A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
énis ezért szavaztam igen-re.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

megelepõ, hogy pont tõled hallom ezt

GhostRider1
Nem

★

Tiltani kell.Semmi szükség arra hogy kocsmatöltelékek,hataloméhes figurák ezekben járjanak.

broman191
Nem.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

qtab986
Önkényuralmi jelképek használata

269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet

a) terjeszt;

b) nagy nyilvánosság elõtt használ;

c) közszemlére tesz;

ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.

(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el.

(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévõ hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.

Pepsi Twist
Nem.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Scottt
Nem kellene szvsz.Az Árpád sávos zászlót is tiltani akarták merthogy aznyilas.A nyilasban 9ezüst rész van.Az Árpád sávosban pedig 8 fehér.Nem ugyan az

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Dick Riddick
Szerintem kell tiltani. Addig amíg ilyen sok h@lye ember van, mindenképpen. De azért csak ésszel kellene szabályozni. Az nagyon rendben van, hogy tizenéves suttyók karján nem szeretne senki horogkeresztet, stb. látni, fõleg hogy azt sem tudják mit jelentett/jelképezett. De az hogy például történelmi filmekben nem szerepelhetnek, abszolút dilettáns hozzáállás. A történelem az emberi világhoz tartozik, akkor is ha tragikus, akkor is ha szomorú. Már így is túlságosan sok ferdítést alkalmaznak világszerte, általában a politika miatt. Pedig ezek a történelem azon részei, amit nem szabad elfelejteni, mert sok tanulsággal szolgálnak.
Lényeg a lényeg, szabad és kell is tiltani az önkényuralmi jelképeket, de nem kell átesni a ló túlsó oldalára.

\"Heroes never die. They just reload.\"

David2
felesleges tiltani, másrészt szólásszabadság korlátozási is egyben

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

elitehun
Nem kell tiltani
redbull0304
Igen.

Nem kell tiltani.

poppe
amíg a hülyegyerekeknek nem tanítják meg rendesen, hogy mi mit jelent, és mit hol szabad használni, addig jobb, ha tiltják az ilyen jelképeket... a szvasztikáról senkinek nem az õsi indiai jó szerencse vagy a kínai halhatatlanság szimbóluma fog eszébe jutni, pláne, ha azt egy katonai egyenruhát viselõ kopaszra nyírt (iskolázatlan munkanélküli primitív szar) emberke vállán látja

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Carlos
Legtöbbször 2 darabra vágják és a matricalap különbözõ pontjain helyezik el.
Más.
Német kiadók a szgépes játékokban nem engedélyezik, mégha a történelmi hûség meg is követelné. Amerikában simán mehet.
Egyszer volt nálunk olyan, hogy az egyik német érdemérem egy totenkopf volt. Ezt mint jómunkásember szóvátettem, hogy csak nem kéne már, merthát ez azért kicsit komoly. A hozzáértõ munkatárs úgy leugatta a fejem, hogy hogy képzelem, õ ebben otthon van meg amúgyis kivagyokénneki (teszter, designer) hogy én megmondjam a frankót. Ésakurvaanyámat.
Elkullogtam. Aztán halottam, hogy a német kiadó kikelt magából, hogy hogy gondoljuk mi magyarok, hogy totenkopfot rakunk a játékba. Jól arconröhögtem a "hozzáértõt".

Ennyi.

Sry az offért.

Þór vígi þessi rúnar

IKEN

Ezt van ahol úgy kerülik meg hogy filccel kisatirozzák a matricalapon,vagy több darabbol áll.
Már nem is az ami...
Mármint a svasztika.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

HöfEE
Nem , ez egy tévedés, sokan így tudják de nem.

VRSDM
tiltani nem kell. ahol megjelenhetnek azok szigorúan csak történelmi célt szolgálóak legyenek nem pedig a hovatartozást szolgálják.

remélem érthetõ voltam. pl. ha van egy WW2es dzsippem , akkor azonhad legyen eredeti festés. persze utcán ne közlekedjek vele max bemutatókon...

ezek is a történelem részei szerintem.

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
A náci jelkép az nem tükrözött svasztika volt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HöfEE
Érdekes kérdés, szerintem az önkényuralmi jelképeket be kell tiltani! DE!!
Ezekbõl nincs sok, mármint konkrét önkényuralmi jelképbõl amit ebbõl a célból hoztak létre. Pl. a svasztikát nem szabad betiltani hiszen ez a jelkép már több ezer éves, attól, hogy a nácik jelképe volt (felhasználták) még nem kéne tiltani (mondhattam volna még vörös csillagot , árpád sávos zászlót stb stb.). De mondok ellenpéldát: Hungarista zászló, ez a Szálasi féle rendszer jelképe volt, nincs régebbi történelme, kreált jelkép. Az ilyet lehetne és szerintem kell is betiltani.

pyrohun
Én igennel szavaztam, de nyilván csak az öncélú használatra értem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Molnibalage
Igen, lejárt lemez. Csak ez nem öncélú. Szerintem már Leninék elõtt is ilyen volt. Ilyen hülye elven is akarják turult betiltani, mert a nyilasok ugyebár. Az senkit ne zavarojon, hogy 1000 éves magyar jelkép ugye?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

REPS0L
:)))

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
bizonyos helyeken lehessen használni...
elég vicces mondjuk egy II.vh repszimulátor (aminek ugye valósághûnek kéne lennie) például horogkereszt nélkül

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Molnibalage
No offense, de most is ez van. Ha a történelmi hûség meköveteli akkor lehet õket használni.

Tehát öncélúan nem lehet feltünteni bárhol, de pl. egy II.Vh-s maketten rajta lehet. Miért? Mert a történelmi hûség megköveteli. Ahogy filmben is rajkta lehet a repcsiken a korrekt felségjelzés. Szar lenne, ha nem...

A németeknél még ez sem megengedett nyilvánosan. Kiállításon le kell takarni a felséjelzést. További érdekes dolog, hogy a Fehérorosz és orosz gépeken még mindig vörös csillaga felségjelzés.. Bár az oroszoknál most akarnak kék-fehér-(piros?) csillagot. Szerintem nem fog keresztülmenni az ötlet. Túl régi már a vörös csillag. Hagyománya van.

NEOreg3
nekem aztán mindegy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem, mert a történelem részei..., csak ellenõrízni kell a használatukat:-)

http://gaborszantai.co.uk/

ok, köszönöm :)

bogyoka
na jó, most az egyszer el van nézve:D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

elnézést kérek :D

bogyoka
Akkor Neked felesleges most szavaznod, sõt, idejárni, minek jöttél egyáltalán most is.

DJ Skyline
akkor most 75 ember véleménye tulajdonképp nem oszt, nem szoroz a dologban. közel 60 mondja azt hogy oké, 14 azt hogy nem kell, maradék meg hogy jobb lenne ha ellenne rejtve. ami igazából már létre is jött, a ki / be kapcsolással

hidegen hagy mivel mostanában nemhogy az ötleteket nem tudom megnézni hanem hsz-eket se olvasok.

Nem értem azokat, akik az utolsóra szavaztak. Az egy dolog, hogy leszarjátok az ötletes oldalt, de nem hiszem el, hogy nem tudjátok eldönteni, hogy kell-e nektek a piros figyelmeztetõ szöveg, avagy sem.

predator1982
hidegen hagy...

pred

DJ Skyline
direkt

bardocz
2x"Milyen márkájú mobiltelefont használsz?"

Ha jólemlékszem vótmá.
Nem kell/elrejthetõvé :P <õírtaakérdést>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pyrohun
dettó :C (bár ezért ability kicsontoz :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Szerintem hasznos az hogy nyomon tudjuk követni az új ötleteket...
Mike at home
engem nem érdekel érkezett-e új ötlet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sweech
vá rájöttem. nincs mit látni, mert nem küldtek be új kérdést =D

Goruck
jéééé....nálam mûködik (Opera) ki és be tudom kapcsolni...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Ability
Mi nem megy? Mi történik? Elvileg semmit sem kell látnod, csak a szöveg változik bekapcsolásra, de semmi sem fog figyelmtetni, itt a topikban sem fog feljönni üzi, hogy be lehet kapcsolni...
poppe
én csak benézek és szavazok, ha érdekel a téma... a mairól fogalmam sincs :) (de azért beírom:D)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bogyoka
nálam sem mûködik, pedig ott bekapcsolom.

sweech
tudom, de nem megy

Ability
Ötletes oldalon bal oldalt legalul van a beállítás...