A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elõtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévõ hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lényeg a lényeg, szabad és kell is tiltani az önkényuralmi jelképeket, de nem kell átesni a ló túlsó oldalára.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Más.
Német kiadók a szgépes játékokban nem engedélyezik, mégha a történelmi hûség meg is követelné. Amerikában simán mehet.
Egyszer volt nálunk olyan, hogy az egyik német érdemérem egy totenkopf volt. Ezt mint jómunkásember szóvátettem, hogy csak nem kéne már, merthát ez azért kicsit komoly. A hozzáértõ munkatárs úgy leugatta a fejem, hogy hogy képzelem, õ ebben otthon van meg amúgyis kivagyokénneki (teszter, designer) hogy én megmondjam a frankót. Ésakurvaanyámat.
Elkullogtam. Aztán halottam, hogy a német kiadó kikelt magából, hogy hogy gondoljuk mi magyarok, hogy totenkopfot rakunk a játékba. Jól arconröhögtem a "hozzáértõt".
Ennyi.
Sry az offért.
Þór vígi þessi rúnar
Már nem is az ami...
Mármint a svasztika.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
remélem érthetõ voltam. pl. ha van egy WW2es dzsippem , akkor azonhad legyen eredeti festés. persze utcán ne közlekedjek vele max bemutatókon...
ezek is a történelem részei szerintem.
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezekbõl nincs sok, mármint konkrét önkényuralmi jelképbõl amit ebbõl a célból hoztak létre. Pl. a svasztikát nem szabad betiltani hiszen ez a jelkép már több ezer éves, attól, hogy a nácik jelképe volt (felhasználták) még nem kéne tiltani (mondhattam volna még vörös csillagot , árpád sávos zászlót stb stb.). De mondok ellenpéldát: Hungarista zászló, ez a Szálasi féle rendszer jelképe volt, nincs régebbi történelme, kreált jelkép. Az ilyet lehetne és szerintem kell is betiltani.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elég vicces mondjuk egy II.vh repszimulátor (aminek ugye valósághûnek kéne lennie) például horogkereszt nélkül
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Tehát öncélúan nem lehet feltünteni bárhol, de pl. egy II.Vh-s maketten rajta lehet. Miért? Mert a történelmi hûség megköveteli. Ahogy filmben is rajkta lehet a repcsiken a korrekt felségjelzés. Szar lenne, ha nem...
A németeknél még ez sem megengedett nyilvánosan. Kiállításon le kell takarni a felséjelzést. További érdekes dolog, hogy a Fehérorosz és orosz gépeken még mindig vörös csillaga felségjelzés.. Bár az oroszoknál most akarnak kék-fehér-(piros?) csillagot. Szerintem nem fog keresztülmenni az ötlet. Túl régi már a vörös csillag. Hagyománya van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://gaborszantai.co.uk/
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™