A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nem kaptam ajándékot szóval nem volt rám hatással^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kicsikiraly
igen, de tigerooval értek egyet, a könyv több kérdésre választ ad. (én megnéztem a filmet kétszer, aztán úgy 4-5 hónapra rá elolvastam a könyvet, akkor értettem meg igazán.)

DFTBA ಠ_ಠ

tigeroo
igen ez az!

de én a könyvet ajánlanám! szerintem ennyit megér a "titok":)
FZoleee
Ez az a titok?
A könyv honlapján lévõ leírás alapján hasonlít a film leírásához :) Épp ezt akarom megnézni :DDD
Én ezt kértem: Út a vadonba (könyv) Megkaptam, örültem.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

BB7
Én se kaptam semmit! Csak pénzt, h. vegyek amit akarok! -.-
sweech
két falidíszt, meg pénzt. kurvára tetszenek <#smile>

banok
mert már nagy vagyok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

solo
Én nagyon örültem...
Bár, még nemkaptam meg mindent, mert a sÍcuccot még csak majd kedden megyünk megvenni: DD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Hegi90
Nem kaptam ajándékot.

Majd januárban kapok egy laptopot, de addig nincs rá keret :)

(de lehet február lesz)
nem sürgõs....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabi84
miért?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

banok
én nem kaptam semmit.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DJKonya
inkább zárjuk le ezt a témát, foglalkozzatok az eredeti témával én megyek a kórházba

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Én elégedett vagyok az ajándékommal... szinte minden évben pénzt kapok, annak nagyon tudok örülni...
Pepsi Twist
hát igen... a hideg...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJKonya
helyszínelõk szerint kisodrõdott, mert a kerekek úgy szántották fel a talajt közvetlen az aszfalt mellet hogy a 4 kerék nyoma egymás mögött van, ez arra utal hogy a kocsi keresztbe csúszott

Pepsi Twist
de mi is történt pontosan? senki nem tudja? mert az nem derült ki hogy most lesodródtak vagy egyéb finomság...

Pepsi Twist
szeged-pest M5-t én is ismerem má mint a tenyerem :D

DJKonya
köszi

Pepsi Twist
aham hát jobbulást :) tarts ki mellette :)

bardocz
Apám meg azt szokta mondani,hogy szeged felé az autópályát már annyira ismeri,hogy az egyenes szakaszokban alszik,és a fáról tudja hanyas kilométernél van:D
Amúgy persze nemigaz-.-
DJKonya
ittvolt a szomszéd falu elõtt borsodba

Pepsi Twist
mondom belassultam... pályán is mindig ezvan... nem figyelek mert iszok azt hipp hopp már csak 110el megyek...

(a hipp hopp árokba vagyok kíméljenek)

Mondjuk ha vezetek, 140-nél én pislogni se nagyon merek, nem hogy inni :)

Pepsi Twist
de ez a baleset hol volt?

bardocz
<#banplz>
"sétáló jános"
Carlos
Azt arra irtam, hogy ha ittas volt és nem sprite-ért hanem a sétáló jánosért nyúlt. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya
én még nem láttam az autót mióta összetört, de egy ezüst szinû Skoda Octavia, azt mondják annyira összetört hogy ha a keresztapjának be lett volna kötve az öve, akkor se lett volna semmi esélye, barátnõmet is több mint fél órás munkával szedték ki a roncsok közöl, a nagymami aki hátul ült õ is komolyan sérült, de õt már haza is engedték a kórházból

Pepsi Twist
bevallom csak kólát ittam... és nem egri bikavért húztam meg és jagerrel öblítettem...

http://thenamelessphoto.com/

<#eljen>

bardocz
2 sorral lejjebb meg mit írtál?Ott meg már leittasozod.De nekem tökmindegy...
Carlos
Idézem magam:
"Jószándékú vagyon és feltételezem, hogy a sprite-os üvegért nyúlt."

Juteszembe. Aki 130-al száguldozik 90-es tábla mellett az meg is érdemli.
Ilyenkor a vétleneket sajnálom, aki megy 80-al és egy fasztarisznya belerongyol 160-al.

Þór vígi þessi rúnar

Gondoltam -.-
A hererákot megkaptad?
Boldog Karácsonyt neked is

bardocz
Bazmeg de ostobák vagytok.Biztos alkoholért nyúlt le vezetés közben...Vagy ti még soha nem ittatok semmit út közben?Nem szokásom védeni pepsit,de ennyire ostobák nem lehettek.
DJKonya
itt volt borsodba, két falu között, elég szar kátyús meg dobál össze vissza, és ha levan fagyva akkor életveszélyes

én küldtem a zangyalkával <#gonosz1>
boldog karácsonyt :D

Carlos
Jószándékú vagyon és feltételezem, hogy a sprite-os üvegért nyúlt.
Amúgy igaz. Bárcsak te mentél volna elöl. Bár én nem örültem volna ha meghalsz. Csak nyomorodj le, hogy ne tudj járni.
Aztán majd elgondolkozol, hogy ittasan megéri-e vezetni.
Amúgy én a helyszinen tarkólövéssel intézném el az ittasan vezetõket. Bárkit.

edit: nem neked, Pepsi-nek!

Þór vígi þessi rúnar

honna tudod? :-<#wow2>

csak tüdõrákot a cigi miatt <#vigyor3>

kas123
"csak elkezdtem inni és belassultam"
bárcsak te menté volna elöl...

Nem kaptam ajándékot. :(

Pepsi Twist
akkor éreztem hogy le kell hogy maradjak tõle... nem tudom miért igazából nem is éreztem csak elkezdtem inni és belassultam most ez valami áldás vagy csak véletlen egybeesés? és igazából rajtam múlik mert ha nem mentünk volna mint állat akkor lehet hogy túléli...

Szabi84
Én egy két apróságot kaptam pl. könyvek meg egy jobb fajta inget, de ezekre már leadtam a drótot hogy jó lenne, a lényeg számomra a frankó vacsora és hogy együtt legyünk, még ha huzamosabb ideig nem is bírjuk elviselni egymást:D djkonyanak pedig kitartást

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Látod baz hányszor mondtuk neked, hogy nem csak tõled függ, hogy nincs baleseted.....centiken múlhat az életed. És mindig írod, hogy így meg úgy száguldozol....nem értem, miért.

SHADOWEYES7
merre volt a baleset?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pepsi Twist
gyilkos érzés

Pepsi Twist
ha még akkor is rámászok tesómra akkor lehet én nem lennék itt...

Pepsi Twist
igazából mi is hibásak voltunk ha a körülményeket nézzük tél volt hideg volt fagyott és mi az 5ös úton huzattuk 140-150el (90es tábla) egyenes szakasz kicsit lemaradtam tõle és a szembesávban közeledõ kamion csak úgy átjött a mi sávunka... láttam hogy a tesóm fékezett dehát mit ér? kamion jött vagy 80al tesóm akkor olyan 130al mehetett bele frontálisan... gyakorlatilag az az autó megszûnt létezni... nekem sikerült megállni... a kamion sofõrje megúszta kisebb sérülésekkel...

Rockynhooo
igen .. nem is tom milyen kezelésekre kellett hordani h megtanuljon járni újra stb.. szörnyû volt , de a lényeg h felépült :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"