A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
hmmm legalább a hibaüzenetekkel...majdnem minddel elbánok...asszem..
Tapasztalataim szerint ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

tigeroo
2.

pár dolgot/problémát megtudok csinálni/oldani amihez már rendszergazda kellene

de annyira pro nemvagyok
MR ME
én mint átlagon felüli pc használó.....

am 2.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dick Riddick
Az elsõ kettõ között. A hardware-ekhez elég jól értek, a szoftverekhez is, de a programozásban például már kevésbé vagyok otthon.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Voldi
Olyan nincs, aki minden helyzetet megold)
Mondjuk kérdés, mi számít megoldásnak: venni egy másik gépet?

cicai
Pro vaok

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

buldozer99
Elsõ kettõ között,de profinak nem mondom magam...

Forca Barca

Mezei felhasználó vagyok, ha valami hibaüzenet jön, semmit nem tudok tenni

kulabácsi haverjának haverja -.-

Carlos
Profi vagyok, minden helyzetet megoldok, szétszedem a gépet is, ha kell

Valahol az elsõ kettõ között, talán az elsõhöz közelebb, de nem mondanám magam profinak.

Þór vígi þessi rúnar

FZoleee
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom :D
Valójában hülye vagyok a hardverrel kapcsolatos dolgokhoz, de azért erre nyomtam <#idiota>
Rockynhooo
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom.. meg vindózot tok telepíteni xd

meg alap szinten szét is szedem.. de csak pl ilyeneket tudok hogy bekötni egy új meghajtot vagy berakni + ramot :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Dragooon
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom

plusz pár hibát el tudok hárítani

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mersant
alt-f4-et <#ravasz1><#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

LordVenom
Valahol a 3. és 4. között. Elég régóta van gépem,de nem nagyon törõdök vele a netezésen kívül. Mindennapi használatra sem tökéletes a tudásom,viszont a hibaüzenetek nagyrészét meg tudom oldani...akkor mit nyomjak? :))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A legtöbb hibát el tudom hárítani, tudom mi megy a háttérben, de mélyebbre nem nyúlok bele

szucsy89
neem nem úgy értem:)

elég profinak érzem magam sok dologban, de mindent nem oldok meg ugye...de a 3.meg azért nem jó mert a mindennapi használaton túl azért kicsit több tudásom van(mondjuk attól függ mit értünk mindennapi használatnak és a neten böngészést és e-mail küldéseket és nagyjából ennyit...) a 2.meg azért nem jó mert néha mélyebbre is belenyúlok:))))

szóval szarkérdés!!!!44444NÉGY<#idiota>
BaliBoy
Jah... :))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

89
az a 2. <#idiota><#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

szucsy89
valahol az elsõ és a 3.között
Masodik, de szet is tudom szedni, neha ossze is rakom, de profi nem vagyok:-)

http://gaborszantai.co.uk/

somdav95
Harmadik, de utána kapcsoltam, hogy a másodikra kellett volna nyomni... Na mindegy :D

89
szarok bele...menjen azt jólvan xD

bogyoka
A legtöbb hibát el tudom hárítani, tudom mi megy a háttérben, de mélyebbre nem nyúlok bele

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

pyrohun
én az elsõt arra is értettem, hogy elsõnek szavaztam :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

BaliBoy
Szintén. Egyedül a programozáshoz nem értek. Bár tanították. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pyrohun
elsõ. :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

birdo
Várom...buli lesz )))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Mike at home
én haveromékhoz megyek, oa 3-4k lesz a beugró
igaz aztán már nem kell fizetni semmiért :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mikor lössz már új kérdös? natyon szorít az idõ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BB7
<#banplz><#banplz>
De looool! XD
bardocz
Haveromék kibéreltek egy kocsmát,öccá éesz a beugró,jólesz:D
Mike at home
wow, végre egy szeretem
ezt is megérhettem, másképp süt le rám a nap holnap

Mike at home
pl. te

Voldi
<#ejnye1> én nem

89
ezmár csak így van... ha már egyszer feltaláltuk a pálinkát, hát legyünk rá büszkék <#nevetes1>
de ott vannak a németek-sör, oroszok-vodka, skótok+angolok+írek-whiskey+sör, mexikóiak-tequila és ígytovább és ígytovább
nemkell ilyen nagy különbségeket tenni, mindenki szereti az italt <#buck>

DJKonya
én egyszer voltam betépve, de akkor is nagyon.. pont május elseje volt és barátnõmnek akartunk fát vinni, kivágtuk egy 8 méter magas fát meg volt a törzse vagy 30 centi vastag, 5-en csak az útig bírtuk kiúzni aztán otthagytuk, elsétáltunk vagy 100 métert akkor láttuk hogy jönnek a rendõrök, futottunk mint a hülyegyerek:)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Voldi
Régebbi oszt. társaim pálinkával kezdték a napot)

Off, de poén:

Ugyanennek a haveromnak egy ismerõse mesélte: Chilében volt valami nyaralásféleségen, és egy kamionos vitte át õket az Andokon. A faszi részeg volt, be volt tépve, jogsija nem volt, és padlógázzal száguldozott az autónyi széles úton (korlát semmi) a kanyonok közt.....mikor végre megérkeztek, kinyitotta a rakteret, az meg tele volt mexikóiakkal, mert a csávó embercsempész is volt :D

vajon a magyar emberek hány százaléka mondaná a "még nehezebb lesz" helyett azt, hogy "kevésbé lesz könnyû"
Saját tapasztalatom nem nagyon van, de eszembe jutott, haverom mesélte, hogy Dániából hajózott át valami sétahajón Norvégiába, mindenki full részeg volt egész végig, ráadásul tengeribeteg. Másnap mikor felébredtek, mindenki rosszul volt, az oroszok meg már javában vodkáztak :D

Voldi
Szerinted többet isznak? Ebben nem igazán vagyok biztos..

DJKonya
nem tudom még mi lessz szilveszterkor...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Voldi
Amúgy lehet a gázt is elzárják az oroszok felénk (pontosabban Ukrajnától), és sztem még nehezebb év lesz ez Magyarországnak, mint 2008...

Az oroszokat meg minket azért ne vegyük egy kalap alá :)

Voldi
Ja úgy tûnik a magyarok igen alkoholisták (bár én nem tartozok az ivósok közé). Persze igaz ez a britekre, oroszokra is.
Szembenézni a valósággal az nem megy sokaknak, de cigi+ivás az igen.

passatgt
dec 31 depi
jan 1 öngyi

huá, de sok a depimaaaan!
NeverwinterKING
:DD
alkesz állatfaj vagyunk :D

\"You are fucking crazy people!\"

cement
rengeteg ürügyet kitalált az ember csak hogy ihasson ^.^

respect to the man in the ice cream van

milk41