A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindig jól szórakozom csórikáimon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem azt mondták szakértõ rendõrtisztek, hogy mikor áldozat vagy, az többnyire azért van, mert magadat abba a szerepbe kényszeríted. Olyan helyzetbe kerülsz saját hibádból (is), mikor már elkerülhetetlen a bûntény (károdra). Van egy pont, ahonnan már nem tudod ezt megfordítani. Az áldozat szerep a lehetõ legrosszabb, amit felvehetünk.
Gyakori, hogy bûntényeknél igazándiból magukat az áldozatokat is büntetni kéne, mert õk is kiváltó okai voltak pl. felelõtlenségükkel, naivitásukkal stb. És ha az esetbõl nem tanulnak, talán a büntetésbõl igen! Csak sajna mifelénk erre nincs berendezkedve az állami gépezet. Bár néha gyakorolják maguktól is, öntudatlanul. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eleve nem védik a jogaidat, mint szemtanú, míg a bûnözõkrõl SEMMIT sem lehet megtudni, te ott szerepelsz névvel-címmel minden iratban. Direkt arra utaznak, hogy megfélemlítsenek, meg kicsináljanak. Ki van ez találva. Családommal már sok mindent eljátszottak. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a jogrendszer a BÛNÖZÕKET VÉDI, semmi másra nem alkalmas. Mindig erõs hátrányban vagy ártatlanként.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utána meg végigsírják a médiát, hogy az emberek nem törõdnek egymással stb. Ott volt nemrég az a pasi aki meztelenül ugrott ki a szállodából és azt kellett hallgatnom vagy egy óráig a rádióban, hogy mindenki geci, szégyelljük magunkat, mert csak egy ember ment oda segíteni stb., a többiek csak ott nézték stb.
Aztán utána derültek ki érdekes dolgok szépen a pasiról.
Na, elmondanám, aki ilyen maffiaügyekbe akar keveredni, az csak rohanjon oda és fontoskodjon. Meg fogják neki "köszönni".
Jobbat mondok, szomszédom mindég verte a feleségét, ha elég részegek voltak, akkor egymást. De ha beleavatkoztál, vagy csak szóltál, vagy bármi, akkor egységes alkeszkommandóként támadtak RÁD, aki segíteni akar. Hasonló ügyek voltak azóta is, így én a legnagyobb lelki nyugalommal nézem végig, ha egy családi "vita" elfajul és az emberek vérben úsznak, mivel KURVÁRA semmi közöm hozzá. Megvárom míg elhullanak és utána max. kihívom a mentõket/fakabátokat takarítani, vagy csak azt mondom SEMMIT SEM LÁTTAM (erre mindig lehet hivatkozni, nem lehet belekötni). Ha közben valamelyikük közvetlenül segítséget kér tõlem, akkor revídiálom az aktuális helyzetet és lehet segítek neki, de különben passzív vagyok és érdektelen.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ahogy látom Budapesten van rengeteg olyan koldus, aki nem piára gyûjt, hanem tényleg ÉHES. A megmaradt grillcsirkét, felvágottat, zsemléket, megbarnult banánt stb. ami még jó, de én már tudom, hogy nem eszem meg, azt egy külön szatyorba leviszem valamelyik forgalmas metróállomás kukája mellé, ha épp nem szaladok bele az én koldusaim közül egybe.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Másnap jön a telefon, hogy az Én karom dékánja hívat, mert lehet fegyelmim lesz és meg voltam vádolva (ott volt a tárca überokos jogtudóshallgató ribanc gazdája) azzal, hogy kivettem huszonsokezer forintot.
Tulajdonképp megvédett a dékán nem lett belõle ügy. (De nem kért tõlem bocsánatot csak húzta a száját.
Azóta: KibaszottúLL leszarom ki mit hagy el, hagy nyitva, figyelmetlen, vagy csak hülye, vagy öreg. Ezeknek az ÉLETKÉPTELEN SZARHÁZIAKNAK ÉS RIBANC embereknek segít az ember és még meghurcolják????!!! Ilyen trehány kurvából milyen ügyvéd, vagy ügyész, esetleg bíró lesz???<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> Egyedül a rokonom és haverjaimon segítek önzetlenül.
Az se érdekel ha valakinek a rák ellenszer van a laptopján, ha olyan hülye valaki, hogy nem tud vigyázni magára és az értékeire, akkor pusztuljon!<#gun>#gun>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mármint a balfékeket. Simán el lehet tüntetni úgy egy embert, hogy a magyar valóságban senkit ne vonjanak érte felelõsségre.
"Szíved joga, max hülyének nézlek" <- ezt most nem tudom mire értetted
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A heavy cost. I pay it gladly.
- Otthonról felhívnám a tulajt, hogy jöjjön érte. Akkor is megpróbálnám kideríteni, hogy kihez tartozik, ha nem találok elsõre egyértelmû adatokat.
- Ha sokára jön érte a gazdája, akkor tuti átnézném... Annál kíváncsibb vagyok, hogy ne tegyem. 😄
Összegezve: visszaadom. Alapvetõen igyekszem úgy viselkedem másokkal, amit én is elvárnék (szeretnék); fordított esetben pedig nagyon szeretném visszakapni, amit (bármi okból) elhagytam... Na meg a lelkiismeret ilyen macerás dolog, és szeretek jóban lenni magammal.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
u.i.: no offense, de 30 évesen, fiúként én arra nem lennék büszke, hogy nem tudok vezetni
a bicikli:
- biciklit így biztos nem vennék, mert ár érték arányban necces a dolog, ráadásul garancia sincsen rá, hogy 2 hónap után nem esik szét, mert kiszedtek belõle egy csavart, stb. Másfelõl lopott közlekedési eszközzel tényleg csak az jár akinek semmi sem szent. Egy bicikli meg amúgy is érték. Viszont aluljárókban elég gyakran árulnak lopott pólókat (valszeg nagyobb üzletekbõl lophatták) vagy parfümöket. Valamiért azt kevésbé érzem gáznak, lehet, hogy azért, mert nem konkrét személyé volt.
a laptop:
a 2. esetnél kicsit erõsnek érzem, mert én a jelenlegi szavazásnál is úgy szavaztam, hogy felkapom a táskát, hazaviszem, megnézem kié, aztán vagy felhívom, vagy elviszem neki (és sok hasonló esetet láttam már facebookon is, hogy ezt, meg ezt találták, és keresik a tulajdonost, akkor azok mind bûnözõk?). A videóban a tag valszeg nem ilyen volt, de az, hogy milyen utat jár be, miközben kb a végén sikerült megtalálniuk ismét (bement közben egy közértbe? a szemétje) az megint kicsit... Másfelõl meg alig hazaért, már ott vannak a rendõrök, még csak esélye sem lenne megtalálni a cetlit a hátoldalán. Fõleg, hogy pl én átöltözök, kezet mosok, talán iszok egy pohár vizet. Ugyan õ leszedte a matricát, és be is kapcsolta a gépet, de kérdem én, mi van akkor ha én nem szedem le, nem kapcsolom be, és tényleg azért vittem haza, mert ott kényelmesebben utol tudom érni az illetõt? (mondjuk durva, hogy egész jól szituált ember volt).
A bolt:
- ahol megvették a biciklit hót nyugodtan, tudván, hogy lopott, az azért kemény. Egybõl be kéne zárni az üzletet.
Mindazon által, új filmezési törvények ide vagy oda, az mindenképpen személyi jog sértõ, hogy felveszik kitakarás nélkül kamerával. Mert még az itélet meghozataláig sem mutatják a gyanusítottakat a TV-ben sem
1. Nem tudok vezetni.
2. Mi a frászk kezdjek egy sportkocsival...? Szerinted hány perc alatt buknál le egy ilyen cuccal...?
Egyébként visszaadnám.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ellenben szerintem ahogy nõ az érték egyre kellemetlenebbül érzed a "vissza-nem-adást", de valszeg csak egy bizonyos pontig. Ha egy Ferrari állna ott elõtted kulccsal, nyitott ajtóval, benne forgalmival... ki habozna? 😄
Én amúgy visszaadnám, feltéve ha nem Stark Industries 😛
Amúgy nem tudom, a helyes válasz egyértelmûen az, hogy visszaadnám, de ha találnék egy 17' Alienware gépet, hááát, szar ember vagyok, ez most kiderült.
Találtam már több dolgot, mindig visszaadtam, de nem tudom meg tudnám-e tenni 300.000 Ft fölötti cuccal is.
Az biztos hogy jól átnézném a merevlemezt, kíváncsi vagyok 😄
Mondjuk haza nem vinném, biztos van benne gps meg több hasonló szarság ami alapján könnyen megtalálnak.
Lebasznám egy helyre ahol nem találják meg, majd felhívom a tulajdonosát és megmondom neki hogy hol hagytam.
Ha viszont a merevlemez alapján egy dögös csajé, akkor személyesen adnám vissza.
Ha viszont egy köteg húszezrest találnék, azt simán megtartanám. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."