A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én majdnem mindegyiket szeretem, nem tudnék választani, de az is fontos kérdés h melyik része, én a csirkemellet szeretem a legjobban (enni) más mellet is szeretek 😉
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
<#hehe>#hehe>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem elvtelenül megyek veled szemben
egyébként meg nem mondtad, pontosan amaiatt, mert te az vagy aki vagy
ilyen a személyiséged
emiatt nem is csodálkoztam különösebben azon amit irtál
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
simán látszik, hogy félsz a nagytestü kutyáktól
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
több opciót kellene tudni választani
kedvenceim: borjú, lazac, csirke, pulyka, harcsa (kedveltségi sorrendben)
amit nem eszem meg az a juh
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

http://gaborszantai.co.uk/
respect to the man in the ice cream van
max. halászlé. de a halhúsokat nem állom.
akkor: levesben is utálom a húsokat.
rántott karajt ha friss akkor megeszem
nagyon válogatós vagyok!😞
eddig õ volt az egyetlen, gyorsan le is kopogom.
néha egy kicsit játszom a tûzzel :\
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
négylábú állatok húsát nem igazán szeretem, max rántotthúsként
halakból meg egyedül a tonhalat eszem D:
de majd kinövöm felnõttkoromra. vagy nem.
madarak FTW!!!!<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
a vad húsokat nemnagyon szeretem, nekem túl furcsa ízük van. pedig apám hozza mindig hazafele a fácánt/nyulat😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy a többit is szeretem😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A bárány mi a faszér nem lett feltüntetve? O.o
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyáltalán nem fosok a kutyáktól =)
mindegy neked, csak leírhass azáltal, hogy nekem mindig ilyen meg olyan a hozzáállásom.
mondjuk du. 4-5 felé
de a kis vakarcsok agresszivebbek akkor is 😊
fosol a kutyáktól
a kis vakarcsok azok amik idegbetegek
az, hogy egy stramm kutyából betoji lesz, mert felrobbant mellette vmi fazs egy petárdát
egyébként mégsem vagyok rossz emberismerõ, ilyen a hozzáállásod mindenhez
Aki a kutyájára kabátot ad, pulcsit, ékszereket, festi a haját, stb, az tényleg kutyabuziság. De a családba befogadás az ez elõtt van, és nem utána. (megintcsak szerintem, relatív ez is)
DFTBA ಠ_ಠ