok alkoholt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nekem a másnaposság az két óráig tart, és annyiban kimerül, hogy szédülök.

LordVenom
Drog,sex meg a rock'n'roll,mi? <#ravasz1>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Kizálólag alkalmanként.

chilios
Nem fogyasztok alkoholt
csak elkalmanként

Rockynhooo
nyáron pár naponta , ilyenkor meg minden péntek szombat 😄

milk41
Nem fogyasztok alkoholt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Pepsi Twist
Tiszta vizet igyanak az állatok, nálatok
Én nem élhetek pia nélkül
Tiszta konyak - ettõl leszünk állatok, várjatok
Míg az agyam le nem épül

Mike at home
pedig hányni milyen jó
jobb mint szenvedni fél napot

De miért kéne hányásig inni? Mértékkel nyugodtan lehet. A vörösbor még egészséges is. Ha most megiszol egy-két sört, semmi bajod nem lesz, és egy kicsit felszabadultabb is leszel. Én speciel az ízéért iszom, és nem a hatásért.

Ha direkt az a cél, hogy berúgjak, az más, akkor összeiszok mindenfélét, de akkor is érzem, hogy mikor kell megállni. Ha nem tudok többet, nem folytatom, és nem fogok hányni, ilyen egyszerû.

Dick Riddick
Nem fogyasztok alkoholt.

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
ritkán

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Így van. Én is úgy vagyok vele hogy nem kell ahoz inni hogy jól érezzem magam. Ha jó a társaság akkor úgy is jól fogom magam érezni.
Kicsikiraly
így vagyok én is ezzel, nekem azért a kis élvezetért nem kell igyak. elérem én azt máshogy is 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;