A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
mi jöhet még?
amõgy meg:
piercing topikban már elmondtam a véleményem, mégpedig az, hogy úgy ahogy vagy 1 nagy fasz vagy.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
#22382: megértem.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
<#eljen>#eljen>
és õk kitõl várnak el (várhatnak) segítséget az életükben?
ez nem önzõség?
A kérdés lényege röviden: Kik azok, akikhez általában úgy állsz hozzá, hogy bízol bennük az éppen adott esetben.
Barát(aim)ban.
Páromban.
Senkiben.
DFTBA ಠ_ಠ
Mert csak a puzyak írnak iksszel...
Tetvérem, barátok, család
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...