A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tapasztalataim szerint ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
pár dolgot/problémát megtudok csinálni/oldani amihez már rendszergazda kellene
de annyira pro nemvagyok
am 2.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mondjuk kérdés, mi számít megoldásnak: venni egy másik gépet?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
kulabácsi haverjának haverja -.-
Valahol az elsõ kettõ között, talán az elsõhöz közelebb, de nem mondanám magam profinak.
Þór vígi þessi rúnar
Valójában hülye vagyok a hardverrel kapcsolatos dolgokhoz, de azért erre nyomtam <#idiota>#idiota>
meg alap szinten szét is szedem.. de csak pl ilyeneket tudok hogy bekötni egy új meghajtot vagy berakni + ramot :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
plusz pár hibát el tudok hárítani
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
elég profinak érzem magam sok dologban, de mindent nem oldok meg ugye...de a 3.meg azért nem jó mert a mindennapi használaton túl azért kicsit több tudásom van(mondjuk attól függ mit értünk mindennapi használatnak és a neten böngészést és e-mail küldéseket és nagyjából ennyit...) a 2.meg azért nem jó mert néha mélyebbre is belenyúlok:))))
szóval szarkérdés!!!!44444NÉGY<#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
http://gaborszantai.co.uk/
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
igaz aztán már nem kell fizetni semmiért :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezt is megérhettem, másképp süt le rám a nap holnap
de ott vannak a németek-sör, oroszok-vodka, skótok+angolok+írek-whiskey+sör, mexikóiak-tequila és ígytovább és ígytovább
nemkell ilyen nagy különbségeket tenni, mindenki szereti az italt <#buck>#buck>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ugyanennek a haveromnak egy ismerõse mesélte: Chilében volt valami nyaralásféleségen, és egy kamionos vitte át õket az Andokon. A faszi részeg volt, be volt tépve, jogsija nem volt, és padlógázzal száguldozott az autónyi széles úton (korlát semmi) a kanyonok közt.....mikor végre megérkeztek, kinyitotta a rakteret, az meg tele volt mexikóiakkal, mert a csávó embercsempész is volt :D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szembenézni a valósággal az nem megy sokaknak, de cigi+ivás az igen.
respect to the man in the ice cream van
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB