A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedofil
immovable
u r trolled
tigeroo
LOL

5 pont a griffendélnek XD
clio1616v
mitõl vonzóbb neked egy gyerek, mint egy felnõtt?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsini
igen, valószínûleg nagyon közel járna hozzá, de az elrontja a játékot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Ha mondjuk csak az 1890-ig született emberekkel néznéd, akkor 100% lenne az arány. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Statisztikailag mindössze ~93% erre az esély, úgyhogy bõven lehet példa arra, hogy mégsem. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Én a gyereket is leszarom. Egyszer mindenki meghal.

Dzsini
Lásd: MVP-pajzs

immovable
Tõlem - gyereket leszámítva - bárki feküdhet az utcán, földön, megverve, leszúrva, akármi, simán átlépem, aztán megyek tovább. Nem az én dolgom.
Sir Quno Jedi
Abszolúte nem veszem sértésnek, gyakran röhögök teli szájjal az ostobákon, akik elõtte "paranoid hülyének" tartottak, aztán nem hallgattak rám, mikor elõre figyelmeztettem valamire õket és BESZOPTÁK. Van az úgy. 😄 Ostoba ember a maga hibájából sem tanul, én igyekszem másokéból IS.

Mindig jól szórakozom csórikáimon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én inkább ÓVATOS ártatlan vagyok. El kell ÉSSZEL elõre tervezéssel kerülni a lehetséges támadási pontokat, amennyire ez csak lehetséges. Egészséges paranoia, óvatosság, bizalmatlanság, cinizmus, odafigyelés, mások hibáiból tanulás, felkészülés stb. Ezek alapkövetelmények.

Nekem azt mondták szakértõ rendõrtisztek, hogy mikor áldozat vagy, az többnyire azért van, mert magadat abba a szerepbe kényszeríted. Olyan helyzetbe kerülsz saját hibádból (is), mikor már elkerülhetetlen a bûntény (károdra). Van egy pont, ahonnan már nem tudod ezt megfordítani. Az áldozat szerep a lehetõ legrosszabb, amit felvehetünk.

Gyakori, hogy bûntényeknél igazándiból magukat az áldozatokat is büntetni kéne, mert õk is kiváltó okai voltak pl. felelõtlenségükkel, naivitásukkal stb. És ha az esetbõl nem tanulnak, talán a büntetésbõl igen! Csak sajna mifelénk erre nincs berendezkedve az állami gépezet. Bár néha gyakorolják maguktól is, öntudatlanul. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Ne vedd sértésnek, de néay olyan paranoid hülyének tûsz, hogy az már nekem fáj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Logikus következtetés: legyél bûnözõ bármilyen esetben, ne ártatlan 😄

Sir Quno Jedi
Felõlem arra köteleznek amire akarnak. Mindig mondhatod, hogy sötét volt, félhomály, nem volt rajtad a szemüveged, pont magas volt a cukrod és rosszul voltál, tükrözõdött az ablak, szar a hallásod, ugatott a kutya stb. Ezernyi kifogást lehet találni, amibe nem lehet belekötni, még ha nem is hisznek neked. Nem vagy köteles jó megfigyelõnek lenni, nem vagy titkos ügynök, nem kell arcokat, neveket, eseményeket megjegyezned, rossz a memóriád ojvé, jogodban áll, szembesítésen mást választasz pl. soroljam?! Ha félsz, nem fogsz tanúskodni a maffia ellen, nyugaton sem teszik. Senki sem akar megdegleni pokoli kínzások közepette.

Eleve nem védik a jogaidat, mint szemtanú, míg a bûnözõkrõl SEMMIT sem lehet megtudni, te ott szerepelsz névvel-címmel minden iratban. Direkt arra utaznak, hogy megfélemlítsenek, meg kicsináljanak. Ki van ez találva. Családommal már sok mindent eljátszottak. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a jogrendszer a BÛNÖZÕKET VÉDI, semmi másra nem alkalmas. Mindig erõs hátrányban vagy ártatlanként.

Dzsini
ja, most hogy már megmondtam 😊

Sir Quno Jedi
hülyenáci, én is tudom 😄

Molnibalage
A baj az, hogy ha tanúként idéznek be, akkor igazmondási kötelezettséged van, míg vádlottként nem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
* revideál (nincs köze a vídia ötvözethez 😊 )

Sir Quno Jedi
Én mindig is közömbös és közönyös voltam, de az ilyen trükközésekkel elérik általában, hogy még ezt is kevésnek vélem és bekeményítek.

Utána meg végigsírják a médiát, hogy az emberek nem törõdnek egymással stb. Ott volt nemrég az a pasi aki meztelenül ugrott ki a szállodából és azt kellett hallgatnom vagy egy óráig a rádióban, hogy mindenki geci, szégyelljük magunkat, mert csak egy ember ment oda segíteni stb., a többiek csak ott nézték stb.

Aztán utána derültek ki érdekes dolgok szépen a pasiról.

Na, elmondanám, aki ilyen maffiaügyekbe akar keveredni, az csak rohanjon oda és fontoskodjon. Meg fogják neki "köszönni".

Jobbat mondok, szomszédom mindég verte a feleségét, ha elég részegek voltak, akkor egymást. De ha beleavatkoztál, vagy csak szóltál, vagy bármi, akkor egységes alkeszkommandóként támadtak RÁD, aki segíteni akar. Hasonló ügyek voltak azóta is, így én a legnagyobb lelki nyugalommal nézem végig, ha egy családi "vita" elfajul és az emberek vérben úsznak, mivel KURVÁRA semmi közöm hozzá. Megvárom míg elhullanak és utána max. kihívom a mentõket/fakabátokat takarítani, vagy csak azt mondom SEMMIT SEM LÁTTAM (erre mindig lehet hivatkozni, nem lehet belekötni). Ha közben valamelyikük közvetlenül segítséget kér tõlem, akkor revídiálom az aktuális helyzetet és lehet segítek neki, de különben passzív vagyok és érdektelen.

Lacee86
Mondjuk ez tényleg elég durva eset, amit leírtál... Sajnos amúgy sokszor hallani, h még a segítõ embert akarják meghurcolni. Pl. mikor mentõt hívsz egy földön fekvõ vérzõ emberhez, és meg akarják veled fizettetni a mentõ díját, mert csak részeg volt, és beverte a fejét...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

BRAT
És még mielõtt valaki ellentmondást vél felfedezni a hsz-em és az aláírás mezõ-beli idézet között:

Ahogy látom Budapesten van rengeteg olyan koldus, aki nem piára gyûjt, hanem tényleg ÉHES. A megmaradt grillcsirkét, felvágottat, zsemléket, megbarnult banánt stb. ami még jó, de én már tudom, hogy nem eszem meg, azt egy külön szatyorba leviszem valamelyik forgalmas metróállomás kukája mellé, ha épp nem szaladok bele az én koldusaim közül egybe.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

BRAT
Anno fõsulis koromban találtam egy pénz/igazolványtárcát a könyvtárban. Leadtam a pultnál. A nõ megkérdezte a nevem és pá pá.

Másnap jön a telefon, hogy az Én karom dékánja hívat, mert lehet fegyelmim lesz és meg voltam vádolva (ott volt a tárca überokos jogtudóshallgató ribanc gazdája) azzal, hogy kivettem huszonsokezer forintot.

Tulajdonképp megvédett a dékán nem lett belõle ügy. (De nem kért tõlem bocsánatot csak húzta a száját.

Azóta: KibaszottúLL leszarom ki mit hagy el, hagy nyitva, figyelmetlen, vagy csak hülye, vagy öreg. Ezeknek az ÉLETKÉPTELEN SZARHÁZIAKNAK ÉS RIBANC embereknek segít az ember és még meghurcolják????!!! Ilyen trehány kurvából milyen ügyvéd, vagy ügyész, esetleg bíró lesz???<#wilting><#wilting> Egyedül a rokonom és haverjaimon segítek önzetlenül.

Az se érdekel ha valakinek a rák ellenszer van a laptopján, ha olyan hülye valaki, hogy nem tud vigyázni magára és az értékeire, akkor pusztuljon!<#gun>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Broafka
pontosan

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HTS s3rg1nh00
sry,azt a wall of textet nem volt kedvem elolvasni amire válaszoltál<#zavart2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Molnibalage
És én mirõl beszélek? Hogy pont az ilyeneket nem fogja meg a rendõrség...

Molnibalage
Mi a nagyképûség abban amit csinálnak...????

HTS s3rg1nh00
inkább arra vannak kiváló erõforrásaik,hogy az épp mûszakot végzett kollégákat hogy vigyék haza városban 100-zal,5 szabályt megszegve minden másodpercben,vagy éppen kit büntessenek meg mert 3 km/h-val át merte lépni a megengedett sebességet,de mondjuk a hétvégi házunk környékén volt vagy 10 betörés 2 éve,nyilván valami környékbeli cigányok,azokat elfogni már luxus lett volna,mielõtt több10k-s kárt okoznak betörésenként...no comment.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

valószínûleg nem ezért utálja õket, hanem mert pofátlanul nagyképûek és bennük van a "na most csicskítunk" hozzáállás
clio1616v
a kíváncsiság nem mindig jó, lehet olyan dolgokat találsz rajta, amit nem szívesen látnál...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a pénzt azonnal elkölteném 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Hogy utálod a srácokat. Utálod azt, aki tesz a közbiztonságért a saját szabadidejében saját épségét is veszélyeztete...? Mond, te telejesen hülye vagy....?

benőmenő
"A gyilkosokat remekül elkapják"
Mármint a balfékeket. Simán el lehet tüntetni úgy egy embert, hogy a magyar valóságban senkit ne vonjanak érte felelõsségre.
Broafka
nem védeni akarom õket. Egyébként a környék a videó alapján egy elég forgalmas terület volt, ahol sok mindenki megfordul (a hajléktalantól kezdve a gazdagabb emberig), én is megfordulok arrafelé elég gyakran, szóval ez esetben a környék irreleváns, érinthetne a dolog, de én még nem hagytam ott a laptopomat sehol se, valóban. Szerintem túlzás ezekre az emberekre azt mondani, hogy férgek. Én inkább azokat hívom annak, akik kizsebelnek, betörnek, és ezek közül a "kedvencem", az átvernek (idõseket, fiatalokat, jóhiszemû embereket), nah azok aztán a férgek.
"Szíved joga, max hülyének nézlek" <- ezt most nem tudom mire értetted

Molnibalage
Szíved joga, max hülyének nézlek. A rendõrség néha nagyon jó abban, hogy kiszálljon és lesittelje ezeket a férgeket, de egyszerûen nincs erõforrásuk ilyen "piti" ügyekben nyomozni. A gyilkosokat remekül elkapják, de ezekkel az átlagbember érintõ férgekkel szemben csak ez megy. Gondolom te olyan környéken laksz, ahol nem érint a probléma...

Fresh Duke
Szóval, ha elhagynád a géped, akkor nem bánnád, ha az illetõ picit körbenézne rajta? <#idiota>

chhaya
- Valószínûleg kinyitnám helyben és belenéznék... Hogy egyáltalán érdemes-e foglalkozni vele, nem csak egy üres táska vagy kidobott szemét. Felületesen átnézném, aztán hazavinném.

- Otthonról felhívnám a tulajt, hogy jöjjön érte. Akkor is megpróbálnám kideríteni, hogy kihez tartozik, ha nem találok elsõre egyértelmû adatokat.

- Ha sokára jön érte a gazdája, akkor tuti átnézném... Annál kíváncsibb vagyok, hogy ne tegyem. 😄

Összegezve: visszaadom. Alapvetõen igyekszem úgy viselkedem másokkal, amit én is elvárnék (szeretnék); fordított esetben pedig nagyon szeretném visszakapni, amit (bármi okból) elhagytam... Na meg a lelkiismeret ilyen macerás dolog, és szeretek jóban lenni magammal.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Broafka
nyilván, amúgy szarkasztikus volt. Valszeg el se tudná indítani a tolvaj. Én biztos betennék valami ujjlenyomatos indítót 😄

u.i.: no offense, de 30 évesen, fiúként én arra nem lennék büszke, hogy nem tudok vezetni

Broafka
nah kezdjük az elején (én amúgy utálom ezeket a srácokat, mert itt játsszák az agyukat, mint valami álruhás Batmanek, közben meg néha nem tartom jogosnak és jogilag tisztának sem amit csinálnak, még ha nemes szándék is vezérli õket)
a bicikli:
- biciklit így biztos nem vennék, mert ár érték arányban necces a dolog, ráadásul garancia sincsen rá, hogy 2 hónap után nem esik szét, mert kiszedtek belõle egy csavart, stb. Másfelõl lopott közlekedési eszközzel tényleg csak az jár akinek semmi sem szent. Egy bicikli meg amúgy is érték. Viszont aluljárókban elég gyakran árulnak lopott pólókat (valszeg nagyobb üzletekbõl lophatták) vagy parfümöket. Valamiért azt kevésbé érzem gáznak, lehet, hogy azért, mert nem konkrét személyé volt.
a laptop:
a 2. esetnél kicsit erõsnek érzem, mert én a jelenlegi szavazásnál is úgy szavaztam, hogy felkapom a táskát, hazaviszem, megnézem kié, aztán vagy felhívom, vagy elviszem neki (és sok hasonló esetet láttam már facebookon is, hogy ezt, meg ezt találták, és keresik a tulajdonost, akkor azok mind bûnözõk?). A videóban a tag valszeg nem ilyen volt, de az, hogy milyen utat jár be, miközben kb a végén sikerült megtalálniuk ismét (bement közben egy közértbe? a szemétje) az megint kicsit... Másfelõl meg alig hazaért, már ott vannak a rendõrök, még csak esélye sem lenne megtalálni a cetlit a hátoldalán. Fõleg, hogy pl én átöltözök, kezet mosok, talán iszok egy pohár vizet. Ugyan õ leszedte a matricát, és be is kapcsolta a gépet, de kérdem én, mi van akkor ha én nem szedem le, nem kapcsolom be, és tényleg azért vittem haza, mert ott kényelmesebben utol tudom érni az illetõt? (mondjuk durva, hogy egész jól szituált ember volt).
A bolt:
- ahol megvették a biciklit hót nyugodtan, tudván, hogy lopott, az azért kemény. Egybõl be kéne zárni az üzletet.

Mindazon által, új filmezési törvények ide vagy oda, az mindenképpen személyi jog sértõ, hogy felveszik kitakarás nélkül kamerával. Mert még az itélet meghozataláig sem mutatják a gyanusítottakat a TV-ben sem

egyébként mivel rendes vagyok, kiszedném a vinyót és visszaküldeném ha van kinek, hátha fontos adatok vannak rajta.
aki olyan balfék hogy ELHAGY egy laptop-ot annak nem jár vissza!
Molnibalage
Én.

1. Nem tudok vezetni.
2. Mi a frászk kezdjek egy sportkocsival...? Szerinted hány perc alatt buknál le egy ilyen cuccal...?

Molnibalage
Attól, mert csak felveszel valamit még nem lesz semmi bajod... A gondok utána kezdõdnek, hogy mit csinálsz...

Molnibalage
Ja.

Egyébként visszaadnám.

milk4
Tolvajkergetõk már megtették.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Broafka
hát igen, az összeg itt a kérdés. Egyébként érdekes kis teszt lenne ez rejtett kamerával (persze nem Mo-on, mert itt a nyilvános kamerázást sem engedik... nah mind1), hogy ki mikor, mit ad vissza. Pl egy 20 Ft-osért nem biztos hogy lehajolsz felvenni, egy 1000-t kapásból elteszel. Pénztárcánál, hacsak apró van benne, és benne vannak az iratok, szerintem mindenki visszaadná, de ha 5000 lenne benne, talán a pénzt kiveszed, és még a pénztárcát sem adod vissza.
Ellenben szerintem ahogy nõ az érték egyre kellemetlenebbül érzed a "vissza-nem-adást", de valszeg csak egy bizonyos pontig. Ha egy Ferrari állna ott elõtted kulccsal, nyitott ajtóval, benne forgalmival... ki habozna? 😄
Én amúgy visszaadnám, feltéve ha nem Stark Industries 😛

jazzy
Kinyitom és beleszarok opció made my day 😄D

Amúgy nem tudom, a helyes válasz egyértelmûen az, hogy visszaadnám, de ha találnék egy 17' Alienware gépet, hááát, szar ember vagyok, ez most kiderült.

Találtam már több dolgot, mindig visszaadtam, de nem tudom meg tudnám-e tenni 300.000 Ft fölötti cuccal is.
Hát nem is tudom hogy mit tennék 😄
Az biztos hogy jól átnézném a merevlemezt, kíváncsi vagyok 😄

Mondjuk haza nem vinném, biztos van benne gps meg több hasonló szarság ami alapján könnyen megtalálnak.

Lebasznám egy helyre ahol nem találják meg, majd felhívom a tulajdonosát és megmondom neki hogy hol hagytam.
Ha viszont a merevlemez alapján egy dögös csajé, akkor személyesen adnám vissza.

Ha viszont egy köteg húszezrest találnék, azt simán megtartanám. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nembaj bébi jó kérdés lett :--)
tigeroo
na és van olyan akivel ez már megesett és valóban visszaadták neki mondjuk a laptopot?

én egyszer találtam a vonaton, nagyon örült neki a tulaj, adott pénzt jutalom gyanánt úgy megörült